Şimdi Ara

Bim de Bili Bili Yumurta'nın fiyatı 100 de 100 arttı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
18.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet yumurta da artık lüx oldu kahvaltının olmaz ise olmazı yumurta artan dolar ve euro yüzünden sanırım uçtu, en ucuz mağaza bimde bile 30lu fiyatına artık 15 satılıyor.

dolar ve euro artık düşeyecek en azında 3,40 altına düşmeyeceği bekleniyor fiyatlar böyle kalırsa yumurta da lüx oldu..

• olsun ben hep beş liralık yumurta alıyorum
  • Dolarda dusus falan bekleyen yok 4 olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce baktım Bim' de 30' lu yumurta 12,95 TL, 15' li yumurta 6,98 TL
    Haram zıkkım olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akp yapmadi tavuklar kandirdi.

• Farkettim.
    Yumurtular %100 artmış.
    Yemleri bile ithal herhalde bu ne .
  • 15 Temmuzdan beri tavuklarda stres bozukluğuna bağlı yumurtlayamama var, fiyatların artması doğal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

evet yumurta da artık lüx oldu kahvaltının olmaz ise olmazı yumurta artan dolar ve euro yüzünden sanırım uçtu, en ucuz mağaza bimde bile 30lu fiyatına artık 15 satılıyor.

dolar ve euro artık düşeyecek en azında 3,40 altına düşmeyeceği bekleniyor fiyatlar böyle kalırsa yumurta da lüx oldu..

Yumurta fiyatlarının artmasının sebebi dış ülkelerden talebin aşırı artması. Peki neden dış ülkelerden bir talep artışı var? Sebebi kuş gribi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 li yumurta 6.99 çok ucuz ya ben 15 liradan ucuz yumurtaya güvenmem açıkçası

• ekmekte fırında 1 liraydı 1.25 olmuş gerçi ben halk ekmek alıyorum
  • Paraaaaleeeeeel,dis mihrak,feto,buyuk oyun yuzunden.
  • yumurtadamı dolara endeksliymiş
  • Ziraat fakültesinden alıyorum hem doğal hem uygun 30 lu kutu 10 lira yarın öbür gün burada da artar fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zombie tavuklari saglik li tavuklar yiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

yumurtadamı dolara endeksliymiş

yürüyerek gelmediği için dolara endeksli
  • Yumurta lobisi ve bim'in yumurta fiyatlarıyla enflasyonu yüksek çıkartma çabası ve halkın yumurta bile alamayacak hale getirip isyana teşvik etmek gibi kirli planlar olduğunu düşünüyorum.
  • Halkımızı yumurtlamaya davet ediyorum. Bu oyunu bozacağız Allahın izniyle.
  • Yumurta firmalarının ayıbı, yurt dışına satacağız diye iç pazarı boşveriyorlar iki gün sonra yurt dışı talep son bulunca ne yapacaksınız, bu firmalara devletin ceza kesmesi gerekir yurt dışından yumurta talebi varsa daimi müşterini neden zor durumda bırakıyorsun iç pazarı daraltıyorsun. Yurt dışına da yüksek bir fiyattan satsalar bari kolisi 3 dolardan yurt dışına satacağız diye yumurtanın kolisi türkiye de 24₺ Olmuş.
    Gıda fiyatlarında bu tür dalgalanmalara izin verilmemeli, yani şimdi bir ülke türkiyeye girip buğday toplasa buğday fiyatlarını iki katına çıkarsa ne olacak ?

• Galiba hava şartlarına göre değişiyor, geçmiştede, 8,5 lirada satılan kış aylarında 12 13 den satılmaya başlandı.
  • yumurta ve tavuk göğüsü yiyyorduk oda lüks oldu...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.