Şimdi Ara

bilkent %50 vs ankara hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar forumu belli bir süredir takip ediyordum fakat yeni üye oldum ikiside geliyor şuan bilkent tam burslu biraz zor gibi %50 ye de gitsem ekonomik açıdan bir problem yaşamayacağım hangisini önerirsiniz artılarıyla eksileriyle şimdiden teşekkürler

• Dostum 5 sene Bilkent'te 27k sadece okul ücreti ödesen toplam 135k yapıyor. O para eline geçebiliyorsa git biriktir bankaya falan at mezun olunca büro falan açarsın? İlla işine yarar o para. İngilizce dert olmamalı zaten internet diye bir şey var, yeterli görmezsen ücretli kurslar var. İnsan öğrenmek istedikten sonra öğrenir. Zaten hukuk Ankara'da da okunmayacaksa kapatıp gitsinler bölümü bir anlamı kalmıyor çünkü. En köklü hukuk fakültesi bile o haldeyse bölüm tarihe karışmıştır. Tabii bunlar benim düşüncelerim, her ne kadar sonuna kadar desteklesem de aradan cımbızla bir açık bulabilirsin. Sonuçta sen tercih yapacaksın, biz sadece görüşümüzü belirtebiliyoruz.
  • kesinlikle bilkent

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maddi açıdan külfet yaratmayacaksa kesinlikle bilkent (aühfteyim)

• %50 burslu fiyatı ne kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle bilkent adı var Bi kere eğitimi süper

• Maddi olarak zorlamayacaksa kesinlikle Bilkent, çok iyi bir üniversite.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LawLove -- 19 Temmuz 2020; 16:53:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    odtü işletme vs ankara hukuk
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Memduh Başgan kullanıcısına yanıt
    27 k hocam
  • up
  • Bilkent

• Öyleyse Bilkent

• Bütçene göre bilkent. Bu sene sınıfımda vardı mesela 3k’dan bilkent işletme %50’ye girmişti biri. Ankara hukuk vs tutuyorken.

• aceledenickyok A kullanıcısına yanıt
    Yaratmak,Yüce Allah'a Mahsustur.

Ankara hukuku hangi konularda bilkent hukuk'a göre eksik görüyorsunuz hocam?

• Arkadaşlar bu karşılaştırmada sadece elbette Bilkent çünkü orası Bilkent demek yerine sebep belirtir ve (mümkünse kaynaklı) belli başlıklara dahil karşılaştırmaya tabi tutarsanız daha yararlı olur.

• artılarıyla eksileriyle benim de isteğim bu yöndeydi fakat herkes bilkent yazıp çıkıyor
  • Hocam benim başlığımda öğrendiğim kadarıyla Bilkent’in en büyük avantajı İngilizce. Onun dışında çok ahım şahım bir avantajı yok,kontenjanı daha az olduğu için hocalarla iletişim daha kolay ayrıca. Ben de 63 obp ile Ankara gelirken mezuna bırakıp Bilkent için kassam mı diye düşünüyorum ama 63 obp ile olasılık düşük olduğu için mantıklı gelmiyor gibi. Ayrıca buna da değmez gibi. Ki sizinki bir de paralı olacak,bu nedenlerden ötürü bence değmez. Bu üniler İngilizce eğitim vermeyip kontenjanı Ankara ile aynı olsa sıralaması da Ankara’dan geri olur gibime geliyor ama bu benim düşüncem. Akademik kadro olarak da Ankara önde,dışarıdan İngilizce çalışarak tamamlayabilirsiniz belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 19 Temmuz 2020; 20:8:2 >
  • Hocam bana gelmezse %50 diyelim bende aühf yazarım hiç gerek yok arada bi uçurum yok bi ingilizce avantajı var gördüğüm kadarıyla bide özel okul imkanları işte sonuçta 1 senede az değil geleceğinin garantiside yok hayattan gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JubLuffin -- 19 Temmuz 2020; 20:10:16 >
  • Yukarıda yardımcı olan arkadaş da linki vermiş, bu linktehttps://forum.donanimhaber.com/ankara-hukuk-la-bilkent-hukuk--144613958 de güzel yorumlar var.

• Hocam ben de size dediğim gibi ankara hukuk 3.sınıfım. Ve 2 yıldır ing kursuna gittim şimdi c1 seviyesindeyim. 2-3 ay sonra yds kursuna gidip +80 almayı planlıyorum. İngilizce, yeterli çaba ile halledilen bir şey. Ayrıca Ankara hukukta ingilizce hukuk dersleri bulunmakta. 2.sınıfı tamamlayan ve dil yeterlilik testini geçen herkes ek olarak akademik ingilizce alabiliyor. Misal ticaret hukuku. Türkçe bir ders. Şayet siz ingilizce almak isterseniz ve şartları tamamlarsanız bu dersi hafta sonu ingilizce olarak (kurs şeklinde) alabilirsiniz. Başarılı olmanız durumunda sertifika verilir.

Not : Ticaret hukukunu türkçe almanız zaten zorunlu. Bu dersten türkçe sınav olacaksınız. Ancak siz ingilizce de alırsanız bunu ayrıca bir kurs şeklinde göreceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9162BF8FE -- 19 Temmuz 2020; 20:14:36 >
  • Hocam peki bu Bilkent’in,GSÜ’nün bu kadar ön planda olması neden¿ Dil mi tek sebebi¿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 19 Temmuz 2020; 20:17:1 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.