Şimdi Ara

Dell laptop ssd yükseltme öneri ve yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
36
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, bir arkadaşımın dell g3 3579 model dizüstü bilgisayarının üzerinde gelen sandisk x600 128gb ssd yi yükseltmek istiyoruz kapasite ve hız olarak. X600 b+m key bir ssd yerine m key takabilir miyiz? Araştırdığımda takılabilir gibi anladığım için elimdeki intel 760p m key nvme ssd yi klonlayıp taktım ama mavi ekran verdi bilgisayar. X600 ü takınca tekrar eski haline döndük. Acaba nvme ile mi alakalı çözemedim. Aşağıda mevcut ssd ve bilgisayarın ssd slotunun fotografını ekliyorum. Herhangi programla hangi ssd takılabilir öğrenebilir miyiz? Yada bilgisi olan yardımcı olursa seviniriz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• nymn82 N kullanıcısına yanıt
    Konuyu sizin kadar araştırmadım ancak mavi ekran veriyorsa bu biosa girebildiğiniz anlama gelir biosa girip yeni ssdnize bir windows kurmayı format atmayı denediniz mi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt
    Format atmak istemediğimiz için denemedik. Kendi bilgisayarımda intel 760 ssd yi patriot p400L ile klon yöntemiyle kolayca değiştirdim hız ve kapasite olarak iyileşti. Benimki asus vivobook n580vd 2018 model bir laptop kolayca çözdüm. Fakat arkadaşımın 2019 model bilgisayarında aynı işlemi yapamadım. Resimde sanki anakarttaki soket m key destekliyor gibi anlıyorum ama kesin bilgi gerek ona göre yeni ssd alınıp takılacak, gerekirse format atılır o zaman.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook SSD ve Ram tavsiyesi?
    4 yıl önce açıldı
    Laptop öneri
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.