Şimdi Ara

Bilgisayarımda kendiliğinden kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bilgisayarımı alalı 1,2 sene civarı oldu ama benim bilgisayarım bilgisayarı açtıktan sonra yaklaşık 15,20 saniye civarı gibi bir sürede kendi kendine kapanıyor yardım lütfeeeen !!!!

Admin konuyu kapatmazsan sevinirim pls
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• güç kaynağın yanmış olabilir.güç kablosuda temassızlık yapıyo olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speed86 -- 2 Şubat 2013; 23:13:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: preemumut

Arkadaşlar benim bilgisayarımı alalı 1,2 sene civarı oldu ama benim bilgisayarım bilgisayarı açtıktan sonra yaklaşık 15,20 saniye civarı gibi bir sürede kendi kendine kapanıyor yardım lütfeeeen !!!!

Admin konuyu kapatmazsan sevinirim pls

yapacagın en iyi sey diger arkadasların dedigi gibi kasanın içini temizlemek ve herhangi bir kablonun fanlara temas etmediginden emin olmak eger fan takılan bişey olursa bilgisayarı otomatik asırı ısınmayı engellemek için kapatabilir ayrıca ramlerden biri yada birkaçı yerinden oynamıs olabilir kasa içindeki tum baglantıların duzgun oldugundan emin olmalısın

SAMSUNG GALAXY MEGA KULLANICILAR KULÜBÜ / SAMSUNG GALAXY NOTE 3 KULLANICILAR KULÜBÜ / SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ

Hangi Efsane Telefon Yeniden Üretilsin ? / Bir Akıllı Telefon Üretebilseydiniz Özellikleri Ne Olurdu ?
    _____________________________________________________________________________________________________________________________________________

YALAN BİR DOĞRULUĞU KABULLENMEKTENSE KENDİ GERÇEKLİĞİMİ YALANLAMAYI TERCİH EDERİM

• arkadaşlar yhesabi yeni açtım konu açamıyorum erişim izniniz yok diyo ne yapmam gerek
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .LioN.

en son ne zaman format attınız ve içini ne zaman temizlettirdiniz

dün kaç para verip harddisk takdırdım sonra iyice temizledim pc yi olmadı galiba sorun güç kaynağı

Orijinalden alıntı: Dark103

arkadaşlar yhesabi yeni açtım konu açamıyorum erişim izniniz yok diyo ne yapmam gerek

kardesim senin yapman gereken sey profiline girip sms ile ücretsiz tam üyelik kodunu girmendir gerekli açıklama orda yazıyor zaten+ sen çok gereksiz bir kısıma yazmışsın yardım bölümünden bulabilirdin lütfen + pls
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.