Şimdi Ara

Bimeks'ten felsefe yapmıyoruz kazandırıyoruz kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bimeks'ten yeni bir kampanya daha beyler...

http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/

http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/default.aspx?kid=033

Bu kampanya 30 Nisan 2010 tarihine kadar geçerlidir. Hediye çekine KDV dahil olup 31 Aralık 2010 tarihine kadar kullanılabilir. 50TL hediye çeki, KDV dahil 600TL-999TL,100TL hediye çeki, KDV dahil 1.000TL ve üzeri ürünlerde kazanılır. *500 TL ve üzeri alışverişlerde Maximum Kart’a Peşin fiyatına 12 taksit, 3 ay erteleme, diğer kredi kartlarına 9 taksit kampanyası uygulanır. Hesap kesim tarihinden önce gerçekleştirilen alışverişler Temmuz 2010, hesap kesim tarihinden sonra gerçekleştirilen alışverişler Ağustos 2010 dönemi ekstrelerinde yer alacaktır.
    Web satışlarında Hediye çeki verilmemektedir. Hediye çeki mağazalarımızda uygulanmaktadır.
    Hediye çeki kampanya ürünlerinde verilmez. Kazanılan hediye çeki kampanya ürünleri de dahil tüm ürünlerde kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüneyt RC -- 16 Nisan 2010; 0:13:07 >

• Iyiki felsefe yapmıyorlar :) şartlara bak
  • bi ara bimeksin kampanyalarını anlamak için felsefe öğretmenlerinden destek almak gerekiyodu, kendileriyle çelişmişler ya da doğru yolu bulmuşlar

GALATASA|RA|Y
  • Kampanyadan önce LG 27 inç Tv nin fiyatı 802 TL idi.Şimdi %11 indirimli yazmışlar fiyatınıda 877 TL ye çıkarmışlar.
  • Felsefe düşünerek yapılır tabi, Bimeks aklına ne gelse hemen büyük harflerle yazıp siteye koyuyor. Her 100 kişiden biri yutsa yeter diyor sanırım. :) Aslında hackleyeceksin siteyi ve küçük yazan harfleri büyük, büyük yazanları küçük yapacaksın milletle dalga geçmeyi görecekler. :)
  • İntegralimsi felsefe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüneyt RC -- 16 Nisan 2010; 0:58:32 >
  • Daha önce Bimeks'ten hediye çekli kampanyaya katılmış biri olarak, bu çek olayını kesinlikle tavsiye etmiyorum. İndirimli üründe geçmez, kampanyada geçmez, zaten web'den alışverişlerde geçerli değil (ayrıca web'de ürünleri daha ucuza satıyor). Kullanana kadar anan ağlıyor. Üstüne üstlük mecburiyetten kullandığın için %90 piyasaya göre kazık bir ürün alıyorsun, o da içine oturuyor. Uzak durmak lazım...
  • ya bu şartlar ne ya, bi adamın sözü vardı (her nerde yaşanıyor , yaşatılıyorsa diye) bunlar nerede yaşıyo nerede nasıl halk kac para kazanıyo farkında değil sanırım 1000tl sadece buradan tek kalemde alış veriş yapacak kac kişi olabilirki
    Bu adamlar için "birey" "insan" diye bir şey yoktur, sadece yönetilmesi ve sömürülmesi gereken "yığınlar" vardır. Ve siz bu düşüncedeki yaratıkların insanların iyiliğini amaçladığını zannediyorsanız, siz kendi kafanızın içinde bambaşka bir dünya kurmuşsunuz ve orada yaşıyorsunuz demektir.
  • Bimeks aştı artık . En yüksek fiyatlar bunlarda , en saçma kapmanyalar bunlarda . Yahu beğenmediğimiz Teknosa bunlardan ucuz ürün satıyor , daha güzel kampanya yapıyor .

Geçen elimde hediye çeki var 10 birimlik ,alacağım ürün 5 birim . Adam bana diyor ki hepsini tek alışverişte kullanmalısınız . Saçmalığa bakın . Dibinizde teknosa var gidin biraz mağazacılık öğrenin dedim bizi ilgilendirmez deyip kesip atıyorlar yakında dükkanı kapatacaklar haberleri yok . Beğenilmeyen teknosa hediye çekini 100 parçaya bile bölüyor.

Peki dedim, bu hediye çeki ile Turkcell %20 indirimden yararlanabilirmiyim . Yok ondanda yararlanamazsın. Nevrim döndü , biz bu hediye çekini alırken para değil de başka şeyler mi verdik ? neymiş sistem kabul etmiyormuş , Hem tek seferde ürün almak zorundayım , hem indirimsiz en yüksek fiyattan almak zorundayım hem turkcell kampanyası olmuyormuş . Şikayet ederim diye tehdit ettim. Bu sefer sistemleri düzeldi . Turkcell kampanyasından yararlandım. Bir daha da girmem mağazalarına ...

• Bu Bimeks nasıl ayakta kalıyor,hiç isimsiz firmalar b ile ayda yılda 1 tane yada 2 tane üründe gayet cazip kampanyalar yapıyorlar ama ben BIMEKS in bu güne kadar hiç bir üründe bırakın sıcak fırsatı avantajlı fiyat bile sunduğunu görmedim,ayakta tutanlara helal olsun,zira mağazalarında da dişe dokunur oranda alışveriş yapan görmememe rağmen bunca sene ayakta kalmayı başarabildirler,ama ömürlerinin daha uzun olacağını sanmıyorum,biraz tüketiciyi cezbetme yolları araştırsalar hiç fena olmayacak.
  • alalhtan felsefe yapmıyorsunuz bütün kampanyalarınızdaki şartlar resmen lisede gördüğümüz felsefe derslerinden farksız lisede de bişey anlamazdım bu felsefe dersinden sizin kampanyalarınızdan da bişey anlayabilmiş değilim

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

alalhtan felsefe yapmıyorsunuz bütün kampanyalarınızdaki şartlar resmen lisede gördüğümüz felsefe derslerinden farksız lisede de bişey anlamazdım bu felsefe dersinden sizin kampanyalarınızdan da bişey anlayabilmiş değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: hakki.sert

Aslında hackleyeceksin siteyi ve küçük yazan harfleri büyük, büyük yazanları küçük yapacaksın milletle dalga geçmeyi görecekler. :)

felsefe derslerinde okutulmalı....

Bimeks

Orijinalden alıntı: KruGmaN

Tek rakibim Sokrates..

Bimeks

bimeks :D:D:D
    kampaya gene bi işe yarıyo ya :) gülmekten katlandım en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 18 Nisan 2010; 2:30:14 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.