Şimdi Ara

BİM 11 VE 18 OCAK***!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
4
Favori
28.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

Orijinalden alıntı: By_Rdv

quote:

ses bombasında basım hatası olabilir bim 4 kez falan getirdi sanırım radyolu yanlış yazılmış gibi geldi bana hiçbirinde radyo yoktu daha önce

evet hiçbirinde radyo yoktu fiyatına bakılırsa radyolu gibi gözüküyor..

geçen 19.90 a geldi fiyat düşük+radyo...eğer radyolu ise hemen alırım

radyolu ise kesinlikle alınması gerek vatanda mikado olan modeli var biraz farklı radyolu o da 40 lira diyorlardı

• Çok amaçlı set iş görür mü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Araç içi oto priz kullanışlı laptop şarjı denedim çalıştı acil durumlarda kullanılabilir tavsiye ederim

Metal gövdeli kompresör lastiği kriko kullanmadan şişirdi zaten metal gövdeliler öneriliyor plastik olmaması iyi değil diyor arkadaşlar yorumlarda ben attım bagaja duruyor ne olur ne olmaz...

Çok amaçlı set penseli olanından kullanıyorum arabada çok işe yarıyor ummadık yerde lazım olabiliyor kullanışlı

Portatif dvd oynatıcı şuanki fiyatı etmez daha önce bizim bim yenilendi o zaman 59 dan sattılar 2 yaşımda çocugum için aldım geçen sene bayaga bi işe yaradı yemek yedirirken çizgi film vs. tatilde 1 ayöncede tablet aldım konusu var polypad 9716 hd şuan hiç yüzüne bakmıyor dvd oynatıcının bence gerek yok almayın dvd oynatıcıyı tablet alın tabi benim yorumum genede siz bilirsiniz selamlar...

• bimden aldığınız kompresörün ses seviyesi nedir? bazı kompresörler çok fazla ses çıkarıyormuş.

quote:

Orijinalden alıntı: By_Rdv

quote:

ses bombasında basım hatası olabilir bim 4 kez falan getirdi sanırım radyolu yanlış yazılmış gibi geldi bana hiçbirinde radyo yoktu daha önce

evet hiçbirinde radyo yoktu fiyatına bakılırsa radyolu gibi gözüküyor..

geçen 19.90 a geldi fiyat düşük+radyo...eğer radyolu ise hemen alırım

aynen bende haftaya sabah erkenden gdecem

bu hafta da pense setini aldım iş görür evde diye.ayrıca bu set çin paarı japon pazarı gibi yerlerde 20liradan başlıyordu zamanında lazım olur alsammı diye baktığımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 11 Ocak 2013; 11:54:53 >

• nar ayıklayıcının kullanılışını merak ettim acaba işe yarar mı ki

Orijinalden alıntı: gentleman_

nar ayıklayıcının kullanılışını merak ettim acaba işe yarar mı ki

Ben A101'den almıştım. Narı ortadan ikiye bölüyorsunuz. Nar ayıklayıcının üstüne koyuyorsunuz. Bir kaşıkla vuruyorsunuz. Narların tüm tanelerini çıkarıyor. Size de afiyetle yemek kalıyor...
    Nar seviyor ve yiyorsanız tam size göre...

Orijinalden alıntı: sahinsah52

quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

nar ayıklayıcının kullanılışını merak ettim acaba işe yarar mı ki

Ben A101'den almıştım. Narı ortadan ikiye bölüyorsunuz. Nar ayıklayıcının üstüne koyuyorsunuz. Bir kaşıkla vuruyorsunuz. Narların tüm tanelerini çıkarıyor. Size de afiyetle yemek kalıyor...
    Nar seviyor ve yiyorsanız tam size göre...

sağolun

• Bu silecek akşama kalır mı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluetooth Kulaklığı aldım denedim Pc cep telefonu tablet her tür Bluetooth u olan cihaza bağlanabiliyor. 1 değil 2 cihaza aynı anda bağlanabiliyor. Denedim telefondan uzaklığınız 8-9 metre olsada parazitsiz ses geliyor ses gidiyor. Gelen ses ve giden ses kalitesi fiyatına göre çok iyi. Bluetooth kulaklıkla telefonunuz 8-9 metre uzağınızda olsa bile telefona yaklaşmadan gelen aramayı cevaplayıp konuşabiliyor, aramayı bitirebiliyor, gelen aramayı reddedebiliyor, son aradığınız numarayı tekrar arayabiliyor ve görüşme sırasında yada öncesinde sesi arttırıp kısabiliyorsunuz. Kutusundan Şarj cihazı, şarj kablosu iki adet kulak içi plastik, iki adet kulak kancası, türkçe kullanma kılavuzu ve garanti belgesi çıkıyor.
  • Silecek almak için gittim...45 ve 55 ler den çok var ama 50 liklerde son iki tanesini ben aldım bizim burda...Fena değil...Hepsiburadanın bi kaç sene önce kargosuz sattıkları gibi değil ama yinede iş görür...Bunun dışında burdaki mağazada ellerinde kalmış 3lt antifirizide çıkarmışlar satışa,12,50 a onuda aldım...Paspaslar çok kokuyordu...Bu kış vakti camlar kapalı zehirler bile adamı...
  • 9:10da bimdeydim 6 bidon cam suyu hemen tükenmiş. 5 mağazaya baktım hiçbirinde yok. nöbetmi tuttunuz mübarek

