Şimdi Ara

biotrue 120ml solüsyon 5.9 (kargo dahil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
1.061
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce deneme lens aldım, dün gece solüsyon siparişi verecektim siteden 30tl'lik paketi ekledim satın al'a basınca 120ml 5.9 diye teklif geldi. 30tl'lik paketi silip 5.9'a 120ml satın aldım, sabah kargolanmış.

kısaca

1 - siteden herhangi biri ürünü sepete ekleyin ( örnek :http://www.lensmarket.com/bausch-lomb/bio-true-300120 )
    2 - satın al butonuna tıklayın
    3 - teklif için açılan pencerede hemen satın al diyin
    4 - ilk eklediğiniz ürünü silip siparişi tamamlayın

piyasası nedir tam bilmiyorum ama 30tl'lik paket ile kıyasalayınca 5.9'a kargo dahil baya iyi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 10 Haziran 2015; 18:05:43 >

• Deneme lensini lensmatketten mi aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürün çok tavsiye ediliyor ama benim gözlerimde çok fazla kuruluk ve yanma problemi yaptı. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_Akd

Deneme lensini lensmatketten mi aldınız?

muayene olduğum hastane 30tl karşılığı getirdi (sağ + sol - acuvue oasys for astigmatism)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

muayene olduğum hastane 30tl karşılığı getirdi (sağ + sol - acuvue oasys for astigmatism)

bugun sanalpazardan indirimleri kullanarak 3 adet 300 ml 31TL ye aldim kargo dahil =)) nuvoylada 8 tl iade gelcek 23 tlye gelmis olcak oda bana 1 yıl yeter =)

tek cift lensmi 30 tl ? hocam aynı lensi bende kullanıyorm
  • çok teşekkür ederim 1 day acuvue ture eye kullanıyorum bazen arada solüsyon gerekiyor kocaman şişeyi açıp da azıcık kullanıp bekletince de yazık oluyor ufak olması çok işime geldi
  • ben bauch lomb un 4 kutusunu 59 a alıyorum hiç yanma vs yapmıyor :D 320 ml tanesi x4 tabi. tavsiye ederim n11 vardı en son.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam daha gecen ay 4x60ml optifree yi n11 den kargo dahil 9.90 tlye aldim.seyahat icin.

Normal kullanim icinse 360mlx4 bausch lomb renu kargo dahil 40tl falan.en rahat ettigim marka kendisi.5 senedir lens kullaniyorum.

• quote:

2 gün önce deneme lens aldım, dün gece solüsyon siparişi verecektim siteden 30tl'lik paketi ekledim satın al'a basınca 120ml 5.9 diye teklif geldi. 30tl'lik paketi silip 5.9'a 120ml satın aldım, sabah kargolanmış.

kısaca

1 - siteden herhangi biri ürünü sepete ekleyin ( örnek :http://www.lensmarket.com/bausch-lomb/bio-true-300120 )
    2 - satın al butonuna tıklayın
    3 - teklif için açılan pencerede hemen satın al diyin
    4 - ilk eklediğiniz ürünü silip siparişi tamamlayın

piyasası nedir tam bilmiyorum ama 30tl'lik paket ile kıyasalayınca 5.9'a kargo dahil baya iyi sanırım.

Bence etik değil bana uymaz alana da karışmam..Gözlerden çıkar acısı bak söyleyeyim...Çünkü sistemin açığı bu farkedinceye kadar müşteri memnuniyeti amacıyla göz yummuşlar ama sipariş sayısı çoğalınca göndermeyeceklerdir.Kargo ücreti 3-5 liradır zaten.zararına kimse göndermez ..Bir de son kullanma tarihi nedir? Baktınız mı?

• vallahi ben 3 kutu aldım.
  • quote:

quote:

hocam deneme lensini çoğu hastane ücretsiz veriyor. lensmarket'e mail atıp isteyince de kargo ücretini ödeme karşılığında yolluyorlardı deneme lensi.
  • Gece lensi akar...

Sadece gece takiyorum ve sabah kalkınca cikariyorum. Mukemmel bir gorus sunuyor .

Kabul ; insana inanılmaz geliyor ama yaklasik 1 yıldır kullanıyorum. Gecici olarak gözlerinizi onariyor. Gun icinde yakmıyorsunuz sadece gece uyurken.

Araştırın bence normal lense, gözlüğe gore coook daha konforlu...

Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistspary -- 10 Haziran 2015; 20:44:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Gece lensi akar...

Sadece gece takiyorum ve sabah kalkınca cikariyorum. Mukemmel bir gorus sunuyor .

Kabul ; insana inanılmaz geliyor ama yaklasik 1 yıldır kullanıyorum. Gecici olarak gözlerinizi onariyor. Gun icinde yakmıyorsunuz sadece gece uyurken.

Selamlar...

Hocam kaça patlar siz ondan bahsedin. Birkaç yerde 1000$ üzeri fiyatları olduğunu duydum da birden bütün hevesim kaçıverdi.

• Ben de cumartesi lenslerimi aldım daha kargo gelmedi
    edit:alacak varsa yurtiçi kargoan uzak dursun bir haftadır gelmedi kargo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 12 Haziran 2015; 12:20:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Gece lensi akar...

Selamlar...

Hocam kaça patlar siz ondan bahsedin. Birkaç yerde 1000$ üzeri fiyatları olduğunu duydum da birden bütün hevesim kaçıverdi.

Bende ileri astigmat oldugu icin 1700 lira civarındaydı gecen yıl.

Miyoplara 800-900 lira deniyordu. O kadar ucuk rakamlar yok yani.

• Fiyat uzun zamandır böyle. Çantada taşımak için ideal.
    Onlara tanıtım amaçlı bedava geliyor olabilir. Bende ki kutu üzerinde 17 TL fiyat etiketi var.

biotrue 120ml solüsyon 5.9 (kargo dahil)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.