Şimdi Ara

Bilgisayarıma Ram takviyesi hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bilgisayarıma Ram takviyesi hakkında yardım

Böyle bir ihtiyara sahibim bu bilgisayara en ucuz şekilde ram takviyesi yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. internette 200 mhz'lik bir ram bulamadım.

Bir de bu takviyeyi yapmamdaki amaç internetten film ve video izleyebilmek. Mevcut sistemde internetten videoları tam ekran yaptığım zaman takıldığı için izleyemiyorum. Bunda tabi ki ekran kartının da payı büyüktür ancak yine de faydası olacağını düşünüyorum yanlış mıyım ?

Bu arada ekran kartım ATI Radeon X600/X550 Series 256 MB

• hiç gerek yok ram takviyesine git kendine daha iyi bir bilgisayar al bundan hayır gelmez kardeş :)
  • Hocam DDR soketi biraz zor bulursun. En son nenemin kızlığı zamanında kullanıyorlarmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle yapıcaz artık napalım
  • ddr400 1gb alabılırsın arastırısan 30 lıraya bıle bulursun
  • peki 1 gb 400 mhz ram aldım diyelim bunu 512'lik ram'in yanına mı takıyım yoksa onun yerine mi ?

Bir de bu ram'i taktığım zaman Youtube'dan falan tam ekran video izleyebilir miyim ? Bilgisayara ne kadar katkısı olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyedur !

peki 1 gb 400 mhz ram aldım diyelim bunu 512'lik ram'in yanına mı takıyım yoksa onun yerine mi ?

Bir de bu ram'i taktığım zaman Youtube'dan falan tam ekran video izleyebilir miyim ? Bilgisayara ne kadar katkısı olur ?

çok katkısı olmaz kardeş pc çöp.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.