Şimdi Ara

Bim 2/6 Mart'tan İtibaren..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
4.595
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Forumdaşlarım Gelecek Olan Ürünler Şu Şekilde;
    Bim 2/6 Mart'tan İtibaren..Bim 2/6 Mart'tan İtibaren..Bim 2/6 Mart'tan İtibaren..

• Şarj aleti ve mikrofon nasıl acaba bilgisi olan var mı ?
  • Bim bitmiş.
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Powerbank 50 lira edecek bir ürün değil. O paraya çok daha iyiler alınabilir.

Mikrofon hakkımda fikrim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp
  • 24.50 yazdıkları banyo halısını 12 liraya buldum, çöp kere çöp.
  • Visko yastik ve duj jeli nasil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tencere tava bim hep aynı hava

• trust markasını bilmeyenler atıp tutmasın çöp yazmasın.

12500 mah 50 tl daha uyguna gomax alabilirsiniz.

xiaomi 10 bin mah 55 60 tl ye satılıyor. arada 2500 mah fark var ve bu da 1 defa fazladan full şarj doldurmak demek.

ihtiyacı olan alabilir.
  • o mikrofon ülkedeki merdiven altı rapçilerin oranını arttırır demedi demeyin...
  • A101 de ki gosmart powerbank çok dandikti 5000 mah olanı 3000 mah olan telefonu bir kez bile tam doldurmadi. Bir de takılıyken telefonun dokunmatigi sapıtıyor. Bulabilirseniz orijinal bir şey marka alın (xiaomi vb).

• BİMilyoncu
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    50 veren 10 daha verir Xiaomi alır geçer. 2500 mah olarak gözüken farkı muhtemelen günlük kullanımda kimse fark edemeyecek, ek olarak QC desteği de yok.

4400 lük Trust Urbanrevolt ve Xiaomi 10000 v2 kullandım, fiyat uygun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 22 Şubat 2018; 18:23:0 >
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    o mantıkla 10 daha veren 20 daha verir daha iyi olan x markasını alır. bu denklem sonsuza kadar gider.

herkesin bütçesi ve vermek istediği tutar var. 50 tl ye bir ürün arıyorsam 60 tl verip almam alacaksam da aynı kapasite ve özellikte olacak.

günlük kullanımda fark etmeyecek dediğin kapasite 1 telefonu ekstradan %70 e yakın fazla dolduracak. neresini fark etmeyeceksin?

10 bin mah 2 kere %100 doldururken bu 3 defa %100 doldurur.

trust ile xiaomi kullanmışsın madem olumsuz yanlarını ve aralarındaki farkları söyle ondan sonra gidip xiaomi alın de.

böyle boş kanıtsız yorumlarla şunu alın bunu alın demeyin arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 22 Şubat 2018; 18:38:38 >
  • göktuğbey kullanıcısına yanıt
    Visko yastık çöp, sakın almayın. Yüksekliği çok düşük, bir kafayı koyunca içine çöküyor, yastıksız yatmak gibi oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • visco yastık alırken zaten özellikle gece horlayan veya nefes almada sorun yaşayan , yastıgıyla ilgili şikayetleri olanlar almalı.
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Ekstradan yüzde 70 şarj demişsiniz ancak ikisinin aynı verimde olduğunu düşünmüyorum. Gerçek çıkış güçleri muhtemelen yakındır. Ayrıca dediğim gibi QC 2.0 desteği bile başlı başına almaya yeter. Alüminyum olması ve cepte dahi rahatsızlık yaratmadan taşınabilmesi gibi noktalar da var. Ek olarak Xiaomi'de şarjın boşalmasını önleme ve düşük akımda şarj etme gibi özellikler de var.

Kim ne isterse alsın, bire bir ürün olmasa da ikisini de aldım, kullandım, ben Xiaomi tavsiye ederim.

• bim de olmasa ne yapardık,adamlar her hafta bi aktüel yapıyor gayet güzel ürünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifrnc

A101 de ki gosmart powerbank çok dandikti 5000 mah olanı 3000 mah olan telefonu bir kez bile tam doldurmadi. Bir de takılıyken telefonun dokunmatigi sapıtıyor. Bulabilirseniz orijinal bir şey marka alın (xiaomi vb).

+1

xiaomi, romoss, anker bunlardan şaşmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • markasız powerbank önermem.

-uzun sürede sarj eder.

-belirtilen kapasitenin yarısını ancak verir.

-telefonunuzun pil ömrünü ciddi şekilde azaltır.(bir süre sonra %15lerde bile kapanmaya başlar.)

Öğrenci evine dik duran süpürge gider mi?

kullanan performansindan memnun olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 22 Şubat 2018; 21:58:1 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.