Şimdi Ara

BİM 11 VE 18 OCAK***!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
4
Favori
28.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana kotusumu denk geldi bilmem ama silceklerden hic memnun kalmadim.4 tane aldim yagmursuz gunde taktim denemedim.2-3 gun sonra yolda ortalama bi yagmurda kenara cekip yagmurda silcek degistirdim.allahtan cope atmamisim eski silceklerimi taktim.yoksa bimden aldiklarim silmedi desem abartmis olmam.cart curt ses yapti ama silmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

quote:

Orijinalden alıntı: thall

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

quote:

Orijinalden alıntı: thall

quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

araba aksesurlarını kipadan takip etmenizi öneririm genelde taban fiyatında satıyorlar.

Hocam Kipa'da antifrizli cam suyu ne kadar bilgin var mı? Bugün Shell istasyonunda sordum 14 TL (2-3 LT) mi ne neydi almadan çıktım.

malesef fiyatları net olarak bilmiyorum ama bimin fiyatlarında yada daha düşüktür.Tartışma olsun diye yazmıyorum ama bimin ürünlerinin çok kalitesiz olduğunu aynı fiyatlara kipradan daha kaliteli ürünler alınacağı kanısındayım yada bim e karşı ön yargılarım bunu söyletiyor

Bir kere kesinlikle 5lt'yi 5TL gibi bir rakama vermesi imkansız!
    Buna rağmen BİM'den almam diyorsunuz ön yargılarınızdan dolayı.

Ve ben ve tüm BİM yatırımcıları buna rağmen borsada yıllık ortalama %100'e yakın kazanıyoruz. ALLAH bereket versin.
    Sizlerde alışveriş yapsaydınız bizim kazanç n'olurdu düşünemiyorum bile.

Kullandığım BİM aNtifirizinin üzerinde -21 yazmasına rağmen erzurumda gün içinde -10-15 derece gibi bir sıcaklıkta donmuş olarak kalması akşam bilmem kaçta çözülmesi önyargımı ?? Bence değil..Yüzde bilmemkaç da koymuyporum bundan full bundan dökmüştüm aracıma..Halen duruyor yarın sabah arabayı çıkartırken (KAPALI GARAJ) isterseniz donmuş olan videosunu çekip koyabilirim...Ha bu arada sabah donması çok normal gerçekten -25 leri vurur bu gece....Olay gündüz daha sıcakta donma derecesinin altında (Ürünün donma derecesi)Halen donuk olarak kalması sileceklere su atamamam....Hb den geçen sene aldığım -30 küsür müydü 40 mıydı hatırlyamadım ürün donmamıştı kesinlikle...Ki su karışımı kullanmış olmama rağmen..

Yaşadığın olay için geçmiş olsun diyorum. Lakin aklıma takılan sizin de belirttiğiniz gibi Erzurum'da geceleri -21'in altına iniyor, hatta -30'lara iniyor diye biliyorum.
    Yani geceden çözünmemiş olamazmı diye düşündüm neyse.

Emin olun, vakti zamanı hiç önemli değil hatta fişi bile, boş bidonunu bile götürseydiniz BİM paranızı iade ederdi.
    Acaba bunu hangi market yapıyor?

Lütfen sizden ricam konuyu BİM meselesine döndürmeyelim. 5 lt antifizli cam suyu tam bir f/p ürünü diye tavsiye de bulundum.
    Siz de ne güzel Erzurum'da çok faydasını görmedim diye belirttiniz. Alacak kişiler için iyi bir bilgilendirme oldu diye düşünüyorum.
    Ve konuyu burada kapatalım.

