Şimdi Ara

BİNAYA TÜRKNET GİGAFİBER GELDİ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
4
Favori
34.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turknet tüm Türkiyede akşam 19:00-00:00 arası büyük performans sıkıntısı yaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sume

Turknet tüm Türkiyede akşam 19:00-00:00 arası büyük performans sıkıntısı yaşıyor.

Aynen öyle. Gigafiber akşama kadar çok iyi hızlar verirken dün akşam 50 mbpsye kadar düştü dowload. Upload 900 civarıydı gene. Akşamları genelde 400-500e düşüyordu dün bi cortladı sistem sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 28 Kasım 2020; 11:59:11 >
  • exclbr kullanıcısına yanıt

Hani 750 mbit hız garantisi veriyorlardı, vay arkadaş bak sen şunların yaptığına. Hemen yazın hocam nerde sizin garantiniz diye.

BİNAYA TÜRKNET GİGAFİBER GELDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 28 Kasım 2020; 13:15:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

Hani 750 mbit hız garantisi veriyorlardı, vay arkadaş bak sen şunların yaptığına. Hemen yazın hocam nerde sizin garantiniz diye.

Akşamları dışında 750yi veriyorlar hocam,upload hep 800-900 civarı sabah-akşam. Dowload bi akşamları düşüyor o kadar. Onun dışında memnunum.

Bu tarife Kablonetin akıllı sınırsız tarifesine benzemiş hocam 19-24 saatleri kısıtlı sonrası sınırsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 28 Kasım 2020; 13:35:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

Bu tarife Kablonetin akıllı sınırsız tarifesine benzemiş hocam 19-24 saatleri kısıtlı sonrası sınırsız.

Evet ona benzemiş gibi. Daha yeni sistem olduğu için oturana kadar az da olsa sorunlar olabilir diye düşünüyorum. Baktık fazla sorun çıkarıyor gerekeni iletiriz diye düşünüyorum.
  • Herkese Merhabalar size bir sorum olacak.Pc me ssd aldığım için hdd i komple sıfırlayacağım.O yüzden foto,video gibi dosyaları bir rara sadece depola ile birleştirdim.Telefonum Samsung A70,kablo var ancak Type C olduğu için pc ye bağlayamıyorum.Bende telefona Wifi File Transfer isimli uygulamayı kurarak ordan atayım dedim.Ayarlarım şöyle

2.4 Ghz de sadece 40 mhz i seçiyorum.

Burdada sadece 802.11 N seçili

5Ghz de sadece 802.11 Ac seçili bant otomatik 80 mhz kanalı 112 yaptım.

Modem normalde uzakta biyerdeydi bende bi test amaçlı Gpon un dibine getirdim ve 30cm lik kablo ile bağladım.Pc yede yine 30 cm lik Cat6 kablo ile bağladım.

Telefonu bildiğiniz modemin üstüne koydum değerler bu şekilde.Hız 433 Mbps yazıyor.

1-Neden 433 mbps görüyorum.

2-Kablolar en kısa mesafede,telefonda tam modemin dibinde,dosya aktarım hızı görev yöneticisinde 290 ila 330 mbps arası değişiyor,daha hızlı olması gerekmez mi? Belki bunda Hdd nin de rolü vardır ama pek sanmıyorum gibi.Onunda testini yaptım fotodaki gibi değerler.

Ne diyorsunuz arakadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.Dosya akrımı hızını geçtimde tel modemin dibinde iken 5ghz de 433 mbps hız göstermesi normal mi?

• fakasupi f kullanıcısına yanıt

Ben yazdim nerde garantiniz diye destek kaydimi kapattilar zaten 23:00 geçince hiz normal degerlere döndü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, oluşturduğunuz destek kaydına istinaden teknik uzmanlarımız kontrol edilmesi için network ekiplerimize iletecektir. Gelişme olması durumunda size bilgi verecekler.
  • kubilay61 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız testi sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? Teknik uzmanlarımız ve network ekiplerimiz kontrol ederek bilgi verecektir.
    Merhaba, hız testi yaparak aldığınız sonuçlar ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan performans sorunu statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz?
    Merhaba, destek kaydını tekrar aktif ederek kayıt numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Sorun tekrar başladı. Download 50 mbps üstüne çıkmıyor

• İnternet komple kesildi

Bende de kesildi hocam
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    İnternet bağlandı ama pek memnun değilim.
  • Niye memnun değilsiniz hocam
    Akşamları bazen kesilme down hızında düşmeler oluyor.
  • Bende hâlâ kesik.Sürekli kesilmeler oluyor ondan bende bıktım.
    Tamamen oturtamadılar galiba sistemi.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.