Şimdi Ara

Ramazan Ayı BoyuncaToplamda 3.000 TL’ye Kadar İade Fırsatı (Hayat Finans)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
217
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akaryakıttan gıdaya birçok sektörde ödemelerinizi Hayat Finans banka kartı veya QR kod ile yapın, iade fırsatlarından faydalanın!
    Kampanya 01.03.2025 – 01.04.2025 tarihleri arasında geçerlidir.
    Restoran, market ,akaryakıt, eğitim, elektronik, giyim, kozmetik, seyahat, sağlık, ulaşım,yapı,sigorta sektörlerinde geçerlidir.
    Akaryakıt, eğitim, sağlık, ulaşım,market ve restoran sektörlerinde yapılan harcamalardan kazanılan tutarlar ödeme anında, diğer sektörlerde yapılan harcamalardan kazanılan tutarlar ise 30 gün sonra hesaba aktarılacaktır.
    Market ve restoran sektörlerinde kazanılacak iade tutarı toplam ödemenin en fazla %10’u, akaryakıt, eğitim, elektronik, giyim, kozmetik, seyahat, sağlık, ulaşım, yapı, sigorta sektörlerinde kazanılacak iade tutarı toplam ödemenin en fazla %5’idir. Günlük iade tutarı limiti 100 TL olup, kampanya süresi boyunca iade alınabilecek toplam maksimum tutar 3.000 TL’dir.
    Hayat Finans kartınızla Hayat Pay markette yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.
    Kazanılan nakit iadeler Hayat Pay cüzdana değil Hayat Finans banka hesabınıza yüklenecektir.
    Banka veya dijital kartınızla yapılan ve QR ile yapılan harcamalar dahildir.
    Online alışverişlerle yapılan harcamalar dahildir.
    ATM’den yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Mobil cüzdanlara yapılan yüklemeler kampanya dahilinde değildir.
    İstanbulkart yüklemeleri kampanya dahilinde değildir.
    Kampanya sadece bireysel müşteriler için geçerlidir.
    Kulüp/Dernek/Sosyal hizmetler/Hayır kurumları vb. nitelikteki yerlere yapılan bağış veya her ne ad altında olursa olsun tüm ödemeler ile kuyum alışverişleri, vergi ödemeleri ile katılım bankacılığı prensiplerine uygun olmayan ödemeler kampanya dahilinde değildir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.