Şimdi Ara

BİM 11 VE 18 OCAK***!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
4
Favori
28.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ses bombası eder mi o kadar dersiniz, yoksa çinden mi getirmek mantıklı?

Orijinalden alıntı: engayland

ses bombası eder mi o kadar dersiniz, yoksa çinden mi getirmek mantıklı?

Geçen yıl 15 TL mi neydi almıştım.Ama FM radyosu yoktu.Tek kusuru her açtığımda SD karta yüklediğim ilk şarkıdan başlaması.İstediğin şarkıya geçemiyorsun,karışık çalamıyorsun.Yüklediğin sırada çalıyor ve her açışta ilk parçadan başlıyor.Eeee ne kadar ekmek o kadar köfte mi derlerdi?

Orijinalden alıntı: cancantürk

quote:

Orijinalden alıntı: thall

Antifirizli cam suyu mükemmel. Akaryakıt istasyonlarında 1lt'sni 4-5TL'ye satiyorlar.

paspas daha önce almîştım 1-2 ay kokusu çıkmamamıştı. Eger ayni kaliteyse arabaya sermeden açik havada balkon gibi yerlerde iyice havalandirmanizi tavsiye ederim.

takviye kablosunu mutlaka aracınızda bulundurun, zira işiniz elektrikçiye kalırsa 20 TL alirlar.

ses bombasını tahtakaleden (radyosuz) 5TL'ye almıştım.

cancantürk , tebrikler madmax50'ye sol mu çektin. :))

@ismailsss, @tashunkee ve @thall ben size teşekkür ederim. Emeğe saygı yok.

Broşürü aradık,
    Scanner'da taradık
    İmgur'da upload ettik,
    Sıcak fırsatlara yapıştırdık.

Sonuç : Hüsran, , çer-çöp, vs.,...

ARKADAŞIM ONLARIN GENEL ANLAMDA ELEŞTİRİ YAPTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.BENCE ÜZERİNE ALINMA.

EMEĞİNE SAĞLIK.SENİ HER ZAMAN TAKDİR EDİYORUZ.

• MUZ SİLECEKLERDEN 2 TAKIM ALACAM BU SEFER !

Ekleme:Arkadaşım teşekkür ederim.O sürahiden cidden arıyordum üstünde kendi bardağıda var portatif güzel bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncharted3nd -- 2 Ocak 2013; 23:28:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zokur

quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Araç içi oto priz hakkında bilgisi olan var mıdır ? almayı düşünüyorum tam olarak hangi görevleri görüyor ?

100watt ampul, tasaruflu ampul ,50 ekran ledtv+mini uyduyu çalıştırdı .laptop çalışıyor 40 wattlık havya da çalışıyor .denediklerim aklımda kalan bunlar

Bu saydığınız cihazları ne kadar (saat, dakika) süre çalıştırıp kullandınız? Bunlar çalışırken ne kadar ısındı cihaz?

Orijinalden alıntı: erakan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Araç içi oto priz hakkında bilgisi olan var mıdır ? almayı düşünüyorum tam olarak hangi görevleri görüyor ?

100watt ampul, tasaruflu ampul ,50 ekran ledtv+mini uyduyu çalıştırdı .laptop çalışıyor 40 wattlık havya da çalışıyor .denediklerim aklımda kalan bunlar

Bu saydığınız cihazları ne kadar (saat, dakika) süre çalıştırıp kullandınız? Bunlar çalışırken ne kadar ısındı cihaz?

ısınma dışı aliminyum ve içinde fan olduğu için sıcaklık dıştan pek belli olmuyor ısınsdığı . 100w lık ampulu kaldıracakmı diye ilk aldığımda denedim bilgisayar psu'suna taktım prizi tv ile uyduyu evde çalıştırdım gene deneme amaçlı bir kaç saat anca çalışmıştır ama laptopu yazın arabada çok kullandığım oluyor ama aküyü bitirir diye onuda fazla kullanmadım 4-5 saat kadar anca. ciğazı ben laptop için aldım oda bana yetiyor parasını hakkını veriyor pişman değilim

• şok da aku sarj cihazı vardı bime gelirmi

Trafik seti var aslında ama yangın söndürücü yok sistemli araba da yangın söndürücü şart. Alan var mı nasıldır acaba ?
  • Kablo hakkında şunu söyleyim, fotoğraftan anladığım kadarıyla benim arabada olan kablolardan, dandik ve işe yaramaz bir ürün, kia picanto (40 amper akü, 1.1 motor) yu bu kablo ile çalıştıramadık kablo taşıyamadığı için, sonra kalın (başparmak kalınlığında) kablo ile sorunsuz çalıştırdık.

quote:

Orijinalden alıntı: thall

Antifirizli cam suyu mükemmel. Akaryakıt istasyonlarında 1lt'sni 4-5TL'ye satiyorlar.

paspas daha önce almîştım 1-2 ay kokusu çıkmamamıştı. Eger ayni kaliteyse arabaya sermeden açik havada balkon gibi yerlerde iyice havalandirmanizi tavsiye ederim.

takviye kablosunu mutlaka aracınızda bulundurun, zira işiniz elektrikçiye kalırsa 20 TL alirlar.

ses bombasını tahtakaleden (radyosuz) 5TL'ye almıştım.

cancantürk , tebrikler madmax50'ye sol mu çektin. :))

@ismailsss, @tashunkee ve @thall ben size teşekkür ederim. Emeğe saygı yok.

