Yüzbaşı
29 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 22 (Bu ay: 0)
Gönderileri
resimdede gördüğünüz gibi internet hız profilim bu şekilde ama youtubede bir videoyu açtığımda ortadaki dönüp duruyor 8.1 x64 kullanıyorum bilgisayarımın özellikleride o kadar kötü değil ama anlamadım
slm arkadaşlar 1 aylık sony telefonum sarj ve sım kart kapagı varya üstünde o tutmuyor yerinden atıyor belli bir süre sonra nasıl düzeltebilirim canımı sıkılıyo bu konu garantiye göndersem çözülürmüüü slikonmu tutmuyor artık ne oluyorsa
slm arkadaşlar ben z2 kullanıcısıyım telefonun ekranına biraz sert dokunduğumda kamera tarafında cıt cıt diye bir ses geliyor sanki telefonun içinde boncuk varda oynuyor gibi bir yerinde bir şeymi cıktı nasıl bir şey bu yoksa kamera lensinin sesimi bu lens yerinden oynuyor telefona dokunduğumdaaaaa
Arkadaşlar z2 kullanıyorummm play storeye girmem için google hesabım gerekiyor giriş yapıyorum rehberim kendim olarak bir numara olusturuyo google yazıyooo sekronazisyon yapıyo yani rehberimden googlenin hesabını nasıl kaldırabilirimmm bu sıkıntıyı yaşıyorumm bu sefer hesabı kaldırdığımda kompleee play storedende kalkıyorrrr
slm arkadaşlar bugün z2 olan telefonumun kamerasıyla oynarken menülerde kamera işaretine ikonuna bastığımda çıt diye bir ses geliyor arka tarafını cevirdiğimde kamera ileri geri gidiyor omu yapıyor bu sesi acaba sanki önceden yoktu ama normal bir sesmi acaba
slm arkadaşlar yarın türkcelden faturamın üstüne sony z2 almayı düşünüyorum s5 beğenmedim zaten sony hastası biriyim ama forumda okuduğum yorumlar biraz korkuttu doğru söylemek gerekse ekran kararması cizgi cıkması bilmem kasa açıklığı falan bilemiyorum tedirgin oldum biran
slm arkadaşlar ben php site yaptım veritabanını falan her şeyi oluşturdum sonra linux hostingim var ordan sitemi fille zilladan attım sitem yarı yayınlandı veri tabanı hatası var her alde sitenin yarısı geliyor içerik kısmı gelmiyorrr
slm arkadaşlar arabamla 1 sene önce takla attım allaha şükür bize bir şey olmadı ama arabam biraz pert gibi bir şey oldu ama kaza anında airbaglerim acılmadı ve sonra göstergede airbag ışığım yanmaya başladı sonra ben arabamı bilgisayarlara soktum ama bilgisayarlar airbag hatası göstermiyo ve airbag kısmına girmiyor dedilerrr ünitesi falan varmı onda sıkıntı olabilirmi başından böyle olay geçen oldumu acaba
slm arkadaşlar elektronik dergi üzerinde bir yazı yazıyorum ama resimdede göreceğiniz üzere yazılar böyle çok kötü görünüyor in design bilgisi olan arkadaşlar bunu kaydederken nasıl bir çare ile düzeltebiliriz yazılar çok kötü görünüyor gördüğünüz üzere

mrb arkadaşlar wordpress hakkında size bir şey sormak istiyorum wordpress i kendi php üzerinden yaptığım dremewearda yaptığım siteye bağlayabilirmiyim wordpress üzerinden hazır site yapılıyorya ben bunu kendi siteme bağlamak istiyorum ve sitemin yönetim paneli gibi kullanabilirmiyim kullanılıyorsu bağlanması zormu
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 739
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 3.246 (Bu ay: 78)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 134 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.