Şimdi Ara

BİM 11 VE 18 OCAK***!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
4
Favori
28.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: bilgili_bilgili

quote:

Orijinalden alıntı: uk.bjk

telefon tutucuyu tavsiye etmem .kullanışsız.ayarı çabuk bozuluyor.

+1

bulunduğunuz yerde - 15 -20 olmuyorsa antifrizli cam suyu bence iyi fiyat gecen sene 4 tane almıştım tavsiye ederim..

Ben de 2 tane almayı düşünüyorum. Dün Migros'ta baktım 3 litrelik antifirizli cam suyuna 11.5 mu ne istiyordu. Kipa'da da 3 litresi 4 lira (marka Çiçekçi ) olan var güya ama gittiğimde kalmamıştı. Onun yerine idareten 1 litrelik 1 tlye aldım ama -3 dereceye kadar dayanır yazıyor. Bunu yazın da kullansak sorun olmaz değil mi?

sanmam sorun olacağını ben sulandırarak kullanmıştım yazın hemen bitmesin diye :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uk.bjk

telefon tutucuyu tavsiye etmem .kullanışsız.ayarı çabuk bozuluyor.

+1

bulunduğunuz yerde - 15 -20 olmuyorsa antifrizli cam suyu bence iyi fiyat gecen sene 4 tane almıştım tavsiye ederim..

Ben de 2 tane almayı düşünüyorum. Dün Migros'ta baktım 3 litrelik antifirizli cam suyuna 11.5 mu ne istiyordu. Kipa'da da 3 litresi 4 lira (marka Çiçekçi ) olan var güya ama gittiğimde kalmamıştı. Onun yerine idareten 1 litrelik 1 tlye aldım ama -3 dereceye kadar dayanır yazıyor. Bunu yazın da kullansak sorun olmaz değil mi?

sanmam sorun olacağını ben sulandırarak kullanmıştım yazın hemen bitmesin diye :)

Dediğiniz gibi yazın sulandırarak kullanmak mantıklı. Bilgi için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

oto kılıfı acaba her binek araca uyuyor mu kullanan var mı? fiyati uygun mudur?

ben de merak ediyorum. bim'de daha önce hiç satılmamış mıydı acaba alan yok mu?

Orijinalden alıntı: troostit

quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

oto kılıfı acaba her binek araca uyuyor mu kullanan var mı? fiyati uygun mudur?

ben de merak ediyorum. bim'de daha önce hiç satılmamış mıydı acaba alan yok mu?

daha önce satıldı uyuyor amcam dün 99 model corollasına aldı bu fiyata bedava.
  • arkadaşlar bim in sahibi degilim ama bence yorumları fazla abartmıssınız araç içi tutucuyu kamyondamı kullandınızda o kadar sallandı ben aldım arkadaşım nasıl becerdi bilmiyorum ama benim aylarca kullandıgım tutacagı 1 ay araba onda iken bozdu yoksa çok memnundum bu gelişinde üç tane alıp stok yapacam ses bombası için alakasız örnekler vermissiniz bim in verdigi ses bombası burda elde kalanları satmak için 10 liradan verildi ben aldım arkadaşla 10 numara bence boyundan büyük ses veriyor ve sizin örnek olarak verdiginiz aletlerden farklı nedenmi bu alet de kart okuyucuda var çünkü isterseniz hiç bişe baglamayın sadece mikro kartı takın içindeki mp3leri çalsın ve gerçektende laptopa baglanınca verdiginden iyi ses veriyor varın geri ürünleride siz düşünün bence ürünün saglamlıgı ürün kadar kullananlada alakalıdır bide son olarak araç içi 220 dönüştürücüden bende aldım tek problem standart bütün çakmak girişlerinde olan sallanınca çıkma problemi oldu onuda elektrikçiye direk baglattım arabaya arayada dügme koydu açıp kapamam için 10 numara oldu görende şok oluyor hatta kızın biri hayalimdeki araba dedi onu görün :DD bide bu alet 180w diye geçiyor ama bence daha güclü ben ayaklı vantilatör taktım 3 kademe açtım banamısın demedi..

• quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Ses bombası nasıl bir şey fikri olan var mı?

en iyi laptop hoparlörünün 5 katı ses verir garanti veririm

Orijinalden alıntı: PalaWrath

Fanlı ısıtıcı boğazımı kurutuyor ve ses çıkartıyor.. bas ağrısı da yapıyor,alnına surekli rüzgar yediğini düşün.... ha ders çalışırken masanın altına koyuyorum sıcacık oluyor ama diğerleri de iyi ısıtıyorsa fanlıya bakma..

