Şimdi Ara

ucuz dizel ALPET'te

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
16.992
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıllardır shellcard kullanırım neymiş puan birikecek bedava yakıt alacakmışım...geçen Alpet'e girdim dizel normalde 3.65 3.66 civarıyken(zamdan önce) Alpet'te 3.34 tü alpet kalitesiz satmamışssa ben bir depoda 15 lira civarında kara girdim...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• tabiki de daha ucuz vardır ama Alpeti en azından bilirim...Sponsorluk yapan bir firma tanınmış...10 numara yağ da ucuz :)

Orijinalden alıntı: wuc

Full var bide baya ucuz oluyo taksiciler bile hep ordan alıyo ama daha cesaret edip alamadık biz deneyen var mı ?

Ben 3 aydır full kullanıyorum hiç bir olumsuzluk yok şu ana kadar. bir kartları var 200 lt benzin aldıktan sonra garanti aktif oluyor ve benzin ile ilgili araçta arıza oluşursa karşılıyorlar. hatta servis aracın sorunun benzinden olduğunu belirlerse tüv den bir teknisyen de gelip ayrıca aracı kontrol ediyor. kia ceed crdi kullanıyorum bu arada. belki başka araçlarda uyumsuzluk veya olumsuzluk yaşanmıştır ancak bende olmadı.
  • Full Gebze, Full Sancaktepe, Full Beylikdüzü, Full Ataşehir, Full Maslak Ayazağa, Full Şişli, Full Samandıra, Full Pendik, Full Gaziosmanpaşa, Full Rami, Full Esenyurt, Full Bağcılar .. başka full istasyonu yok mu İstanbul'un dışında yok galiba...
  • İstasyon bir sahtekarlık yapmazsa full ve alpetten mazot alınabilir.Ankara'da bir arkadaşım gıda toptancısı şirket araçları için rafineri mazot alıyor 3 yıldır herhangi bir sorun yaşamıyoruz diyor.Araçları ısuzu,megane2,doblo 2 tanede audi a4 sanırsam 15 e yakın araçları var,Tankerle alıp kendi pompalarıyla dolduruyorlar opet,total gibi önerilen şirketlerden alıyorum genelde fazla kilometre yapan biri olsam kesinlikle Kırıkkaleye gidip rafineri mazot ile fullerdim.Doğuda kaçak mazotla 100.000km yapıyorlar sonra enjektörleri yeniletip devam ediyorlar.Ortalama 8000 litre mazot yaksam en kötü 1 lira ucuz alarak 8000 TL kardayım bunun 2000 lirası enjektöre 2000 de pompaya harcansa yine hesaplı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha önce opel combom vardı.memlekete gittiğimde ordan fullerdim.burda 3.5 lira iken ben memleketten 3 liraya alırdım.herzaman da büyük markalarla aynı km yapmışımdır.ve bu mazotu tahminim 50000 km kullandım.hiç bir sorun çıkmadı.alpet akpet veya diğerleri .bir kişi istasyon açıyorsa orayı riske atamaz .sadece teminat mektibu milyon dolardır.şimdide 2011 model pejom var ve yine birkaçkere denedim .sorun çıkmadı daha 7000 km deyim.full yakında buralara açılacakmış artık ona abone olurum.bu arada full petrolün ilk türkiye ambarı bizim işyerinde ve çalışanlar arkadaşlarım.sorun yok rahatlıkla kullanabiilirsiniz.şuan bildiğim 100 e yakın tesis açacaklar
    MEVLAM GÖRELİM NEYLER..NEYLERSE GÜZEL EYLER....
  • Alpet kurumsal bir firma.
    ISO standartlarına sahip.
    İzmirdeki madeni yağ fabrikası Turkiyenin en ileri otomasyonlu madeni yağ fabrikası.
    Altınbaş Holding'in akaryakıt ve madeni yağ şirketi.

İzmir Göztepe spor kulubun sahibidir Altınbaş Holding ve Lig Tv maçlarına sponsordur.

