Şimdi Ara

BİM 11 VE 18 OCAK***!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
4
Favori
28.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de trafik seti aldım,bugün bir de benim arabanın aydınlatma ışığı 2 saatliğine açık kalınca akü bitmiş,takviye kablosu tam zamanında yetişti:)
    Gerçeği sonra gidip aküyü değiştirdim.
    Son olarak bu araç içi oto prizi çok işe yarar mı?

Orijinalden alıntı: High Quality

Elektrikli oyuncak araclardan alan/bilen varsa yorumlarini paylasabilir mi acaba ?
    Yorum yazacak olan mesajimi alintilarsa sevinirim.

quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Elektrikli oyuncak araclardan alan/bilen varsa yorumlarini paylasabilir mi acaba ?
    Yorum yazacak olan mesajimi alintilarsa sevinirim.

Valla 9.20 de annemi yolladım ben de o almış çok vardı diyor cam suyundan ama araç şarj aleti bitmiş hemen az getirdiler galiba uzun yolda falan çok işe yarardı oysaki.. Akşam 5 te ben gittiğimde hiç bişey kalmamıştı nerdeyse araba paspası dışında :))

@High Quality
    Yukarıda yazdım okumuşsunuzdur herhalde.

• prizi aldim iyi guzel de pakedi acar acmaz duyulan koku nedir arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Honda Civic 2020
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

prizi aldim iyi guzel de pakedi acar acmaz duyulan koku nedir arkadas

nasıl bi koku?

Orijinalden alıntı: codemaster42

Koltuk kılıfını aldım,akşam da iade ettim,takamadım bir türlü

bende almayı düşünüyordum alamadım.
    kötümüydü yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

prizi aldim iyi guzel de pakedi acar acmaz duyulan koku nedir arkadas

nasıl bi koku?

cin mali elektronik cihaz plastik kokusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Lastik tamir spreyi
    Çok amaçlı set alınmıştır.
    toplam:60tl

Migrosta fiyat karşılaştırması birebir ürünler:
    toplam fiyat:92tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tashunkee -- 12 Ocak 2013; 0:03:40 >
  • arkadaşlar antifiriz almayın bende aldım su gibi ve derecesi çok düşük 17,5 petrol ofisinin aldım motor yağı gibi o kadar koyu ve derecelere baktığınızda petrol ofisine bire bir su bile katsanız bimdekinden daha fazla koruyucu oluyor ben alırken direk 3 lt ve fiyat karşılaştırması yapıyordum siz de aynı hataya düşmeyin saygılar

Orijinalden alıntı: attila24

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

koltuk kılıfı siyah varsa
    trafık setı
    takvıye kablosu
    kompresor
    paspas takım
    antfiriz cam suyu
    navigasyon tutucu

almayı dusundugum urunler

baska da bısey yok sanırım :)

komrosörle bisiklet motor lastiği şişiyor sadece araba lastiğini şirirken halaya başladı koptu gitti zaten ama şişiremedi bilgin olsun....

Bende kompresör ve trafik setini önceki indirimden almıştım. Kompresörle çocuğun topunu 2 saniyede şişirdik. Lastik şişirmek kısmet olmadı inşallah olmazda. Ama kompresörün aynısının tıpkısını birçok yerde farklı adlarla 55-60 liradan aşağıya satmıyorlar. Bu fiyata bence gayet makul alınası bir şey.

• Trafik seti A-101'de daha ucuz..

17 ocakta 24,95'e gelecek..

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=70168536

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: djoz

Trafik seti A-101'de daha ucuz..

17 ocakta 24,95'e gelecek..

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=70168536

haftaya sanıyordum bugün baktım hepsi bitmiş.
    a101 e gelcekmiş iyi bari ordan alırım.
  • Ses bombası ve şarjlı feneri aldım. Ses bombası adı gibi tam bir bomba küçücük bişey fm radyosu var. Radyo çekimi gayet iyi. Sesi ise beni bayağı şaşırttı. Fiyatına ve boyutuna göre çok kaliteli ve yüksek ses veriyor. Tavsiye ederim.
  • bende az önce aldım ama elimi alete yaklaştırınca net çekiyor uzaklaştırınca bozuk cazır cuzuri hoparlörü 4ohm bir öncekine göre daha net ses veriyor gibi geldi ayrıca mini sd yuva yok bunda normal sd yapmışlar ...benimkinin radyosunda mı sorun var acaba ? yoksa şarı az diyemi bozuk çekiyor radyoyu..vereyim mi geri napayım ?

Orijinalden alıntı: hunter_06

Valla kardeş Ankara Çankaya bölgesindeyim. İçinden çıkan şarjla kullanıyorum 20 dakikadır. Şöyle söyleyim sıfır cızırtıyla çalışıyo radyo. Elimi yakınlaştırıp uzaklaştırmam etkilemiyor.

bende şimdi iade yaptım ses bombasını, market içinde başka bir tane denedim düğmesi çalışmıyor, başka denedim açma kapama düğmesi sıkışmış, başka denedim onun radyo hepten çalışmıyor, sonunda bimdekiler kendisi iadesini yaptırdı bana :) pek kaliteli malzeme yok anlayacağın bir tek hoparlörü bir önceki sürüme göre daha net ..hepsi bu , radyosu için kullanacak olan arkadaşlar lütfen deneyip alsın , düğme vs sıkıntılı...4 ürün denedim 4 üde sorunlu.

Orijinalden alıntı: megaladon

quote:

Orijinalden alıntı: hunter_06

Valla kardeş Ankara Çankaya bölgesindeyim. İçinden çıkan şarjla kullanıyorum 20 dakikadır. Şöyle söyleyim sıfır cızırtıyla çalışıyo radyo. Elimi yakınlaştırıp uzaklaştırmam etkilemiyor.

bende şimdi iade yaptım ses bombasını, market içinde başka bir tane denedim düğmesi çalışmıyor, başka denedim açma kapama düğmesi sıkışmış, başka denedim onun radyo hepten çalışmıyor, sonunda bimdekiler kendisi iadesini yaptırdı bana :) pek kaliteli malzeme yok anlayacağın bir tek hoparlörü bir önceki sürüme göre daha net ..hepsi bu , radyosu için kullanacak olan arkadaşlar lütfen deneyip alsın , düğme vs sıkıntılı...4 ürün denedim 4 üde sorunlu.

Ben şanslıyım Düğmeler sağlam ve çalışıyor.

• Ben seramik tencere ve çocuk bot aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.