Şimdi Ara

bilgisayarimdan kulak çınlatıcı bi ses geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemime nickimin altindan bakabilirsiniz.

Hani tuplu televizyonlar calisirken kulak cinlatan tiz bir ses gelir ya,ayni ses surekli olarak geliyor.ben hdd den suphelendim ama hdd de bad sector yok.smart degerleri de iyi durumda.

Acaba hangi donanimdan geliyor bu ses?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 15 Aralık 2012; 18:04:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Building

Benim pc de de çınlama sesi geliyordu ama kapalıyken sorun güç kaynağındaymş değişirdikten sonra ses gitmişti bi güç kaynağını dinle bakalım ondanmı geliyor.

hocam o kadar parca icerisinde sesin hangi donanimdan geldigini anlamak cok zor.

• Osilatör sesidir o,en sevmediğim ses Power supply'dan yani güç kaynağından geliyordur,daha da bilmeyenler için açıklayıcı anlatım olaraktan bilgisayar elektrik kablosunu bağladığımız kutu diyebilirim.Allah'tan çok fazla tutan bir parça değil,parçayı değiştirmenizde yarar var,geçmiş olsun

Orijinalden alıntı: Tiramisu35

Osilatör sesidir o,en sevmediğim ses Power supply'dan yani güç kaynağından geliyordur,daha da bilmeyenler için açıklayıcı anlatım olaraktan bilgisayar elektrik kablosunu bağladığımız kutu diyebilirim.Allah'tan çok fazla tutan bir parça değil,parçayı değiştirmenizde yarar var,geçmiş olsun

su an bilgisayarda sıkıntı yok.acaba ilerde sorun cikar mi?ayrica o sesin osilatorden geldigini kesin olarak nasil anlayabilirim?

Orijinalden alıntı: negapozi

güç kynağının kasaya montelendiği yerdeki vidalarını çıkar. kasanın dışına çıkar ve çalıştır(tabi kabloları fazla germe). böylece ses orasdan mı geliyor anlarsın.

bi ara denerim.eğer ses psu dan geliyorsa ilerde psu yanar mı ?kendisi yanarsa sistemi de yakar mı?
    Daha Fazla Göster
  • yanar mı bilmiyorum ama psu sakattır. kendi yanarsa sistemi sağ bırakmaz diye düşünüyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.