< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scanh -- 25 Aralık 2021; 5:35:47 > |
Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU]

-
-
Tanitim ne zaman 14 eylüldemi.? -
Acaba 12 Minide yaşandığı gibi 13 Mininin Türkiye’ye gelmesi Ocak ayını bulur mu -
Hocam bu sene tüm modeller eskisi gibi zamanında tanıtılıp, globalde zamanında piyasaya sürülecek. Yani Eylül'ün 2 haftası tanıtım, en geç Eylül sonu global satış. Türkiye satışı muhtemelen Ekim sonu Kasım başı gibi olur.
-
iPhone 13 ve iPhone 13 Mini modellerinin arka kamera dizilimi böyle olacak
-
çapraz tasarımı pek beğenmedim. belki zamanla gözüm alışır ama sanmıyorum. -
-
Selamlar. Bu arkadaşın çıkış fiyatı nasıl olacak tahmini?
128 GB olan 12000i geçer mi? -
E hani çentik küçülmemiş yine :(
Birde kamera bu sefer cidden garip gözüküyor. -
Bunlar prototip hocam. Satışa sürülecek versiyonda çok yüksek ihtimalle çentik küçük olacak. Kamera dizilimini ben de pek beğenemedim.
-
13 mini de 120hz ekran olur mu ? -
13 ve 13 Mini 60Hz olarak devam edecek.
-
-
120 hz olsaydı düşünebilirdim. Yada en azından 90 olsa. Şuan op 7 pro kullanıyorum ve 90 hz var. 60 hz ekran hiç güzel gelmiyor yüksek hz alışınca. Umarım sızıntılar yanıltır da koyarlar.
-
-
Fiyatlandırma nasıl olacak merak ile bekliyoruz
-
ABD fiyatları muhtemelen aynı olacak.
Başlangıç
699 dolar iPhone 13 Mini
799 dolar iPhone 13
-
quote:
Orijinalden alıntı: scanhABD fiyatları muhtemelen aynı olacak.
Başlangıç
699 dolar iPhone 13 Mini
799 dolar iPhone 13
Geçen sene apple kuru 7.70 civarından almıştı sanırım şu an kur 8,46 ortalama olarak kuru 8.50 den baz alır desek fiyatlandırmada ciddi bir fark çıkıyor gibi geldi tr fiyatlarında acaba iphone 12 de düşme veya artma olurmu
-
Hocam 12 ve 12 Mini'ye gelecek zam maksimum 1000-1500 TL olur. 12'ler de şöyle olur; eğer 11 üretimi devam ederse 11'i 499 dolara çekerler, belki ufak bir düşme olur 11'lerde. Eğer 11'in üretimi durdurup 12'ye devam ederlerse klasik 100 dolar Apple indirimi gelir. Sene içinde cihazlara zam gelmedi, kur farkı yansıtabilirler o yüzden indirim TL cinsinden bize yansımayabilir. 11'e geçen sene 100 dolar indirim geldi bize yansımadı. Ama bence 12 üretimi devam ederse serbest piyasada 9 bin lira civarına bulunur diye tahmin ediyorum.
-
iPhone 12 / 12 Mini'nin iPhone 13 / 13 Mini olarak kamera evrimi:
7 yillik ogretmenim. maasim 5100 tl ile bir adet airpods pro alabiliyorum. şaka gibi değil mi, airpods max icin iki aylik maas gerekiyor. fakiriz fakat fakir oldugumuzun henuz farkina varmadik. ulkede okuyanla okumayanin hicbir farki kalmadi. e niye okusun bu insanlar. iktidar okumus, sorgulayan bir halk istemiyor zaten, halki zorla cahil birakiyorlar. boyle bir ulke ileri gidebilir mi.
|
Gecen seneden almis oldugunuz altin varsa aldiginiz fiyattan talibim, alim satim amacli degil. Dugunde takmak icin kullanacagim. Hatta kullanmis olsaniz da sorun degil benim icin. Bilimum telefon tablet mobilya beyaz esyaniza da talibim.
|
Bugün son anda iphone 13 siparişi verdiğimiz için evde ailecek halay çekiyoruz yaklaşık 4 saattir,böyle bir mutluluk yok,ailece kan ter içinde kaldık,acayip bir enerji geldi,sanırsın elimizde 1 milyon dolarımız var 😁
|
Arkadasim Senin depocu ve kasiyerden ne üstünlüğün var da sen kullanirken onlar kullanamayacak?
|
Yıl 2022 sarjın 5 watt ile saatlerce dolmasını bekleyemem bu yüzden 20 watt ile şarj ediyorum.
Not:Kendi düşüncem. |
60hz-120hz ayırt edemeyenin gözünde cidden problem vardır ne %2 si
|
Şimdi bu son yazım bu konu hakkında.
Birisi beni bilim adamı yapmış sen olsan bilim biter diyor. Diğeri acıdan girmiş felsefe edebiyat ne ararsan var apayrı bir dünyada. Birisi bu konuda ne işin var diyor. İp13 kullanıyorum ondan burdayım. Ben ne algı yaratıyorum ne diretiyorum. Bahsi konu tv monitör olsa tamam. Param da yok değil Allaha şükür halim vaktim yerinde Sadece 13 tercih ettim 120hz farkını görmedim diyorum. Bunda ne zorunuza gidiyor anlamıyorum. Ben fark G-Ö-R-M-E-D-İ-M sizin istediğiniz olacak diye siz para verdiniz diye görmek zorunda da değilim. Arkadaş hangi telefonu önerirsiniz diyor ip13 dedim illa al da demedim?? Keyfim gelir arada güzel farklar olur ip14pro alırım. Bu modelde proya geçmeye gerek olmadığını düşündüm. Bakın bu yazımda da algı, diretme, bilim adamlığı, edebiyat, siyaset aklınıza ne geliyosa yapmıyorum. Bilim adamlığı size yakışır bence. Bilimi çok öteye taşırsınız eminim arkanızdayım. |
Mayıs'ta aldığım iphone 13 pil sağlığı %104 e çıktı.
|
resimde, koprudeki pankart harici rahatsiz edici bir sey gormedim ben yansima vs.
|
Benzer içerikler
- apple ticari kart taksit
- true tone kullanılmalı mı
- gürcistan apple
- iphone arama tuş sesi kapatma
- iphone 11 kırmızı ışık yanıp sönüyor
- yeni emojiler
- iphone 13 özellikleri
- apple watch ultra özellikleri
- iphone 14 kamera özellikleri
- iphone zam gelecek mi son dakika
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X