Akaryakıtta ilk 5'e girmeyi hedefleyen bir firma kendini riske atmaz.
    Güvenle alarbilirisiniz.
  • Zati marka kendini tehlikeye atmıyor istasyon atıyor; aynı sizin gibi hesap yapıyor onlar da; "en fazla ruhsat iptal olsa 80000 lira dava temyiz bilmem ne açar 3 ay mahkeme ile çalışırım 30000 de davaya avukata, 20000 de hakim adalet sarayı ora bura diye dağılsa 130000 lira, litresinde 6 kuruş kazanacağıma 50 kuruş kazanayım 5 ayda 130000 i çıkarırım iyi lan karlı" deyip kaçak mazota yüklenirse bize patlayabiliyor. Etrafınızda marka değiştiren istasyonlardan bir kısmı böyle değiştiriyor. İstasyona belli bir ceza hüküm kılınırsa mesela shell anlaşmayı tek taraflı fesh ediyor ya istasyon el değiştiriyor shell kalıyor ya da aynı adam farklı markaya dönüyor. Ankara Gülveren de böyle istayonların sayısı çok. tabi köklü istasyon köklü marka uyumunu yakalayanlar daha ön planda onlarında kimseye eyvallahı yoktur. Örneğin bursada Shell-Hüzmen işbirliği, bir kaç tane var; istanbul yolu üzerindekinden yakıt mı alıyorsun dayak mı yiyorsun belli değil, sanki onun benzini senin parandan daha değerli sırf o istasyondan dolayı bıraktım shell i. Mazotlulur biraz daha dikkatli olmalı benzinlilerde zaten çıkma yakıt pompası jetta nın bile 150 lira 5 depoda kapanır fark, kendin bile değiştirebilirsin -rahat çalışmak için koltuğu sökecek lokma takımı varsa-, tıkanırsa yolda kalmak sorun sadece. Zaten akaryakıt firmalarının promosyonlar yasaklanmadan önce %5 lik kardan vazgeçebiliyorlardı, yani 100 lirada 5 tl lik promosyon imkanları vardı. Bursa emek full istasyonundan geçen gün 100 tl lik 95 oktan aldım aynı gün bp de 4,33 iken full de 4,17 idi 100 tl karşılığı 3,8 tl kar elde ediyordum. yani ucuzluk öyle ahım şahım bir ucuzluk değil sözde %7,5 indirim diyordu ama vatan bilgisayarın indirimleri gibi neyin üzerinden indirim yapıldığı belli değil. Bu hesapla bp den 60 puan 1 tl ve 4 tane 100 tl ye axses ile akaryakıt almak daha mantıklı oluyordu hem de 75 tl akaryakıta en az 2 tl anında puan da veriyordu. yani puan biriktirme ve kredi kartı kampanyaları olmayan markalardan ucuza almak düşünüldüğü kadar kar elde ettirmiyor ama yine de ben kart ile puan takip etmek istemiyorum nakit kullanacağım diyorsanız en güzel yol gidip en ucuzundan almak. Ama en karlı yol en zor yol herzaman ki gibi.

Rafineri çıkışlı olanlar iyi ama çok sınırlı yerlerde oluyor yerel oluyor daha çok ama Bursa da ulusal firmalara mahkumuz :( saygılar...

• honda vitech motor civic e ben sürekli moil indirimli 4 tl %5 indirimli benzin aldım 3 aydır en son %25 indirimli şube yeni açılış fullden aldım sorun yok garanti veriyorlar zaten, hepsi aynı rafineri yerden çıkıyor bu yakıtlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 17 Temmuz 2011; 17:20:10 >
  • Cuma gunu benimde dikkatimi cekti samandirada full ve shell arasi 200 mt yok shellde 4.33 olan benzin sozde %7 indirimli fullde 4.22 idi.. gercek indirim %2.5 yani yalan bi de adam dikmisler %7 tabelasiyla bekliyor.. neyse yan yoldan dudulluya dogru devam ettim bu sefer alpet cikti karsima %8 indirim tabelasi ile.. fiyat 4.06 idi ve yanlis hesaplamadiysam shelle gore %7 indirimli oluyor. sonuc : full yalan alpet mantikli gozukuyor; alpetin eski koklu bayilerinden yakit alinabilir..
  • markaların türkiye geneline ilan ettikleri indirimler ve yeni şube açılışlarında verdikleir indirimleri filan kaçırmayın kullanın sorunsuzdur temiz yakıtdır, ancak isimsiz markasız kuytu köşelerde satılan kaçak yerlerden uzak durun yada çok tanıyosanız güveniyosanız belki alın.

