Şimdi Ara

BİMEKS TEN HOPARLÖR ALDIM SANIRIM SAHTE ÇİN MALI ÇIKTI (PİONEER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldıgım hoparlör 500w 6X9 oval hoparlör ve sanırım sahte çıktı

Takmaya ustaya götürdüm bu sahte dedı takmadan ama bımeksten aldıgım ıcın guvendım yanı neden dedım hoparlör iç kısmı kumaş gibi dedi orjinali daha parlak oluyor dedi

ve dedi hoparlörün altındaki yuvarlak metal kıısım mat olur dedi bu parlak dedi gerçektende parlak usta belkı bılmıyordur dıye geldım eve nettten araştırdım aynı altının sahtede parlak orjınalde mat oldugunu baskasıda yazmış ????? EĞER İSTERSENİZ RESİMLERİ EKLERİM ŞİMDİ BU KONUDA NAPABİLİRİM ??

BİMEKS TEN HOPARLÖR ALDIM SANIRIM SAHTE ÇİN MALI ÇIKTI (PİONEER)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 21 Mayıs 2015; 16:08:46 >

• Menşei farklı olabilir hacı. Çin'de Üretilen ile İngilterede Üretilen farklı kalitede oluyor. Ama ikisi de pioneer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadri.abi kullanıcısına yanıt
    ama ben ingilterede üretilmişini nerden bulayım kaldıkı pioneer gıbı marka bu kadar dandık urun uretıyorsa hıc bır nanesı yok demektır bır daha ne pioneer alırım ne tavsiye ederim 500W birde yani çok dandik geldi sesi bana 150 w alpine 16cm lık hoparlor bıle daha ıyı ses verıyordu bu gercek olabılır mı gercekten BIMEKS ÇAKMA ÜRÜN MÜ SATTI BANA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 21 Mayıs 2015; 16:11:02 >
  • Usta saçmalamış.. adı usta kendisi zır cahil binlerce insan var piyasada...

Çin malı meselesine hele hiç takılmayın.. zaten teknoloji şirketlerinin neredeyse tümü çinde üretim yapıyor..

Aldığınız ürün Pioneer.. ama binlerce modeli olan, onlarca üretim yeri olan bir marka.. her varyasyon ve kalitede model var pioneer markası altında..

• Ana üniten nedir. Koydugun yere göre bile ses değişir. Bariz kötüyse bişey diyemem. Geri verme şansın olması lazım Bimekste
  • Hoparlör değiştirince hemen öyle süper ses vs beklemek yanlış olur.

Hoparlör ne kadar kaliteli olsa bile teyple uyumsuz olması, montajının kötü olması, yanlış kabloların kullanılması, ayarının bozuk olması gibi nedenlerden dolayı temiz ses alamayabilirsiniz.

Bimeks'in çakma pioneer satacağını düşünmüyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

ama ben ingilterede üretilmişini nerden bulayım kaldıkı pioneer gıbı marka bu kadar dandık urun uretıyorsa hıc bır nanesı yok demektır bır daha ne pioneer alırım ne tavsiye ederim 500W birde yani çok dandik geldi sesi bana 150 w alpine 16cm lık hoparlor bıle daha ıyı ses verıyordu bu gercek olabılır mı gercekten BIMEKS ÇAKMA ÜRÜN MÜ SATTI BANA

Pioneer zaten süper bir marka değil ki artık. 90 larda idi o efsane. Focal, magnat, jvc, jb , bir çok modeli ile pioneer den iyidir. Ama tabi uyum olayı da önemli , 2 yollu 3 yollu , amfi vs.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çinde üretilmeden kaldımı

• Ustalar genelde kendilerinden alınmayan ürünler için bu çakma deyip kendisinde olan orijinal ürünü satmaya çalışırlar. Sizi mümkün mertebe aldığınız üründen soğutmaya çalışırlar en olmadı dünyanın işçilik parasını isterler.
    Bu yüzden ne kadar az ustayla muhatap olunursa o kadar iyi olur.
  • yorumlarınız için çok teşekkür eğer usta kendi malını satmak için böyle yaptıysa haram zıkkım olsun verdıgım para ısclıgıne degıl sırf moralımı bozup bu sekılde tedırgın ettıgı ıcın ,

biliyorum her marka çinde üretim yapıyorum ama Çin malı ayrı Çin de üretilip firmanın kendi kalite sınırları içerisinde üretilmesi ayrı bunu bılıyorum teyp 4x50 çok dandık sayılmaz yanı o hoparlörleri rahatlıkla kaldırıcak bı teyp arkadaslarım kablo baglantısında felan bı sorun yoktu ben de elektronıkten anlarım az da olsa derslerını goruyorum, eskı aracımın hoparlorunu ben takıyordum alpine idi ama bu arac yenı ve kablolar karısır şasi yapar felan dıye teypciye götüreyim dedim,

eğer BİMEKS BANA ÇAKMA ÜRÜN SATMADIYSA SİZE TAVSİYEM ARKADAŞLARIM sadri.abi nıcklı arkadasın yazdıgı gıbı ve benımde tecrube ettıgım gıbı PİONEER marka kalitesi diye güvenip almayın aldırmatyın benım gıbı dumura uğramayın 16 cm lik 90 tl ye aldıgım 2 adet alpine marka hoparlörüm bile bunula aynı sesı verıyordu 25 tl lık teypım vardı cd calar eskı dusunun yanı premier marka ondan bıle mukemmel ses cıkıyordu bu resmen 180 liraya vasat bir sesi var hem 500W oluşuna göre hemde pioneer gibi bir markaya göre resmen şok oldum pionerın asla bır urununu vs ne aracıma ne evıme sokmam

