Şimdi Ara

BIOSHOCK TÜRKÇE YAMA (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
23
Favori
53.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abovvv çok pis gaza gelmiştim efsane senaryoydu.[spoiler=1612626674] [/spoiler]
    2. oyunun da başı efsaneye benziyor bakalım TR'yi bekliyoruz yahut o zamana kadar ben İng.Öğreneceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty28 -- 26 Kasım 2015; 16:45:51 >
  • kty28 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim neden spoiler veriyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sorry:-\

• Oyunu yıllar önce oynamak istedim fakat tam anlamadığımdan hikayeyi hiç etmeyim diye bu günlere kadar geldik. Dün Türkçe olarak bitirdim. Teşekkürler, elinize emeğinize sağlık gerçekten. İkinci oyunun yaması çıkana kadar oynamayı düşünmüyorum. Bu hikayeyi dikkatle anlamak lazım çünkü.
  • Acelem yok ikinci oyundan sonra seriye başlayacağım tekrardan. Teşekkürler bu seri içinde.
  • Başladım oynamaya 2. bölüme geldim ağaçlı ormanlı türkçe yamada problem çıkmadı gayet güzel.

• Türkçe Yamalar bölümüne taşındı. Bu klasörde olmayan bu tarz konuları görürseniz lütfen haber verin.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_2561/tt.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Oyunu bitirdim oyun çok güzeldi türkçe yama ile mükemmel oldu.Yamada emeği geçen herkese teşekkürler sayenizde bir oyunu daha anlayarak bitirdim.
  • steam dan aldıgım oyunda exe hatası alıyorum, yamayı nasıl ve nereye kurmam gerekiyor
  • almak isteyen varsa 3 oyunda indirimde..toplamda 13 tl ye 3 oyunuda satın alabiliyorsunuz.

http://store.steampowered.com/sub/62896/
  • Elleriniz dert görmesin ALLAH RAZI OLSUN çevirenlerden emeği geçenlerden. En ufak bir ihtimalle Bioshock 2 yi de çevirmeniz mümkün mü acaba?. Tekrar ama tekrar çok sağolun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megathrone26 -- 16 Ocak 2016; 22:10:27 >
  • Megathrone26 kullanıcısına yanıt
    Bioshock 2 yi herkes bekliyor hocam ama Said şu sıralar sıkışık heralde AC: Syndicate çevirileriyle filan da uğraşıyor. İnşallah bir ara el atar :(
  • mustafa608 kullanıcısına yanıt
    İnşallah usta

• Teşekkürler, ellerinize sağlık.
  • http://store.steampowered.com/sub/62896/

3 oyun 13.5 arkadaşlar.. Enpara kampanyası ileri 6.5 TL ye alabilirsiniz. Tanesi 2 TL ye gelir.. Kaçırmayın derim.

• Bir arkadaş bu çeviriyi Ps3 için düzenleyemez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: rdlsln

quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

s.a kardeşim şöyle bir sorunum var.
    ayarlardan xbox 360 kulnu kullan dersem alt yazılar sapıtıyor anlamadım gittim neden yapar ?
    oyun içinde ses lerde gidiyor.

arkadaştaki durum bende de var hocam. Oyunun dili fransızcaya dönüyor xbox360 kumandasını kullan deyince. Altyazılar da doğal olarak fransızca oluyor. Bir çözümü var mıdır? oyun steamden orjinal.

aynı sorun bende de var. kolu taktım sapıttı.çözümü yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

quote:

ayarlardan xbox 360 kulnu kullan dersem alt yazılar sapıtıyor anlamadım gittim neden yapar ?

arkadaştaki durum bende de var hocam. Oyunun dili fransızcaya dönüyor xbox360 kumandasını kullan deyince. Altyazılar da doğal olarak fransızca oluyor. Bir çözümü var mıdır? oyun steamden orjinal.

valla çözümü bilmiyorum hocam oyunuda oynamadım bu yüzden sildim gitti.

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla çözümü bilmiyorum hocam oyunuda oynamadım bu yüzden sildim gitti.

mecburen klavye ve fare ile oynyacaz o zaman.

• quote:

quote:

quote:

Menüde oluyor o sıkıntı sadece. Oyun içinde altyazılar Türkçe. Sorun olmaz. Takın kolu oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdlsln -- 14 Şubat 2016; 9:33:13 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.