Orijinalden alıntı: madmax50

İstasyon bir sahtekarlık yapmazsa full ve alpetten mazot alınabilir.Ankara'da bir arkadaşım gıda toptancısı şirket araçları için rafineri mazot alıyor 3 yıldır herhangi bir sorun yaşamıyoruz diyor.Araçları ısuzu,megane2,doblo 2 tanede audi a4 sanırsam 15 e yakın araçları var,Tankerle alıp kendi pompalarıyla dolduruyorlar opet,total gibi önerilen şirketlerden alıyorum genelde fazla kilometre yapan biri olsam kesinlikle Kırıkkaleye gidip rafineri mazot ile fullerdim.Doğuda kaçak mazotla 100.000km yapıyorlar sonra enjektörleri yeniletip devam ediyorlar.Ortalama 8000 litre mazot yaksam en kötü 1 lira ucuz alarak 8000 TL kardayım bunun 2000 lirası enjektöre 2000 de pompaya harcansa yine hesaplı.

Hocam bu yapılan açıkça suç.. rafineri mazot diye birşey olamaz.. kaçak mazot kaçak dolumdur o..

• @raskolnikov77 suç olduğunu sanmıyorum.Kırıkkale-Ankara karayolunda nerdeyse her akaryakıt istasyonunda büyük tabelalarla duyurularak satılıyor.Herhangi bir illegal durum olsa onlarca istasyon bağıra bağıra satmazdı.
  • hocam haklısın da rafineri mazot diye bişi olamaz.. satılan mal ya kaçaktır ya da kalite açısından sıkıntılı maldır.. hele tankerle dolum yapıyorlar filan demişsin ki yasal yollardan araçlara bu şekilde dolum yapılamaz..

Orijinalden alıntı: oaston

Cuma gunu benimde dikkatimi cekti samandirada full ve shell arasi 200 mt yok shellde 4.33 olan benzin sozde %7 indirimli fullde 4.22 idi.. gercek indirim %2.5 yani yalan bi de adam dikmisler %7 tabelasiyla bekliyor.. neyse yan yoldan dudulluya dogru devam ettim bu sefer alpet cikti karsima %8 indirim tabelasi ile.. fiyat 4.06 idi ve yanlis hesaplamadiysam shelle gore %7 indirimli oluyor. sonuc : full yalan alpet mantikli gozukuyor; alpetin eski koklu bayilerinden yakit alinabilir..

Full'de %7 indirim tabelasi tasimiyorlar. %7 ye kadar indirim tabelasi var adamlarda. 'ye kadar' kismi cok ufak yazilmis.
  • benzine gelen son büyük zamdan önce Opet Bayrampaşa'dan iki kere 50 Tl'lik benzin aldım.Benzini almadan önce yakıt ibresi çeyrek depodaydı.Normalde bu almış oldugum benzinle aşağı yukarı 100 km yol yapmam gerekirken birinde 70 km diğerinde 55 km yol yaptım.Bu yediğim koca kazıktan sonra bir daha OPET'mi uzak durun derim.Şikayet edip bunlarla uğraşmakta istemedim.Şu an full'den alıyorum,çok memnunum.

Orijinalden alıntı: exe_genesis

quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Cuma gunu benimde dikkatimi cekti samandirada full ve shell arasi 200 mt yok shellde 4.33 olan benzin sozde %7 indirimli fullde 4.22 idi.. gercek indirim %2.5 yani yalan bi de adam dikmisler %7 tabelasiyla bekliyor.. neyse yan yoldan dudulluya dogru devam ettim bu sefer alpet cikti karsima %8 indirim tabelasi ile.. fiyat 4.06 idi ve yanlis hesaplamadiysam shelle gore %7 indirimli oluyor. sonuc : full yalan alpet mantikli gozukuyor; alpetin eski koklu bayilerinden yakit alinabilir..

Full'de %7 indirim tabelasi tasimiyorlar. %7 ye kadar indirim tabelasi var adamlarda. 'ye kadar' kismi cok ufak yazilmis.

Bir kulpu oldugunu tahmin ediyodum zaten kulliyen yalan uzerine adam dikmezler. %7 indirimli urun hangisiymis motor yagi mi? :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 18 Temmuz 2011; 9:12:52 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.