Şimdi Ara

BİM 30 Ocak Led ampul (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
4
Favori
17.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende aldım ara koridora taktım gayet güzel oldu daha önce 30w enerji tasarruflu vardı hiç fark yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende denemek için dün bir tane beyaz olanından aldım. Şimdilik iyi gibi, güçlü bir ışığı var. Abartmadan bir iki tane denemek için alınabilir. Daha önceki ucuza aldığım led aydınlatmalarım bir ayı geçmeden sırayla patlamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

quote:

Orijinalden alıntı: headkoc

Bende migrosta vestel var onu almayı düşünüyordum 9,9 eski ampülü getirirse v.s diye o mu iyi bu mu ?Veya aynı mı

O kampanya bitti ben migrosa sormuştum yanlış mı biliyorum

bitmedi hatta kocaman 18 şubata kadar yazısını gördüm ben..Ama sorum o değil bu mu iyi Vestel mi ?Bu konuda bilgin var mı ?
  • nacley N kullanıcısına yanıt
    tiplerini değilde ışık ve harcadığı güce odaklanmak lazım tip olarak aramak lazım size uyan mutlak bulunur. merak edenler şuraya baksınlar derim http://forum.donanimhaber.com/m_100650768/f_//tm.htm#100707911
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

quote:

Bende migrosta vestel var onu almayı düşünüyordum 9,9 eski ampülü getirirse v.s diye o mu iyi bu mu ?Veya aynı mı

O kampanya bitti ben migrosa sormuştum yanlış mı biliyorum

bitmedi hatta kocaman 18 şubata kadar yazısını gördüm ben..Ama sorum o değil bu mu iyi Vestel mi ?Bu konuda bilgin var mı ?

Hocam ben Vestel sarı 6w 500lm de aldım biminkini de aldım, bimin sarı Işık olanını aldım ama renk beyaz gibi çıktı. Bimin ışığı biraz daha çok ama aydınlatma açısı daha dar.

• erolalper E kullanıcısına yanıt
    saol hocam..
  • 20W falan olaydı iyiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimden sarı ışık aldım. 2700k . sarısı iyi .dediği gibi. yani beyaz falan değil. toshiba ile aynı sarılıkta ..
    16 adet 5730 led lerden oluşuyor. ışığı iyi açısı biraz az..
    en iyi aydınlatma tavana yapılandır. fakat salon için tavan aydınlatma yapılacaksa 24 metrekare salon için 7-8 tane lazım.
    aşağı bakıyorsa 4 -5 tane gerekir.
    fakat ilginçtir en ufak ısınma yok.. beğendim.. yarın gidip 2 yada 4 tane daha sarısından alacağım.

küçük odalar için bunu aldım. e27 splitter .. iki tane bunlardan yeteri kadar aydınlatır umarım değilse. ucuzundan tavana yakın 3 lü avize alacağım..

http://www.ebay.com/itm/200988341160?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

BİM 30 Ocak Led ampul

• ben beğendim baya verimli gözüküyor. 15 watt florasan tasarruflu vardı, ondan daha çok ışık veriyor.

dealextremeden 9 watt, metal soğutuculu, 5630 led ampuller almıştım 6.8$ a. onlarla aynı ışığı verdi.

8 tlye çok iyi diyorum ben. tek kötü yanı dimmer olmaması. dimmerlisi 9-10 tl olursa tüm ampulleri değiştiririm.

• bimdeki 8w ile dh deki bir arkadaşın sattığı shibo 9w lambaların karşılaştıması. bimdeki sarı ışık olmasına rağmen diğerine gayet iyi

lambalar yan duvara duy ile takıldı. 2m karşıdaki lavaboya aynı şekilde tutuldu.

ilki bim ikincisi shibo
     BİM 30 Ocak Led ampul BİM 30 Ocak Led ampul

• radiko1 R kullanıcısına yanıt
    Hocam benim salon aydınlatmalarım bahsettiğin gibi tavana yapılmış kartonpiyer göbek ile ama ben hiç memnun Değilim :) çünkü duylar içeride kalıyor dolayısıyla ampuller çok ısınıyor. Tasarruflu ampuller sürekli patlıyordu bakalım LED'ler nasıl olacak. O Dediğin splitterı görünce bir an için heyecanlandım :) ama o göbeklere girmez malesef şöyle spiral kıvrılabilir boru şeklinde Çeşitleri olsa da alsam. Takarım göbekteki duylara hem duylar dışarıda kalmış olur hem de tavana verebilirim ışığı.

