Şimdi Ara

BİM 11 VE 18 OCAK***!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
4
Favori
28.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç içi telefon tutucu çok kötü. Aynısından bu yaz özdilek'ten almıştım. 7 TL gibi bir şeydi. Telefonu tirtir titretiyor. Bu tip ürünlerde sap kısmı mümkün olduğunca kısa olanları tercih etmek lazımmış onu öğrendim.

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Ses bombası nasıl bir şey fikri olan var mı?

ben geçenki kampanyalarında almıştım ses tatmin edici laptopbun sesinin yetmediği yerde çok işe yarıyor

Orijinalden alıntı: McOrco

koltuk kılıfı siyah varsa
    trafık setı
    takvıye kablosu
    kompresor
    paspas takım
    antfiriz cam suyu
    navigasyon tutucu

almayı dusundugum urunler

baska da bısey yok sanırım :)

komrosörle bisiklet motor lastiği şişiyor sadece araba lastiğini şirirken halaya başladı koptu gitti zaten ama şişiremedi bilgin olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: attila24

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

koltuk kılıfı siyah varsa
    trafık setı
    takvıye kablosu
    kompresor
    paspas takım
    antfiriz cam suyu
    navigasyon tutucu

almayı dusundugum urunler

baska da bısey yok sanırım :)

komrosörle bisiklet motor lastiği şişiyor sadece araba lastiğini şirirken halaya başladı koptu gitti zaten ama şişiremedi bilgin olsun....

komprasor ıptal
    navıgasyon tutucu ıptal :)

yıne bırsey alamayacagız heralde :)

forumu sevıyorum
    her urun hakkında deneyımı olan bırılerı cıkıyor cok sukur

tesekkurler arkadaslar

• navigasyon tutucuyu daha önce bende almıştım titreşimden cama yapışan vakumlu kısım sapdan ayrıldı düştü tavsiye etmem alınmasını

araç içi pirizi bimden 15e almıştım geçen yaz.ellerinde kalmış..iş görüyor

akü kablosu iş görür herhalde.

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Araç içi oto priz hakkında bilgisi olan var mıdır ? almayı düşünüyorum tam olarak hangi görevleri görüyor ?

100watt ampul, tasaruflu ampul ,50 ekran ledtv+mini uyduyu çalıştırdı .laptop çalışıyor 40 wattlık havya da çalışıyor .denediklerim aklımda kalan bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seth86 -- 7 Şubat 2016; 1:39:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Yanıyor diyince birşey var sandım, çer çöp doldurmuşlar yine.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

paspas daha önce almîştım 1-2 ay kokusu çıkmamamıştı. Eger ayni kaliteyse arabaya sermeden açik havada balkon gibi yerlerde iyice havalandirmanizi tavsiye ederim.

takviye kablosunu mutlaka aracınızda bulundurun, zira işiniz elektrikçiye kalırsa 20 TL alirlar.

ses bombasını tahtakaleden (radyosuz) 5TL'ye almıştım.

cancantürk , tebrikler madmax50'ye sol mu çektin. :))

Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!

Sular yükselince, balıklar karıncaları yer,Sular çekilince de karıncalar balıkları...
    Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir! Çünkü, kimin kimi yiyeceğine "SUYUN AKIŞI" karar verir...
  • Nedense BIM marketini bir türlü sevmedim.
  • Olumsuz eleştiri yapanlar daha geçen gün 2012 en iyi fırsatları konusunda da belirtildi.Yetti artık sizden çektiğimiz.Kardeşim ürünleri beğenmeyebilirsin sana hitap etmeyebilir ama neden konuyla ilgili olumsuz yorum yapıp da konu açanların hevesini kaçırıyorsunuz.Ben cancantürk sayesinde bu yıl 420tl kara geçmişim.Kimse kusura bakmasın bu söylediklerimden ötürü, işime yarasın ya da yaramasın bu tür paylaşımlarda bulunanlardan Allah razı olsun.

Bu arada aku takviye-trafik seti-lastik tamir şeysi hakkında yorum alsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tashunkee -- 2 Ocak 2013; 19:50:20 >

Orijinalden alıntı: thall

Antifirizli cam suyu mükemmel. Akaryakıt istasyonlarında 1lt'sni 4-5TL'ye satiyorlar.

paspas daha önce almîştım 1-2 ay kokusu çıkmamamıştı. Eger ayni kaliteyse arabaya sermeden açik havada balkon gibi yerlerde iyice havalandirmanizi tavsiye ederim.

takviye kablosunu mutlaka aracınızda bulundurun, zira işiniz elektrikçiye kalırsa 20 TL alirlar.

@ismailsss, @tashunkee ve @thall ben size teşekkür ederim. Emeğe saygı yok.

Broşürü aradık,
    Scanner'da taradık
    İmgur'da upload ettik,
    Sıcak fırsatlara yapıştırdık.

Sonuç : Hüsran, , çer-çöp, vs.,...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancantürk -- 2 Ocak 2013; 19:54:23 >

• arkadaşlar ses bombası adı altında her kapsül speaker i aynı kefeye koymayın .. bazı arkadaşlar pazarda en ucuz olan goldmaster ve snopy urunlerini koymuş ... bunlarin hem ses kalitesi yerlerde oldugu gibi microsd de takamiyorsunuz ayriyeten zaten radyo da yok..
    mesela bende xmini var aynı bu ses bombasına bensiyor ..ki xmini yi bilen bilir bunların babasıdır ve yaratıcısıdır .. 70 tl ye aldım ayda bir şarj ettigim gibi desibel ve ses kalitesi olarak bu kapsülleri 5 e katlar..
    bim in önceki sattıklarına göre bu da farklı .. cunku onlarda radyo yoktu bunda radyo var .. yani eski ses bombasiyla yeni ses bombasi arasindaki fark bu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nar ayiklayici kullanan var mı;ise yarıyor
    Mü hep merak etmisimdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cancantürk

quote:

Orijinalden alıntı: thall

Antifirizli cam suyu mükemmel. Akaryakıt istasyonlarında 1lt'sni 4-5TL'ye satiyorlar.

@ismailsss, @tashunkee ve @thall ben size teşekkür ederim. Emeğe saygı yok.

Broşürü aradık,
    Scanner'da taradık
    İmgur'da upload ettik,
    Sıcak fırsatlara yapıştırdık.

Sonuç : Hüsran, , çer-çöp, vs.,...

Bozma moralini kardeşim, foruma emeğin yadsınamaz. Mutlaka her daim bu tür kişiler ile karşılaşıyoruz hayatımızda. Bunlarda gülün dikeni misali.

tashunkee kardeşimiz, ne güzel ALLAH razı olsun demiş. Bundan daha güzel mükafat olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thall -- 2 Ocak 2013; 20:06:28 >

Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!

Sular yükselince, balıklar karıncaları yer,Sular çekilince de karıncalar balıkları...
    Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir! Çünkü, kimin kimi yiyeceğine "SUYUN AKIŞI" karar verir...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.