Şimdi Ara

Bilince hükmetmenin tek yolu intihardır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoksa var olduğumuz sürece her şey bize hükmedecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asi_ergen_kadikoyde_bilincine_hukmediyor.avi

• Var olacağım ve hükmedilebilecek her şeye hükmedeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Var olacağım ve hükmedilebilecek her şeye hükmedeceğim
    Sen diye bir şey olsa dediğin belki mümkün olabilirdi ama bilinç dediğin şey ruh gibi bir şey değilki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Redmi K20 Pro

Sen diye bir şey olsa dediğin belki mümkün olabilirdi ama bilinç dediğin şey ruh gibi bir şey değilki.

Alıntıları Göster
    Ben yoksam mesele de yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Ben yoksam mesele de yoktur

Alıntıları Göster
    Knk meseleyi oraya çekme ama şimdi, senden kastımın ne olduğunu anladın. Sen bedeninden ayrı bir şey değilsin ki onu yönetesin. Bedeninin tamamını hissetmen, ki bu normal çünkü hepsi zaten sonunda beyinde toplanıyor. Sen de beyinde oluşan bir olaysın, bütün bunları farkında olman senin yönettiğin anlamına gelmiyor. Belki bir kararı verirken ve verdiğin aşamaları bile en ince ayrintisina kadar hissediyorsun biliyorsun, yaşıyorsun. peki bunlar o aşamalarda bir rolün olduğunu kanıtlıyor mu.

• Belki bedenindeki tek bilinç sen bile değilsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Knk meseleyi oraya çekme ama şimdi, senden kastımın ne olduğunu anladın. Sen bedeninden ayrı bir şey değilsin ki onu yönetesin. Bedeninin tamamını hissetmen, ki bu normal çünkü hepsi zaten sonunda beyinde toplanıyor. Sen de beyinde oluşan bir olaysın, bütün bunları farkında olman senin yönettiğin anlamına gelmiyor. Belki bir kararı verirken ve verdiğin aşamaları bile en ince ayrintisina kadar hissediyorsun biliyorsun, yaşıyorsun. peki bunlar o aşamalarda bir rolün olduğunu kanıtlıyor mu.

Alıntıları Göster
    Pre-transhümanizm öncesi için dediklerin geçerli

• Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Biraz daha açabilir misin anlamadım (transhümanizmin ne olduğuna baktım).

• quote:

Biraz daha açabilir misin anlamadım (transhümanizmin ne olduğuna baktım).
    Bir noktada hormonların seni ayarladığının bilincinde olduğun anda istediğin modifikasyonları yükleyip ''dış'' unsurları etkisiz hale getirme işlemi.İlaçların yönetemediği matematiği yönetmek türetim sorunun önüne geçmek

Böylece hissettiğinin önüne geçecek ve düşünceye gerekli iade-i itibar yapılmış olacak
  • bilinci dünyevi açıklamaya çalışalım.

şimdi dünyevi ilahımsı ebeveyn olsun. bu şey 1000 birleşmede 2 tane çocuk yapsın. 998 kişi yoklukta.

şimdi bu 2 çocuk diyelim ki radovan hitler vs tarzı yıkımcı olsun. dinsel tematikte adem de denebilir.

......................

şimdi dünya denen yerde düzen sorunu mevcutsa ne olabilir?

bakınız bilinç denen şeyin varyasyonundan değil bizatihi illeti ile iletişime geçmiş halinden bahsediyorum.

şimdi bu 2 evlat tam anlamıyla oldu vlad. dini dili ırkı farklı ancak aynı şey.

.................

illet denen şey eğer ki dünyevi düzende görülecek iken sairde kalan ve dünyaya getirmediği 998 bireyin de bozguncu olduğunu ileri sürerse total bilinç sebebe göre asla düzenin veya huzurun oluşamayacağı yeri nazara verir.

şimdi ilahımsı ebeveyn dünyadan göçüp giderken şunu deyip bilinç oluşturuyor.

biz hesaba çekiliyoruz ve hesapta deniyor ki siz salt tecavüz fiilini ayrıntıladınız. ve bunu 2 bireyi dünyaya getirerek tasdik ettiniz.

şimdi bu ebeveyn vesaiki dünyaya getiremediği 998 bireyin de aslında böyle olduğunu ispatlarsa suç bende değilmiş diyebilir.

ancak bu 998 bireyden en az biri faraza rasul olsa bu 2 bireyden ötürü sorumlu olurdu.

..............................

total bilinç şunu diyor. her şeye kadir olan neden kadirmiş gibi davranmıyor?

ne insan ne yeryüzü ne kainat ne de bir ilah kötülüğü istemezken kötülük var?

