Şimdi Ara

Bimden Aldığım Bıçak Bileme Makinesi [Videolu] [SSLİ] [2.EDİT]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
14.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bugün bimden bıçak bileme makinesi aldık ve makinenin bozuk olduğunu düşünüyoruz. Çünkü makine yere doğru dönüyor ve bıçağı sürttüğümüzde kıvılcımlar cihaza takılan koruyucu panel üzerine değilde bize doğru geliyor. Daha önceleri böyle bir makinemiz daha vardı ve yukarı doğru dönüyordu. Bu tür cihazlar normalde yukarı doğru dönüyor acaba cihazda bir sorun mu var? Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım. Eğer yanlış ise silinmesin,taşınsın.

EDİT:
    Evet beyler cihazı ters çevirme işlemleri başladı. Cihazın içini açıp önünü arkasına çevirdim şimdi ise taşların yerlerini değiştirmeye çalışıyorum son halini de SSli koyucam.

EDİT2:

Evet beyler sonunda amacıma ulaştım Adamlar baya baya yanlış monte etmişler cihazı. Taşların ve muhafazaların yönlerini değiştirip sorunu hallettim.

Diğer taşı çıkartmak zor oldu. Matkapla döndürüp anahtarlada asılınca anca çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emolin -- 19 Ekim 2012; 23:19:33 >

• fisi ters takin
  • ne kadara aldın
  • Bime git digerlerinide fise takarak kontrol et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferpar1988

fisi ters takin

İlk aklımıza gelen o oldu. Küçükken teyipten söktüğüm motorlara pili ters bağlayarak farklı taraflara döndürmüşlüğüm var ama bu sefer yemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferpar1988

fisi ters takin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polokoj

ne kadara aldın

49TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihazın üstündeki ok yönü motorun dönüş yönünü gösteriyor galiba. Bu durumda cihazda bir sorun yok gibi.
  • Yine cins bi cihaz yine bim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbizx

Cihazın üstündeki ok yönü motorun dönüş yönünü gösteriyor galiba. Bu durumda cihazda bir sorun yok gibi.

İşte bu benide düşündürdü. Cihazda bir sorun yoksa bu haliyle kullanışsız çünkü bıçağı içine çekiyo.
  • cihazda hiçbir sorun yok..o koruma muhabbetininde süsten öte bir fonksiyonu yok..
  • cihazı ters çevir
  • Cihazı ters cevir hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emolin

quote:

Orijinalden alıntı: xbizx

Cihazın üstündeki ok yönü motorun dönüş yönünü gösteriyor galiba. Bu durumda cihazda bir sorun yok gibi.

İşte bu benide düşündürdü. Cihazda bir sorun yoksa bu haliyle kullanışsız çünkü bıçağı içine çekiyo.

İçinize sinmediyse geri götürün bim iade konusunda çok sorun çıkarmıyor. Fiyatı uygun diye işinize yaramıyan bir şeyi tutmanın anlamı yok zaten.
  • Döner bıçağı mı bileyeceksin birader?
  • belki ters tarafta duruyorsunuzdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Döner bıçağı mı bileyeceksin birader?

Hayır. Aslında çok kullanacağım bir şey değil kurbandan kurbana belki çıkar kutusundan. Ama işte alette bariz bir saçmalık var.
  • hocam videoyu izlerken gülme krizine girdim neden bilmiyorum komik bir şey yok ama sen bıçağı sürtüp çektikçe güldüm hala gülüyorum
  • piyasa fiyatını bilmiyorum ama bimden aldığına göre piyasaya göre ucuz aldın yani bence çok araştırma o fiyata normaldir gariplikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

hocam videoyu izlerken gülme krizine girdim neden bilmiyorum komik bir şey yok ama sen bıçağı sürtüp çektikçe güldüm hala gülüyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.