• quote:

Aksam migrosda gordum. Eskisini getirene 9.90 di sanirim. Kasaya gittim. Dedim eski ampul yok, bu fiyattan verecekseniz alacagim. Sorun degil dedi. 3 adet beyaz aldim. Yukariya bakan avizelerimde 23watt lik tasarruf ampulleri verdi. Onlarin yerine taktim. Bana gore %20 kadar daha az aydinlatiyor ki ben eskiden zaten en fazla 2 tanesini aciyordum. Suan 3 tane led, 2 tasarruf ampulunden daha fazla aydinlatiyor. Eger 6.5 watt ise eskiye gore 3 ledi bile birden acsam %50 daha elektrik harcamam lazim :)

2 yil degisim garantili imis. Tasarruf ampulleri 1 yildan fazla dayanmiyordu. Asil bu yuzden aldim.

• hocam benim dediğim aydınlatma bu tarz avize ile yapılandır. göze hiç ışık düşmemeli..

dediğim yukarı bakan kollu avize
     BİM 30 Ocak Led ampul

daha bir çok splitter var..size uygun bu var..
     BİM 30 Ocak Led ampul

https://www.google.com.tr/search?q=avize&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=rzzNVIKOBY7OaMrcgrgN&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=632#tbm=isch&q=e27+splitter&imgdii=_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiko1 -- 31 Ocak 2015; 22:44:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

hocam benim dediğim aydınlatma bu tarz avize ile yapılandır. göze hiç ışık düşmemeli..

BİM 30 Ocak Led ampul

daha bir çok splitter var..

https://www.google.com.tr/search?q=avize&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=rzzNVIKOBY7OaMrcgrgN&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=632#tbm=isch&q=e27+splitter&imgdii=_

size uygun bu var..

BİM 30 Ocak Led ampul

Aynen hocam aynı kafadayız, Işık tavandan yayılmalı odaya, sizin üründen sonra aklıma geldi arattım ben de gördüm o üründen ama sonra çirkin bir görüntü olabileceğini düşündüm. En Güzeli avize arkadaş, tavana bakan.

• Aşağıdaki gibi bir ürün buldum. Benim gibi duyları tavan göbeğinin içinde olan ve ısınmadan muzdarip olan kişiler için paylaşmak istedim. Böyle bir şey çözüm olabilir gibi görünüyor ama acaba bu aparatın tepesindeki duy kısmı da ısınır mı acaba? :)
     BİM 30 Ocak Led ampul

• Ankaradki Bim mağazalarında (hala var mı bilmiyorum) Bonsled marka 8w 750lm ledler satılıyordu. O ve bu ampul arasında kıyaslama yapan oldu mu?
  • egenin_efesi E kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: egenin_efesi

Ankaradki Bim mağazalarında (hala var mı bilmiyorum) Bonsled marka 8w 750lm ledler satılıyordu. O ve bu ampul arasında kıyaslama yapan oldu mu?

Bonsled almıştım çok kaliteli görünüyordu, günışıgı odalarda cok memnun kaldım açısıda iyiydi, aldığım 7 w dı sanırım 600 Lm. Bunu denemek lazım, alıcam vakit bulursam bugun varsa bimde, karşılaştırıp yazarım sana.

edit: alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akalay -- 1 Şubat 2015; 15:53:43 >
  • akalay kullanıcısına yanıt
    Deneyip burada paylaşabilirseniz memnun oluruz. Bu ledler de iyi gibi ama aslında bonsled olsa ondan alırdım o daha kaliteli gibi görünüyor. Aylar önce başka bir konuda Bim'in sattığını okumuştum bizim burada satışı yok. Firmaya ilettiğimde aktüel ürün olarak getireceğiz dediler ama powerkey marka getirdiler.
  • Arkadaşlar Ankara da olanlar için Akyurt markette indirimli led ampul mevcut.

İki tür getirmişler biri 6 w diğeri 7 w. 6 watt olanlar 4.90 Tl. 7 W ler 6.90 Tl. İşinizi görür ben 7 w lık aldım sanırım kutuda 320 Lümen yazıyordu. Banyo wc için tek başına yeterli ancak odada kör kalıyor avizeniz 2-3 lü ise odada da kullanılabilir. Işık tayfı 7500 kelvin oldukça beyaz ışık verdi. Sarısıda vardı hatırladığım kadar. Düşünenler değerlendirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neceneco

Arkadaşlar Ankara da olanlar için Akyurt markette indirimli led ampul mevcut.

İki tür getirmişler biri 6 w diğeri 7 w. 6 watt olanlar 4.90 Tl. 7 W ler 6.90 Tl. İşinizi görür ben 7 w lık aldım sanırım kutuda 320 Lümen yazıyordu. Banyo wc için tek başına yeterli ancak odada kör kalıyor avizeniz 2-3 lü ise odada da kullanılabilir. Işık tayfı 7500 kelvin oldukça beyaz ışık verdi. Sarısıda vardı hatırladığım kadar. Düşünenler değerlendirebilir.

Eğer bilgilerde bir Yanlışlık yoksa, 320lümenlik bir Işık için 7w harcamak hiç tasarruflu değil ya da şöyle söyleyeyim tasarruflu ampuller ile aşağı yukarı aynı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.