Şimdi Ara

Bir amaç uğruna ölmek mi , bir amaç için yaşamak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• farketmez
  • bir amaç için yaşamak.
  • lkisini de yaşayacağım için sorun yok.
  • Bir amaç uğruna ölmek
  • bir amaç için yaşarken ölünce zaten o amaç ugrunda olmus olursun mantık hatası var. 2 side dolayısıyla
  • baro55 gibi yaşamayı tercih ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • live for nothing or die for something
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaHtsz

bir amaç için yaşarken ölünce zaten o amaç ugrunda olmus olursun mantık hatası var. 2 side dolayısıyla

İnsan bir amaç için yaşar , yani onu başarmak için.. Fakat öyle bir bağlanır ki o amaç için aklından o amaç için ölmeyi bile göze alabilir.. Bende bunu sormak istedim ve cevaplarınızı alıyorum.. Umarım ciddi yorumlar yazarsınız..
  • Ölcegini bile bile yaşayan tek varlık insandır . İster amaç peşinde koş ister amaç sana koşsun
  • Soru kendisiyle çelişiyor.. sadece bir başlangıç.. ve sonu... zaten bir amaç için yaşarsın onu hedeflersin tutturmaya çalışırsın tutturursun
    öbür soruda ise hedefe ulaşamamak var yani sıfıra sıfır elde var sıfır durumu bu durumda kimsenin bir amaç uğruna ölmeyi seçeceğini zannetmiyorum..
  • kac yaşına girdin len baro55
  • quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

kac yaşına girdin len baro55

Sizi tanımıyorum ve siz kim oluyorsunuz da bana len gibi kelime kullanıyorsunuz ? İkincisi eski nicki yazıp amacınızın kendinizi eğlendirdiğinizi umarım biliyorsunuz.. Birazda geçmişe değil geleceğe baksanız hem ülke için hemde kendiniz için daha hayırlı olacaktır..

Edit : İkinci cümlem @acheron içinde geçerlidir.. Bedeniniz değilde aklınızda büyüsün biraz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 14 Mayıs 2010; 18:43:28 >
  • 14 yaşındasın herşeyin farkındasın
  • quote:

La bi kop git olm ya
  • bir karı uğruna ps3 ünü satmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaLqa

quote:

La bi kop git olm ya

ne diyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Sizi tanımıyorum ve siz kim oluyorsunuz da bana len gibi kelime kullanıyorsunuz ? İkincisi eski nicki yazıp amacınızın kendinizi eğlendirdiğinizi umarım biliyorsunuz.. Birazda geçmişe değil geleceğe baksanız hem ülke için hemde kendiniz için daha hayırlı olacaktır..

Edit : İkinci cümlem @acheron içinde geçerlidir.. Bedeniniz değilde aklınızda büyüsün biraz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.