• pileki kullanıcısına yanıt
    böyle birşeyi elbette biliyorum ama hem ustanın öyle söyleyişi hemde pioneer diye güvenip aldıgım bi ürünün bu denli hayal kırıklıgına ugratması da benı bu yönde düşündürdü eğer usta bu uc kagıtcılıgı yapıyorsa ne dıyeyım kı ama haklısınız sanayı aynen böyle biyer
  • quote:

böyle birşeyi elbette biliyorum ama hem ustanın öyle söyleyişi hemde pioneer diye güvenip aldıgım bi ürünün bu denli hayal kırıklıgına ugratması da benı bu yönde düşündürdü eğer usta bu uc kagıtcılıgı yapıyorsa ne dıyeyım kı ama haklısınız sanayı aynen böyle biyer

20 yil once pionner satardim ben o zaman bile ts 140 di sanirim kendinden daha pahali modellerden bile iyiydi sesi.

model model degisir bi zorlugu gidin geri verin orda dinlenedende almayin.

• INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    adamlar geri iadesi yok dedi geri vermeyi bende düşündüm ama orda sordum almadan önce uyumsuzluk felan cıkarsa mısal bı sıkıntıı olursa dıye
  • quote:

adamlar geri iadesi yok dedi geri vermeyi bende düşündüm ama orda sordum almadan önce uyumsuzluk felan cıkarsa mısal bı sıkıntıı olursa dıye

Tüketici olarak aldığınız ürünü 30 gün içerisinde koşulsuz iade edebilirsiniz. Bu yasalarla belirtilmiş hakkınız. Aldığınız yer istediğini desin farketmez.

Konuya gelirsek Bimeks gibi büyük marketlerde bir ürünün çakma çıkma ihtimali yok gibi birşey.
  • Toyota araba aldım Türk malı çıktı.
    Apple tablet aldım Çin malı çıktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Ürünün hiçbir aparat ambalaj poşet klips vs. atmadan geri götürüp iade isteyin.

üründe ve ambalajda eksik kusur vs. yoksa sıkıntı çıkarmazlar tahminim.

direttiniz iade olmadı ise birebir ya da muadili için değişim isteyin.

aynı model istemez ya da başka model bulamazsanız iade kupon isteyin faturanız kadar bimekste alışveriş kuponunuz olur gerekli olursa kullanırsınız.
    (kupon uygulamalarının olduğunu varsayıyorum)

hiçbiri olmaz ise ürün-fatura ile hakem heyetine sahte ürün başvurusunda bulunun. ***

ürünü net üzerinden aldı iseniz sıkıntı yok direkt iade hakkınız var.

not; ürünü bimeks satıyor olabilir ama ürünü ithal eden digicom firmasıdır bimeks burada ürünün sahte olup olmadığını direkt tespit edemez ama sizin yapacağınız uyarı-şikayet bimeks inde bu ürünleri sorgulamasını sağlar. ***

*** yanlış bilmiyor isem bu şekildeki ürün ithalatcı ve satıcıyı bağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 21 Mayıs 2015; 18:41:29 >

• Daha önce bahsetmişmiydim bilmiyorum, çin'de satılan bir oto teybini inceliyordum. Başka çin sitelerinden falan da bakıyordum. Öyle rastgele araştırırken çin'de markasız ve çok ucuza satılan teybin rusya'da pioneer markasıyla satıldığını gördüm, hemde bayaa bir fiyat farkıyla. Birileri benzetmişsin falan diyebilir onun için de şunu söyleyeyim. Zaten incelediğim bir ürün olduğu için üzerindeki tuşlardan işlemci board rm bilgilerine kadar her şey birebir aynıydı. Büyük ihtimalle pioneer'in durumdan haberi yoktur ama durum böyleydi.
    Yani ithalatçı pioneer'e yeni bir ürün kazandırmış rusya'da. Türkiye'de neden olmasın!!

Bütün bunları yazdıktan sonra içine biraz su serpeyim. Arkadaşların dediği gibi farklı yerlerde üretilmiş olabilir. Yıllar önce nokia 6600 almıştım. Bir süre sonra aynısından arkadaş da aldı. Benimki finlandiya üretimiydi arkadaşınki uzakdoğu. Elle hissedilebilecek kadar bir kalite farkı vardı.

Yani önemli olan ürünün eksik özellikli olmaması. İstersen bir pioneer servisine götür. Onlar sana gerekli bilgiyi verirler.

• Gerçek pioneer mi kaldı bu zamanda. Eskidendi o.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mal mal yorum eksıleyenler neyın pesınde acaba varsa derdınız yazın pioneer urun aldım bımeksten boyle cıktı napayım tebrik mi edeyim bimeks ana merkezını arayıp srayım bı sımdı iade için
  • bikaç sene önce internetten sony teyp aldım taktırmaya götürdüm usta bu sahte dedi bi s.g dedim taktırdım.
    millete orj ayağına kendi malını satmak için bu muhabbet heryerde var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.