.............................

bana göre ebeveyn denen aslı da anne ve baba olmayan bu iki unsur mevcudatta bir bilinç düzeyi oluşturacaksa bunun ortaya koyduğu eserle örnekte 2 evlat idi beyan edebileceği gibi eğer ki bu kabul edilmezse getiremediği 998 evlatla ispat derdine düşebilir.

burada bilin varlık ve yokluk bakımından birinin iradesine tabi olanın savunması şeklinde ortaya konmuş.

...........................

bir daha rasul gelmeyecek denirken yahu gelenleri adam gibi dinleyip uyan oldu mu sorusu hep açıktadır.

kitapta yaratıcı diyor ki hep bir azap kuşattı onları da uyar bak seni yine dinlemeyecekler.

......................

yani total bilinç diyor ki ebeveyn denen şey 2 adet firavunvari varlığı dünyaya getiremediği 998 varlıkla tevile çalışacak ve bu 998 tamamının da cehennemlik olduğunu ileri sürerken bunun için de çaba harcayacak.

faraza bu 998 den 1 i rasul olsa bunu dahi ifsad eden başkası değil öncel emirde ebeveyn denen yapıdır denmiştir.

.........................

zaten evrim de yaratılışı alegorisi de hepiniz ortak değerler taşıyorsunuz demektedir.

.............................

intihar şuna göre doğrudur. beni 998 tane dünyaya gelmemiş ya da gelmesi engellenmiş cinsellik sonuçlarından biri haline getiren şey esasen intihar denen şeyi fiilen yapıp bana isnad eden gibidir.

yani benim intiharım esasen ebeveynce sağlanırken mesela bana anne dedirttiğin şey eskiden bir ihtimal senin de anne olacakken sen bana kast ederek o şeyi benim nazarımda tamamen kendi anne yaptın ve intihar nediri benim iradem olmadan bana uygulamana mukabil seni bu kutlu değerle bir arada göstererek dünyevi ölümünü sağlayıp seni bir zombiye çevirmekten mutluluk duydum.

............................
    ortak bilinç atlasında yaratıcının neden müdahale etmediğini soran kişi yaratıcıyı tespit eder ise ona yöneldiğinde elinden bir şey gelmeyenin yaratıcı
    fonksiyona el uzatması halinde devreye giren şey esasen melekiyeti dünyaya getirilmemiş olmakla kişinin kendi öz nefsi hevası şeklindedir.

insanlar hevalarını ilah etmişlerdir. bu durum tartışılır bir şeydir.

sen neden radovanı getirdin de ya kürtaj ettiğin ya da azl ettiğin başkasını getirmedin belki o hayırlı olacaktı. neden hitleri doğurdun. yüzlerce kez cinsellik yaşadın hatta iyisini biz biliyoruz ona dur dedin.

hitler radovan gibi iki tane sabinin de cennetine mal oldun. bir zamanların bebelerini insanların nazarında rezil rusvay andırdın.

............................

yaradan bir kadınla asla birlikte çalışmaz. zira kadın denen şeye çok net bir itab var. madem yaradanı oynuyacan adam gibi oyna denmiştir.

total bilinç bu şekilde tezahür eder ve gelmemiş evladın kendisine biçilen kefeni kendisine biçenlere giydirmesi bu hali intak eder.

• Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Gene boş yapıyorsun kardeş. İki tane saçma cümle kur millet anlamasın feylesof oldun. Aç Huemer, Chalmers oku canımı sıkmaya başladın gene. Bu forumda ben gelmeden önce 1-2 analitikçi varmış ama ateist imiş onlara da selamımı ilet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02AA5DC42 -- 10 Ocak 2020; 19:30:31 >
  • HADO77 kullanıcısına yanıt
    Yalnız sen ondan daha boşsun. Alkollüyken mi yazdın bunları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02AA5DC42 -- 10 Ocak 2020; 19:31:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-02AA5DC42

Gene boş yapıyorsun kardeş. İki tane saçma cümle kur millet anlamasın feylesof oldun. Aç Huemer, Chalmers oku canımı sıkmaya başladın gene. Bu forumda ben gelmeden önce 1-2 analitikçi varmış ama ateist imiş onlara da selamımı ilet.
    Kitap adı da belirtseydin bari

İyi gene en boş ben değilmişim
  • benim kaynaklar biraz farklı. içki kullanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-02AA5DC42

Yalnız sen ondan daha boşsun. Alkollüyken mi yazdın bunları?
    Yazıyı üstün yeteneklerimle deşifre ettim.Bence zombiyi anlatıyor
  • HAD77 arkadışımızın tarzı böyle anlayana aşk olsun ben şahsen yazdıklarından tek cümle anlamıyorum

• Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Çünkü adam sizinle ta**ak geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02AA5DC42 -- 11 Ocak 2020; 21:3:1 >
  • Olabilir ama bu kadar uzun anlamsız yazıyı yazmakta zor, işin garibi hiçkimsede kale alıp cevap vermiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.