Bildirim
BİM mi A101 mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

BİM mi A101 mi?
(En Son Oy Tarihi: 21.10.2019)
Giriş
-
lisanslı ürün a101de daha çok ama bimin lisanssız ürünleri a101den çok daha iyi, misal tatlılar -
ikiside degil Migros -
Bim her konuda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eve hangısı yakınsa o.
Ankete eklenmeli
DH de Bim ve a101 i karşılaştırmak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
A101
Bim öper
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
101 kaliteli ürün satar bime göre bime giden müşteriler genelde leş müşteridir ele alınıcak pek bir ürünü yok arada giriyorum ama %90 çöpten oluşuyor mağazanın makarna 2-3 ünlü markanın ürünleri dişinda birşey aldıgım olmuyor bimden 101 daha kaliteli oldugu için onu tercih ediyorum varsada migrosa giriyorum -
up -
Alt komşunun kızı A101de müdür galiba. Biz personeller burdan almıyoruz bimden alıyoruz çoğu zaman diyor.
Hangisinde avantaj(sıcak fırsat ) varsa ondan
-
Şok
İkiside berbat
Şokta daha iyi fırsat ürünleri var.
up -
Bim fırsat ürünleri artık çöp . A101 bu konuda daha iddialı .
A101..
konuma göre değişir. bazı yerlerde bim a101 şok aynı caddede olabiliyor ordan ev alınır işte. neyse anket yetersiz zaten -
A 101 perşembeleri müthiş takiple evime gıda dışı bir çok ihtiyacım olan ürün aldım memnunum salı cuma günü Bim den de aldığım oluyor bu marketleri sadece standart ürünleri satan yerler olarak görmeyin derim. Gıda ürünleri ise ikisinide tercih ediyorum memnun olduğum ürünü gidip ondan alıyorum. -
Bence bim, zira daha düzenli çalışıyorlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X