Orijinalden alıntı: srabonn

Bluetooth Kulaklığı aldım denedim Pc cep telefonu tablet her tür Bluetooth u olan cihaza bağlanabiliyor. 1 değil 2 cihaza aynı anda bağlanabiliyor. Denedim telefondan uzaklığınız 8-9 metre olsada parazitsiz ses geliyor ses gidiyor. Gelen ses ve giden ses kalitesi fiyatına göre çok iyi. Bluetooth kulaklıkla telefonunuz 8-9 metre uzağınızda olsa bile telefona yaklaşmadan gelen aramayı cevaplayıp konuşabiliyor, aramayı bitirebiliyor, gelen aramayı reddedebiliyor, son aradığınız numarayı tekrar arayabiliyor ve görüşme sırasında yada öncesinde sesi arttırıp kısabiliyorsunuz. Kutusundan Şarj cihazı, şarj kablosu iki adet kulak içi plastik, iki adet kulak kancası, türkçe kullanma kılavuzu ve garanti belgesi çıkıyor.

Bende aldım kulaklığı ama şarj işini anlamadım , şarjının azaldığını falan nasıl anlıyoruz, kullanma kılavuzunda bişey yazmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thema

quote:

Bluetooth Kulaklığı aldım denedim Pc cep telefonu tablet her tür Bluetooth u olan cihaza bağlanabiliyor. 1 değil 2 cihaza aynı anda bağlanabiliyor. Denedim telefondan uzaklığınız 8-9 metre olsada parazitsiz ses geliyor ses gidiyor. Gelen ses ve giden ses kalitesi fiyatına göre çok iyi. Bluetooth kulaklıkla telefonunuz 8-9 metre uzağınızda olsa bile telefona yaklaşmadan gelen aramayı cevaplayıp konuşabiliyor, aramayı bitirebiliyor, gelen aramayı reddedebiliyor, son aradığınız numarayı tekrar arayabiliyor ve görüşme sırasında yada öncesinde sesi arttırıp kısabiliyorsunuz. Kutusundan Şarj cihazı, şarj kablosu iki adet kulak içi plastik, iki adet kulak kancası, türkçe kullanma kılavuzu ve garanti belgesi çıkıyor.

Bende aldım kulaklığı ama şarj işini anlamadım , şarjının azaldığını falan nasıl anlıyoruz, kullanma kılavuzunda bişey yazmıyor.

Kullanma kılavuzunda yazıyor şarj biterken sanırım kırmızı ikaz ledi yanıyor ses azalır anlaşılr zaten. Şarj olurken kırmızı yanıyormuş ve şarj olduğunda mavi led yanıyormuş. Kulaklık sabahtan beri açık 2 saatten fazla telefonla kulaklıkla görüşmüşümdür şarjı bitmedi, ilk şarjında uzun süre şarja bağlı bırakmayı unutmayın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thema

quote:

Kullanma kılavuzunda yazıyor şarj biterken sanırım kırmızı ikaz ledi yanıyor ses azalır anlaşılr zaten. Şarj olurken kırmızı yanıyormuş ve şarj olduğunda mavi led yanıyormuş. Kulaklık sabahtan beri açık 2 saatten fazla telefonla kulaklıkla görüşmüşümdür şarjı bitmedi, ilk şarjında uzun süre şarja bağlı bırakmayı unutmayın.

Sağol dikkatli okuyunca gördüm

Cihaz güzel ben beğendim .

• quote:

Orijinalden alıntı: mesincır

quote:

Orijinalden alıntı: berkcanben

Mini su sebili alacağım

Birinci sayfada 15TL. Görmüşsündür umarım.

almıyacağım ki

• Cam suyunu ve Kışlık Oto Bakım Seti aldım .. Araç İçi Oto Priz kalmamıştı bu arada şu uzaktan kumandalı arabayı alıcaktım ama 50 liraya yazık oyuncak bildiğin belki çocugunuza alınır ama ben beğenmedim ve almadım 10 gündür bekliyodum..

• Elektrikli oyuncak araclardan alan/bilen varsa yorumlarini paylasabilir mi acaba ?
    Yorum yazacak olan mesajimi alintilarsa sevinirim.

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Cam suyunu ve Kışlık Oto Bakım Seti aldım .. Araç İçi Oto Priz kalmamıştı bu arada şu uzaktan kumandalı arabayı alıcaktım ama 50 liraya yazık oyuncak bildiğin belki çocugunuza alınır ama ben beğenmedim ve almadım 10 gündür bekliyodum..

9:10 gece gittim hic kalmamis cam suyu

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.