Şimdi Ara

BİM 30 Ocak Led ampul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
4
Favori
17.873
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu ampulun beyaz ışık olanından denemek için aldım, 7,95 lira. 7w 600lm ışık veriyor kutusunda 60w denkliğinde diyor. Küçük koridora taktım aydınlatması ve ışık rengi iyi gibi. Bakalım ne kadar dayanacak. Diğer kullandığım 7w wiselite'ın aydınlatmasına yakın ışık veriyor. 10 metrekareden büyük alanları aydınlatmaz gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 30 Ocak 2015; 23:50:12 >

• Fotoğraf var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ben de gördüm alsam mı acaba dedim ama emin olamadım. Gerçekten 60watt dengi ışık veriyorsa iyi gece lambası niyetine takılır salona falan. kıytırık tasarruflu ampüller bile 10 15 watt.

Birtane de carrefour da gördüm fiyatı pek uygun değil 19TL ye düşmüş güya 29TL den ama tasarımı çok değişik geldi. 4 tane led vardı içinde eski tungstenler gibi. 70watt diyordu üzerinde de denkliği.
  • Sarı olanından var mı ?

• Bizim bimde bir Sürü beyaz vardı, 3 tane sarı kalmış 2sini aldım ama deneme şansım olmadı henüz. 600lm yazıyor üzerinde.

• Bende gördüm emin olamadim. Alınır mı 2 güne pert olmasin

• Şua fotoğraf ekleyemiyorum, Bim'in web sayfasında yoktu afişte görmüştüm. Afişte saı da görünüyor ama aldığım mağazada yoktu. Salonda 3 tane birden kullanılırsa aydınlık sağlar herhalde ama tek başına zor. İncelemek isteyenler için link:

http://aktuel-urunler.com/bim-30-ocak-2015-aktuel-urunler-katalogu/bim-30-ocak-2015-aktuel-urunler-katalogu-corap-3/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 adet LED fener / ışıkdak
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 adette ben kaptım umarm iyidir
     BİM 30 Ocak Led ampul

edit: baya güçlü ışık veriyor arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3yuq -- 30 Ocak 2015; 14:46:45 >

• Hep yazıyorum, asla dandirik marka led lamba almayın, uzun zaman geçmeden çöpe çıkacağını göreceksiniz, paranıza yazık...
  • Az önce aldım ışığı harika. Babama da aldım hediye olarak. Denemek için geçen yıl 25 TL ye aldığı 10 watlık led ampulün yerine taktık aynı ışığı verdi Gittim 8 tane daha aldım.
    Tam f/P ürünü, ihtiyacı olan kaçırmasın.

• Evet arkadaşlar, akşam vakti deneme fırsatım oldu taktığım yeri yeterli seviyede aydınlattı, verdiği ışık üzerinde yazdığı değer kadar var galiba. Kalitesiz ledler gibi sönük yanmıyor. Eğer kaldıysa 1 tane daha almayı düşünüyorum. Umarım çabuk bozulmazlar.
  • ss atabilirmisiniz nasıl aydınlattığı hakkında fikrimiz olsun
  • bende şimdi aldım. beklediğimden çok iyi çıktı. geçen gün carrefourdan aldığım 10 liralık 8 watt lambadan çok çok daha iyi aydınlattı. salonda 45 watt tasarruflu labma kullanıyordum 2 adet 7 w la aynı ışığı elde ettim diyebilirim. odama da 1 tane taktım 24 watt tasarrufludan daha iyi aydınlattı. fotoğraf koyabilirim ilerleyen saatlerde...

not : beyaz aldım.
  • fairstars kullanıcısına yanıt
    Ss atarmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: izazen

Hep yazıyorum, asla dandirik marka led lamba almayın, uzun zaman geçmeden çöpe çıkacağını göreceksiniz, paranıza yazık...

Bimden mi aldınız?

• Bende migrosta vestel var onu almayı düşünüyordum 9,9 eski ampülü getirirse v.s diye o mu iyi bu mu ?Veya aynı mı
  • Bugün gördüm bende alayım mı almayayım mı derken güvenemedim.

• Aldığım ampulleri deneme şansım oldu. Işık Şiddeti iyi fakat üzerinde 2700k yazıyor diye sarı Işık düşüncesiyle aldım ama bildiğin beyaz Işık çıktı :D diğerinde me yazıyor acaba? :) geri vereceğim yarın

• izazen kullanıcısına yanıt
    senin kaliteli ledler uzaydamı imal ediyliyo ne olcak sadece led çin olsa ne japon olsa ne..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolalper

Aldığım ampulleri deneme şansım oldu. Işık Şiddeti iyi fakat üzerinde 2700k yazıyor diye sarı Işık düşüncesiyle aldım ama bildiğin beyaz Işık çıktı :D diğerinde me yazıyor acaba? :) geri vereceğim yarın

Ambalajlama sırasında hata mı oldu acaba, benim aldığımda 6500k yazıyor beyaz yanıyor, evdeki aynı renk tonu olan tasarruflu ampullerle hemen hemen aynı renkte ışık verdi.

Merak edenler için üretici web sitesi

http://www.fdlighting.com/en/index.aspx

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.