Bu ısıtıcıların hepsi havayı kurutuyor hocam. Ayrıca fanı yüzünüze tutmak zorunda değilsiniz
    Kapitalistlerin genel kuralıdır, bir sistem işlerine gelmiyorsa, sistemi tıkayıp halka acı çektirip, sistemden şikayet ettirirler. Sonra da sizin için sistemi değiştirdik deyip, hem halkı kazıklarlar hem de alkış alırlar.
  • Tamda ses bombasını yeni almıştım radyolusu çıkmış
  • Çok amaçlı penseli çakı setini geçen sene aldım, tek kusuru hariç kesinlikle tavsiye ederim. malzeme kalitesi bıçağı falan çok iyi fakat tornavida uçları biraz paslandı, ama bizim ev denize çok yakın, teras kat dolayısıyla fazlaca rutubetli zaten. Onun dışında 1 yıl boyunca çok defa işime yaradı.

Orijinalden alıntı: Hypericum

quote:

Orijinalden alıntı: PalaWrath

Fanlı ısıtıcı boğazımı kurutuyor ve ses çıkartıyor.. bas ağrısı da yapıyor,alnına surekli rüzgar yediğini düşün.... ha ders çalışırken masanın altına koyuyorum sıcacık oluyor ama diğerleri de iyi ısıtıyorsa fanlıya bakma..

Bu ısıtıcıların hepsi havayı kurutuyor hocam. Ayrıca fanı yüzünüze tutmak zorunda değilsiniz

fanı yere koyduğumda yüzüme esinti geliyor mutlaka. biraz uzağa koysam bu sefer bulunduğm yer soğuk kalıyor, yani fanda yakın mesafede olmanız gerek.Velhasıl, fanı önermiyorum, bende baş ağrısı yapıyor sizi bilemem

• Bu Bluetooth Kulaklık ile pc den müzik dinlenebiliyor mu?

Hamsi yapcazm normal tavalar var balık tavası alayım dedim baktım bim kampanya var 14.90 lira, ucuz tabi, cumaydı sanırım, o gün sabah erken saatte gelmiş bitmiş, indirimli ya kaçırmayayım diye 5 bim mağazası gezdim yok hepsi ilk geldi sabah sıra vardı millet aldı abi dediler..

dedim yapacak bişey yok Ankarada AKYURT süpermaketler vardır bilen bilir, gittim baktım oraya aynısı abi, 30 cm balık tavası 9.90 TL :) hemen aldım tabi... bi sürü de var... Prektikere uğradım akşam bi baktım 14,90 a var 19.90 a var, çeşit çeşit... bazen bilmeden de insanlar indirimli diye alıyor, başka yerlere de bakmakta fayda var...

BİM 11 VE 18 OCAK***!!!

Orijinalden alıntı: axilic

Arkadaşlar aşağıdaki fotoğrafı Kastamonu merkezde bulunan BİM camından bugün çektim.

BİM 11 VE 18 OCAK***!!!

acaba bu ürünler tüm mağazalarına gelecekmi? mause u çok beğendim fiyatına göre alınabilecek birşey buraya gelirse alırım kesin

Orijinalden alıntı: Bozo46
    acaba bu ürünler tüm mağazalarına gelecekmi? mause u çok beğendim fiyatına göre alınabilecek birşey buraya gelirse alırım kesin

Tüm mağazalara geleceğini sanmıyorum, dediğim gibi Kastamonu'da fotoğrafladım bunu. Bu konuyu açan arkadaşın 11 ocak için yerleştirdiği fotoğraf farklı. İşin tuhafı o afişi de ben burada göremedim, belki daha sonra onu da asarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan1907

Arkadaşlar bir de bu indirim olayına çok kaptırmamak gerekiyor, 3 5 kez başıma geldi geçen hafta geleni anlatayım...

Hamsi yapcazm normal tavalar var balık tavası alayım dedim baktım bim kampanya var 14.90 lira, ucuz tabi, cumaydı sanırım, o gün sabah erken saatte gelmiş bitmiş, indirimli ya kaçırmayayım diye 5 bim mağazası gezdim yok hepsi ilk geldi sabah sıra vardı millet aldı abi dediler..

dedim yapacak bişey yok Ankarada AKYURT süpermaketler vardır bilen bilir, gittim baktım oraya aynısı abi, 30 cm balık tavası 9.90 TL :) hemen aldım tabi... bi sürü de var... Prektikere uğradım akşam bi baktım 14,90 a var 19.90 a var, çeşit çeşit... bazen bilmeden de insanlar indirimli diye alıyor, başka yerlere de bakmakta fayda var...

aynen mesela şu lastik tamir spreyi heryerde 8-9 lira zaten aynısı keza koltuk kılıfı kompresör falanda öyle. Bitek antifiriz suyu ucuz gibi onunda markası yok.

• Geçen senede silecek satılmıştı fakat memnun kalmayan vardı ? Bu yılda aynısı olur mu ? yoksa 10 12 adet almayı planlıyorum. fiyatta çok uygun geçen sene tanesini 15 TL ye aldığım vardı.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.