Şimdi Ara

Kapanma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün yaşadığım sorun ile alakalı olarak yardımlarınıza ihtiyacım var.
    Sorun şu: Bilgisayarı açmak için power tuşuna bastıktan birkaç saniye sonra bilgisayar kapanıyor. Bazen bios ekranını dahi görmeden kapanıyor(Yanlış anlaşılmasın reset atmıyor komple kapanıyor). Power tuşu takılmıştır diye resetin switchini powera takıp denedim ama sonuç aynı. Bir yerlerde kısa devre olmasından şüpheleniyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VOIP -- 21 Ocak 2010; 4:41:13 >

• Ya kısa devre var.Yada Psu can çekişiyor.Uzay montaj dene yada elinde varsa başka bi psu ile test et sistemini.
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkasolin

Ya kısa devre var.Yada Psu can çekişiyor.Uzay montaj dene yada elinde varsa başka bi psu ile test et sistemini.
    Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim ilgilendiğin için. Şu anda elimde psu yok ama bir yerlerden temin edip deneyeceğim.
  • Aygıt yöneticisine girip sorunlu bir donanım var mı bir bakın isterseniz? Arkadaşımda buna benzer bir sorun vardı oradan halletmiştik. Sorunlu Donanım Olduğunu kısa sürede taramat için Eylem Sekmesinden "Donanım Değişikliklerini Tarat"ı Tıklayınız. Sorunlu donanım olursa Sarı Ünlemde çıkar yerinden çıkmış veya takılmamış bir donanım olursa Kırmızı renkte yanacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SorryChief

Aygıt yöneticisine girip sorunlu bir donanım var mı bir bakın isterseniz? Arkadaşımda buna benzer bir sorun vardı oradan halletmiştik. Sorunlu Donanım Olduğunu kısa sürede taramat için Eylem Sekmesinden "Donanım Değişikliklerini Tarat"ı Tıklayınız. Sorunlu donanım olursa Sarı Ünlemde çıkar yerinden çıkmış veya takılmamış bir donanım olursa Kırmızı renkte yanacaktır.

Bios ekranını geçemiyorumki windows üzerinden sorunlu aygıt varmı bakayım
    Yinede ilgilendiğin için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VOIP -- 21 Ocak 2010; 3:24:23 >
  • Ben sorunu yanlış anlamışım. Sandım ki Windows açıkken Power tuşuna basınca Pc'nin güç kaynağını keser gibi hemen kapanıyor(Windows'un Kapanırken Ayarları Kaydetme ve Oturumu Kapatma Sürelerinin gözlemlenmediği sandım)
    Erkasolin arkadaşımızın dedikleri sorunu çözebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorryChief -- 21 Ocak 2010; 4:15:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SorryChief

Ben sorunu yanlış anlamışım. Sandım ki Windows açıkken Power tuşuna basınca Pc'nin güç kaynağını keser gibi hemen kapanıyor(Windows'un Kapanırken Ayarları Kaydetme ve Oturumu Kapatma Sürelerinin gözlemlenmediği sandım)
    Erkasolin arkadaşımızın dedikleri sorunu çözebilir..

Cümle düşüklüğü olmuş özür dilerim benim hatam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VOIP -- 21 Ocak 2010; 4:49:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone kapanma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Bilgisayar Ani Kapanma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    iphone4 kapanma sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.