Broşürü aradık,
    Scanner'da taradık
    İmgur'da upload ettik,
    Sıcak fırsatlara yapıştırdık.

Sonuç : Hüsran, , çer-çöp, vs.,...

ellerine sağlık kardeşim.

sonuç asla hüsran olmaz. sayende çabucak öğreniyoruz.

• kulakligin aynisi diyebilirim teknosadan kelepir oldugu icin almistik cunku fiyat ve ozellik ayni aldik daha 5 dk iade ettik ses berbat otesi.

Orijinalden alıntı: tplav

cam balkonda kullanmak için ısıtıcı arıyorum, bu model sıcak mıdır sizce?

Geçen sene bu zamanlarda almıştım araçta telefon notebook vs şarj etmek için. Telefonlarda hiçbir sıkıntı yok. Notebook 120Watlık bir şarj cihazına sahip. Bir kere hem notebooku hemde dönüştürücüyü takılı unutarak marşa bastım sanırım çakmak çıkışının sigortası attı. Onun dışında çok bir şey bağlamadım. Dahili fanı var ısınmaması için. Bana herhangi bir sıkıntı yaşatmadı ama yaşayan olmuşsa bende bilmek isterim. Saygılarımla.

Orijinalden alıntı: MiNiK_eSeK

quote:

Geçen sene bu zamanlarda almıştım araçta telefon notebook vs şarj etmek için. Telefonlarda hiçbir sıkıntı yok. Notebook 120Watlık bir şarj cihazına sahip. Bir kere hem notebooku hemde dönüştürücüyü takılı unutarak marşa bastım sanırım çakmak çıkışının sigortası attı. Onun dışında çok bir şey bağlamadım. Dahili fanı var ısınmaması için. Bana herhangi bir sıkıntı yaşatmadı ama yaşayan olmuşsa bende bilmek isterim. Saygılarımla.

yanlış ürüne yorum geldi galiba ; olsun birilerinin işine yarar muhakkak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MiNiK_eSeK

quote:

yanlış ürüne yorum geldi galiba ; olsun birilerinin işine yarar muhakkak

Opps tarayıcının azizliğine uğradık sanırım bir ara takılmıştı aşağı yukarı yaptı alıntı yap dedim sanırım aşağı indiği kadar yukarı çıkmamış sayfa :D pardon. Araç şarjı için yorum yazmıştım bu arada. tekrardan pardon.

• quote:

quote:

çerçöp derken bimin mallarına söylüyor arkadaş bimdeki satılanmalları sağiplenmeniz bence gereksiz
    Hem daha ne istiyorsunuz oturduğunuz yerdenn hayır duası alıyorsun belki de başınıza gelecek bir müsibeti def ediyorsunuz

Konuyu baştan bir okuyun bakalım hayır duası mı ban mı almışım.

Paylaşımınız için çok teşekkürler hayır dualarımız sizinle.Bizim tepkimiz bim'e yanlış anlaşılmasın.
    Bence fırsatlık bir ürün yok hepsi hak ettiği fiyat ve kalitesiz ürünler.

• Takviye kablosu ile araç içi prize bakalım...

Orijinalden alıntı: seckinty

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Ses bombası nasıl bir şey fikri olan var mı?

bir tanıdığımda vardı boyutuna göre baya iyi ses çıkartıyor, bende düşünüyorum almayı ama fiyat açısından iyimi onu bilmiyorum

Daha önce de gelmişti. ben de aldım başlarda çok iyi ses veriyordu sonradan şarj tutmamaya ve sesi azalmaya başladı. 5-10 lira fazla verip daha kaliteli birşey almanızı tavsie ederim.

------------------------------------------------------------------------------------------------
    Computer Engineer, System Manager, Infrastructure Planning and Solution Architect
  • quote:

Orijinalden alıntı: flort

Araç içi telefon tutucu çok kötü. Aynısından bu yaz özdilek'ten almıştım. 7 TL gibi bir şeydi. Telefonu tirtir titretiyor. Bu tip ürünlerde sap kısmı mümkün olduğunca kısa olanları tercih etmek lazımmış onu öğrendim.

Ben de BIM den almıştım 4-5 ay kullandım ama dediğiniz gibi çok titreme yapıyor ve şekli kaba.. Ayrıca yan taraflarda baskı yapan ve telefonu tutan yaylar bozuldu artık ayarlanmıyor. Birde yan taraflarına süngerimsi bir madde koymuşlar, muhtemelen telefonu çizmesin diye. Bu süngerler çok adi şekilde yapıştırıldığı için güneşte yapışkanı eridi ve teli takıp çıkarırken elimde kaldı. Ayrıca cama yapışan vantuzu da bozuldu, iyi tutmadığı için göğüse dayayıp kullandım bir süre burada da çizik yaptığı için çıkarıp attım..

Bilginize.

------------------------------------------------------------------------------------------------
    Computer Engineer, System Manager, Infrastructure Planning and Solution Architect

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.