Yok tabiki belirttim zaten gece donması çok normal ama -21 in altında çözülmesi gerekiyor onu belirttim yani -21 değil ürünün donma noktası..Daha aşşağıda..Erzurum vb memleketler dışında tabiki kullanılabilir..Sadece bilgilendireyim istedim arkadaşları..Sonuçta çoğu şeyimizi bimden alıyoruz.Ama eğriye eğri doğruyada doğru dememiz lazım...Sizlerede burdan ta doğudan saygılar selamlar şuan bakıyorum........-21 derece..Donacak donması normal :)

bu paraya bu kadar ben geçen sene aldım ardahan gölede kullandım -25 de dondu yapacak bişi yok para varsa daha iyisi hepsi burada var para varsa huzur var kalite var.:D:D

• 11 ocakta yazıyor ama ben bugün bimden 5lt lik cam suyundan aldım diğer ürünler yoktu ama cam suyu bol bol vardı ben 2 adet aldım attım bagaja lazım oluyor bu meret..
    cam suyu alıcak onlanlar varsa 11 ocağı beklemesinler satılıyor..
    hiç kullanmadım kulanan arkadaşlar yorum yaparlarsa makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel18 -- 10 Ocak 2013; 9:54:26 >

cam suyu : ankara-dikmende oturuyorum, kışın geceleri ve sabaha ayazı, erzurum kadar olmasada acaip soğuk oluyor, -15leri görüyoruz, bu cam suuyundan memnunum sorunsuz kullanıyorum, 3 senedir, yedek evde var ama yine 2 tane daha alıp koyayım....

• Daha önce paspas firmasında çalıştığım için biliyorum
    ucuz diye paspası almayın sakın
    İçinde toplamda % 10 bile kauçuk yoktur
    Hep dolgu vardır içinde
    Cok cabuk yıpranır
    Tek sevdam Türkiyem!
  • Beyler Bluetooth kulaklık ile bilgisayardan müzik dinleyebilirmiyim. Bilgisi olan var mı?

Orijinalden alıntı: Bozo46

quote:

Orijinalden alıntı: axilic

Arkadaşlar aşağıdaki fotoğrafı Kastamonu merkezde bulunan BİM camından bugün çektim.

BİM 11 VE 18 OCAK***!!!

acaba bu ürünler tüm mağazalarına gelecekmi? mause u çok beğendim fiyatına göre alınabilecek birşey buraya gelirse alırım kesin

malesef o fotograflarda görünen modeller m185 değil m310 modeli daha üstü o fiyata o ürünleri bulabileceğini düşünmğyorum..Geçen hafta morhipodan kargo dahil 11 t ye mal oldu 1 tl ye çek satıştan çeki aldım 10 tl ye de mouse kargolanmasını bekliyorum ürün eğer m310 modeli ise kaçırılmaması gerek

• Benim de kompresör ve cam suyu almam lazım. Köye gidiş geliş için kullandığım Lada Niva'da kriko yok.Öbür aracınki de Niva'yı yükseltecek kadar uzun değil. Kompresör şart....İnşallah sorun çıkarmadan işimi görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enginturaman -- 10 Ocak 2013; 16:45:18 >

12v =220v Çeviren invertör varya, 150w çıkış veriyormuş, ona uygun yani 150w lık elektrikli soba bulabilirmiyiz? Yada yine bimde satılan ısıtıcıyı alsak, arabanın kaloriferi daha ısınmadan bununla ısınsak nasıl olur? 1000w mış alat ama az ısı vererek çalışır mı acaba?

birde akü takviye kablosunu tavsiye ederim gecensene aldım akü arızasından 5-6 sefer kullandım hiç sorun yaşamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizan23 -- 10 Ocak 2013; 22:03:20 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsliali -- 10 Ocak 2013; 22:48:45 >

Orijinalden alıntı: berkcanben

Mini su sebili alacağım

Birinci sayfada 15TL. Görmüşsündür umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

ses bombasında basım hatası olabilir bim 4 kez falan getirdi sanırım radyolu yanlış yazılmış gibi geldi bana hiçbirinde radyo yoktu daha önce

evet hiçbirinde radyo yoktu fiyatına bakılırsa radyolu gibi gözüküyor..

Orijinalden alıntı: By_Rdv

quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

ses bombasında basım hatası olabilir bim 4 kez falan getirdi sanırım radyolu yanlış yazılmış gibi geldi bana hiçbirinde radyo yoktu daha önce

evet hiçbirinde radyo yoktu fiyatına bakılırsa radyolu gibi gözüküyor..

geçen 19.90 a geldi fiyat düşük+radyo...eğer radyolu ise hemen alırım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.