Şimdi Ara

Bir aracın sağından geçmek doğru mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aa bu kufurde mi ediyormus ? caretta carettalarin insanlara saldirmasi gibi birsey bu sanirim : )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

ulen yağcı ergen, bana niye küfürlü mesajlar yazıyorsun,hiçmi aile terbiyesi almadın

Küfürlü mesaj? Kanıtın var mı? Benim var ve ben seni şikayet ettim. Desteğe kadar ilettim mesajımı, senin hakaretlerini bu forumdaki bayanlar,çocuklar,bireyler dinlemek zorunda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagatayigci

1.si motobisiklet değil motosiklet
    2.si sadece motorlae değil 2 tonluk arabasiyla makas atanalar ve sağdan geçenler var
    3.sü 300 kiloluk motor çarptığında sadece çarptığı yer hasar alır yoluna devam edersın 2tonluk araba çarptığın hele makas attığı için hızlıysa ölürsün

İster motorbisiklet derim ister motosiklet sizi ilgilendirmez lakin ben şeridimde giderken sağımdan birden gecen araçlardan rahatsız oluyorum.

Motorbisiklet, motorsiklet falan diyemezsin. (Bkz:http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_yanlis&view=yanlis&kelimez=304 )

Daha doğrusu dersin de, yanlış olur. Haİn yanlışlarımızı düzeltmeye ne kadar çok önem verirsek, bu güzel dili nesilden nesile o kadar iyi aktaririz. De'lere ki'lere dikkat edelim. Soru eki mi'leri ayrı yazalım. Noktalama işaretlerine dikkat edelim. Güzel dilimizi koruyalım.

Herşeye atar yapmaya gerek yok. Doğrusu neymiş öğrenmiş olduk. İnat etmeyelim...

M O T O R B İ S İ K L E T

Yanlış.

Ama seninle uğraşmak eğlenceli.

• quote:

quote:

ulen yağcı ergen, bana niye küfürlü mesajlar yazıyorsun,hiçmi aile terbiyesi almadın

Küfürlü mesaj? Kanıtın var mı? Benim var ve ben seni şikayet ettim. Desteğe kadar ilettim mesajımı, senin hakaretlerini bu forumdaki bayanlar,çocuklar,bireyler dinlemek zorunda değil.

az önce silindi mesajı geldi dimi seni sinsi seni,bi gün kapına polis otosu gelirse hiç şaşırma benden uyarması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

az önce silindi mesajı geldi dimi seni sinsi seni,bi gün kapına polis otosu gelirse hiç şaşırma benden uyarması.

Kanıtın varsa paylaş, hep beraber utanalım bende utanayım, lakin kanıtın yoksa çocukca millete iftira atmayı bırakmalısın. Konu dışı değil burası.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagatayigci

1.si motobisiklet değil motosiklet
    2.si sadece motorlae değil 2 tonluk arabasiyla makas atanalar ve sağdan geçenler var
    3.sü 300 kiloluk motor çarptığında sadece çarptığı yer hasar alır yoluna devam edersın 2tonluk araba çarptığın hele makas attığı için hızlıysa ölürsün

İster motorbisiklet derim ister motosiklet sizi ilgilendirmez lakin ben şeridimde giderken sağımdan birden gecen araçlardan rahatsız oluyorum.

Motorbisiklet, motorsiklet falan diyemezsin. (Bkz:http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_yanlis&view=yanlis&kelimez=304 )

Daha doğrusu dersin de, yanlış olur. Haİn yanlışlarımızı düzeltmeye ne kadar çok önem verirsek, bu güzel dili nesilden nesile o kadar iyi aktaririz. De'lere ki'lere dikkat edelim. Soru eki mi'leri ayrı yazalım. Noktalama işaretlerine dikkat edelim. Güzel dilimizi koruyalım.

Herşeye atar yapmaya gerek yok. Doğrusu neymiş öğrenmiş olduk. İnat etmeyelim...

M O T O R B İ S İ K L E T

Yanlış.

Ama seninle uğraşmak eğlenceli.

Bazıları takıntılı hale getiriyor bu beni sinir ediyor hocam

• İşte bu yüzden aynaları kullanmak lazım ve motorcuların elinin bir kornaya gidip uyarması lazım.

Ha motorculara da kızmamak lazım ben arabayla biri kavgalara rastlıyorum biri motorcuya kalkıp sağdan gidiceksin diyo, biri ortadan, biri soldan.
    Araca saygı yok yolda adamlarda ölmemek için kurllara uymuyolar. Kaç taksici duran trafikte bilerek çarpıyor motra sonra sağdan gitseydin diye atar yapıyor ( gerçi arabayla da taksiciler birer ayı )
    Sadece olaya tek taraflı bakmayım kaldırımdan giden motor kadar arabada var. Beşiktaşta beni kaldırımda ezmeye kalkan mercedes ve caddy gibi.

Özetle 2 tarafında haklı olduğu kısımlar var ama yaptığım yorumlar apaçileri ve kendini hep haklı sayan motor/araba sürücülerini kapsamamaktadır zaten onlar kalas gelip kalas gitmektedir.....
  • Beyler bu adamın her konusunda oba ayçiçeği yağı koyuyorsunuz, neden acaba ? Asıl konuyu bılenler lınk verırse sevınırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 26 Ağustos 2016; 14:58:15 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.