|
Merhaba Arkadaşlar, 22 Kasım'da Media Markt online web sitesine üzerinden "Sony WH-1000XM4 NC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Siyah" kulaklık sipariş vermiştim. Ürün geçen hafta Çarşamba akşamı site güvenliğine bırakıldı. Sabah kargoyu alıp, evde koliyi açıp kontrol ettim. Sony WH-1000XM4 marka kulaklık jelatinsiz olarak gönderilmiş. Gönderilen kutunun içinde kulaklık çıkmadı, sadece aksesuarları vardı. Aşağıdaki resimdeki şekilde: ![]() Durumu o sabah Media Markt çağrı merkezine aktardım. Çağrı merkezi birkaç gün içinde geri dönüş sağlanacağını bilgisini paylaştı. Cuma günü aradığımda hem depodan hem de kargo firmasından kamera görüntülerinin inceleceğini bildirdiler. Bugün bana geri dönüş sağladılar, kamera görüntülerinde sürecin normal olduğunu, kargo firmasından tutanak tutulması gerektiğini ilettiler. Kargo şirketi site güvenliğine bıraktıktan sonra tutanak tutulamayacağını, kolinin içinde ne olduğunu bilemedikleri bilgisini paylaştılar. Bundan sonraki süreçte ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar, ürün gerçekten jelatinsiz geldi ve içinden kulaklık çıkmadı. Mağazada mı depoda mı artık kim aldıysa jelatini söküp kulaklığı alıp, kutuyu öyle kolinin içine koymuş. İşten güçten vakit ayırıp bir de burada mağduriyet yaşıyorum. Siz siz olun, önemli pahalı elektronik eşyalarınız var ise mutlaka kargo kuryesinin yanında açtırıp tutanak tutturun. En azından böyle mağduriyet yaşamazsınız. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt