Şimdi Ara

Bimden Aldığım Bıçak Bileme Makinesi [Videolu] [SSLİ] [2.EDİT] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
14.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam dikkat et zımpara taşıdır o sanayide kullanıyoz biz küçük gibi geldi bana ama eli meli kaptırmayın, keser biçer
  • ee doğru çalışıyo o kıvılcımlar dışarı çıkacak

bayramlarda bıçak bileyenlerin makinalarıda öle çalışıyo
  • içini açtıysan oradaki kablo bağlantılarının net bi foto sunu koyarsan yardımcı olabilirim belki
  • hayatında hiç manuel bıcak bilme aleti gördünmü dışa doğru çıngı atar normal çünkü ve sen bilerken bıçaği yeni gelin gibi tutuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinals99

hayatında hiç manuel bıcak bilme aleti gördünmü dışa doğru çıngı atar normal çünkü ve sen bilerken bıçaği yeni gelin gibi tutuyorsun

• hocam cihaz doğru tarafa dönüyor senin bıçağı tutma şeklin yanlış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durgun92 -- 19 Ekim 2012; 23:01:22 >
  • videodaki bıcak böyle bilenmez yahu
    motorun fazı doğru yanlış değilöyle fişi ters tak motor ters dönsün olmaz tek yönlü motorlarda bu mümkün değildir kapağı açıp faz değiştirmekle de olmaz bilip bilmeden konuşmayın komik oluyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

videodaki bıcak böyle bilenmez yahu
    motorun fazı doğru yanlış değilöyle fişi ters tak motor ters dönsün olmaz tek yönlü motorlarda bu mümkün değildir kapağı açıp faz değiştirmekle de olmaz bilip bilmeden konuşmayın komik oluyorsunuz

Hocam artık çok geç
  • dostumm rahatsızmısın nesınkıvılcım asagıya dogru gıtmelı
    ayrıca o nasıl bıcak bılemedır
  • ohaaa son videoda motoru tes cevirip resmen fail olmuşsun
    Allahım sana geliyorum demin bardağı döktüm

• Kıvılcımlar aşağı gidecek tabii. Üstteki cam koruma herhangi bir şekilde yukarı bir sıçrama olursa yüzü korusun diye.
    Kıvılcımın yukarı mı gitmesi gerekir hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

Kıvılcımlar aşağı gidecek tabii. Üstteki cam koruma herhangi bir şekilde yukarı bir sıçrama olursa yüzü korusun diye.

Aşağı gidicek diyosunda kıvılcımlar eline geliyo ve bu cihazın doğru kullanılım şekli bu internette bir çok videoya baktım hepsinde taşlar yukarıya doğru dönüyor. Ayrıca cihazın değerlerinin yazdığı etiket genelde cihazların arkasında olur buda beni kıllandırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

dostumm rahatsızmısın nesınkıvılcım asagıya dogru gıtmelı
    ayrıca o nasıl bıcak bılemedır

Bıçağı emanet tutmamın sebebi de yandaki taşında dönüyor olması.
  • taş yukarı dönmeli doğru ancak kablolarla uğraşacağına muhafazayı ters çevirseydin daha kolaydı.
  • artık o meyve bıçağının nasıl keskin olduğunu düşünemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yersen135

taş yukarı dönmeli doğru ancak kablolarla uğraşacağına muhafazayı ters çevirseydin daha kolaydı.

Muhafazaları değiştirdiğin zaman açma kapama düğmesi arkada kalıyo o yüzde açma kapama düğmesinide değiştirdim. Ayrıca orjinalindeki gibi kalın taş solda ince taş sağda olsun diye bide taşların yerlerini değiştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emolin

quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

Kıvılcımlar aşağı gidecek tabii. Üstteki cam koruma herhangi bir şekilde yukarı bir sıçrama olursa yüzü korusun diye.

Aşağı gidicek diyosunda kıvılcımlar eline geliyo ve bu cihazın doğru kullanılım şekli bu internette bir çok videoya baktım hepsinde taşlar yukarıya doğru dönüyor. Ayrıca cihazın değerlerinin yazdığı etiket genelde cihazların arkasında olur buda beni kıllandırdı.

O zaman ben gidiyorum
     Bimden Aldığım Bıçak Bileme Makinesi [Videolu] [SSLİ] [2.EDİT]

• quote:

Orijinalden alıntı: xbizx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xbizx

Cihazın üstündeki ok yönü motorun dönüş yönünü gösteriyor galiba. Bu durumda cihazda bir sorun yok gibi.

İşte bu benide düşündürdü. Cihazda bir sorun yoksa bu haliyle kullanışsız çünkü bıçağı içine çekiyo.

İçinize sinmediyse geri götürün bim iade konusunda çok sorun çıkarmıyor. Fiyatı uygun diye işinize yaramıyan bir şeyi tutmanın anlamı yok zaten.

+yan yatmış 8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Polokoj

ne kadara aldın

49TL

çok ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Polokoj

ne kadara aldın

49TL

çok ucuz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.