Şimdi Ara

Malum iş hayatın tek anlamıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum işi yapmak eşsizdir, yerini hiçbir şey tutamaz, kendi ile sevişir insan, yapayalnızdır, zevkin doruğuna vurur, hayal dünyasında gezinir, en önemlisi ise kimse onu rahatsız edemez, tüfek patladıktan sonra ise düşüncelere dalar, bambaşka bir ruh haline girer, hayatı sorgular, tüfek patladıktan sonra ki ilk 15 dk. hiçbir ama hiçbir şeyde yaşanmaz, o 15 dk içinde plan yaparsanız dünyayı bile kurtarabilirsiniz, malum işi çok seviyorum, malum mi güzel kız mı deseler malum iş derim, narsizmin doruklarına ulaşıp kendini sevmek bu olsa gerek, yaşasın malum iş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Malum iş değil de geceleri şarkılarla hayallere dalmak beni çok mutlu ediyor :d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: central CEE

Malum iş değil de geceleri şarkılarla hayallere dalmak beni çok mutlu ediyor :d
    Bir keresinde gece yarısı çıplak bir şekilde güzel bir malum film ve müzik eşliğinde hayallere dalmıştım, nirvanaya ulaşmıştım.
  • Hayatın anlamını bilmiyorum ama kesinlikle kız cinsinin alternatifi elflerin de dünyamızda yer alması gerekirdi diye düşünüyorum böylelikle belki de savaş üreten beyinler yerine kondom üreten mühendislerimiz olur türlü türlü icatlarla dünyayı daha yaşanabilir bi hale getirirdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 7 Mayıs 2018; 23:11:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüfek patladıktan 2 saniye sonra kısa bir oh çekip yaptığımdan iğreniyorum

Ordakilerin mesleği bu olmuş artık işin püf noktalarını biliyorlar. Bir yapsan hayal kırıklığı olduğunu göreceksin
    Daha Fazla Göster
  • Masturbasyon erkeğin cinsel gücünü köreltir.Uzun yıllar yapılan mast yarı yarıya güçten düşürüp erken boşalma gibi sorunlara yol açar. Yapmayın, mümkünse bir realistik manken alın kız bulamıyorsaniz. 4000 5000 tl olanlardan.

@realistic cengiz değil mi hocam? Siz bu işleri bilen birine benziyorsunuz. Siz ne diyorsunuz bu konu da?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.