Bildirim
BİM 30 Ocak Led ampul (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yok mu e27 si?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ekksl6
Daha baba bir kampanya size...
forumda satıcı arkadaş konusunu da açtı...
bimdeki ampulden farkı yok
http://www.sanalpazar.com/9-Watt-Led-Ampul-10-Adetbeyaz-__isp39477023
Bunların açısının ve suanda Bimdeki powerkey galiba markası, açıların iyi olmadığı ve gölge yaptığı söylendi ama genede siz bilirsiniz. Bonsled firmasının web sitesi var aslında bide oraya soralım nereden alabiliriz diye.
@egenin_efesi
-
BİM'den aldığım ledi 12 metrekarelik odada denedim, mevcut kullandığım 8w 830lm ampul kadar ışık verdi. Avize olsa salona 2 tane alırdım. Mahalle aralarındaki mağazalarda hala bulunabilir diye düşünüyorum. -
8w 830lm hangi ampul? -
quote:
Orijinalden alıntı: tyanik
8w 830lm hangi ampul?
Wiselite 8w beyaz ışık olan modeli.
http://www.tekzen.com.tr/led_ampul_gunisigi_e27_8w_daylight_wis_/162472 -
Ok. Tesekkurler...
Gecen gun powerkey 7w 600 lm sari isik led ampul aldim. Mutfaga taktim. Heralde hanimin duasiyla direk cennete girerim. Mutfaktan cikmaz oldu yahu kadin..
Siteye baktim kardes. Okudum. Hic de hafife alinacak bi firma degil. Bir adet aldiydim. 15 in de bikac tane daha alacam.
Hangi site? Ben de incelemek istiyorum. -
Ya bu Lambalardan ben ilk aldığımda 8w 5000kelvin 750 Lumen di bu gün bitane daha aldım 9w 6400kelvin 840 Lumen karşılaştırdım boyut olarak 9w olan daha küçük ve ışık olarakta hem daha beyaz hem de parlak aydınlatma açısına 220 derece yazıyor Bim acaba işi ilerletiyormu ne (not aslında benim için tam beyaz 5000 kelvin dir üstü maviye yakındır ama çoğunluk 5000k üstü renge beyaz dediği için öyle dedim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailhanaltınkaya -- 12 Ekim 2016; 0:08:36 >
Bende farklı zamanlarda aliexpresten 3 er 5 er led aldım hepsinin kelvininin 6500 civarı olmasına dikkat ettim, üzerlerinde 6500K yazmasına rağmen aynı avizede kimi sarımsı kimi soğuk beyaz yanıyor, bu kelvin işini fabrikalar kafalarına göre ayarlıyorlar sanki
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X