Şimdi Ara

bilgisayarcının dediği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • balıkesirde internet kafem var bu gün bilgisayarları aldığım şahsa gittim muhabbet esnasında ne gerek war 800 dolara bilgisayar almaya dedi alacaksın sempron en fazla 600 dolar ver başka para verme diyor sana bu paranın dönüşü olsun hemen hesap yaptı 600 dolar bana geriye 1,5 ayda geri dönüyormuş bilgisayara cok para vermeye gerek yokmuş gene kafam karıştı ....şu an çıkan oyunlar özellikli bilgisayar istiyor celeron 333 de counter strike oynanıyor ama 2006 asla

• quote:

Orjinalden alıntı: balıkesirli

balıkesirde internet kafem var bu gün bilgisayarları aldığım şahsa gittim muhabbet esnasında ne gerek war 800 dolara bilgisayar almaya dedi alacaksın sempron en fazla 600 dolar ver başka para verme diyor sana bu paranın dönüşü olsun hemen hesap yaptı 600 dolar bana geriye 1,5 ayda geri dönüyormuş bilgisayara cok para vermeye gerek yokmuş gene kafam karıştı ....şu an çıkan oyunlar özellikli bilgisayar istiyor celeron 333 de counter strike oynanıyor ama 2006 asla

sempronşar iyi güzel hoşta ne yaparsan bir yere kadar gidiyor sonra kalıyor.ben o.c. ile sempronumu 670EE yaptım diyen var mı??yok.
  • hocam valla ne demek istediğini pek anlayamadım ama net kafen varsa oyun için iyi pclerin olması gerek.semphron'un da iyisi var kötüsü var adam sana nasıl bir pc topladı 600$a onu bi yazarsan daha açıklayıcı olur.
  • internet cafede celeron 333 de counter oynanıyordur ama bide oynayanlara sor garipler oynayana kadar ne eziyetler çekiyorlardır
  • diyorum ki bilgisayarcıya aldığım sistem gün yüzüne cıkar bir sistem olsun
    onun önerdiği sistem 600 doları geçmeyecek bir sistem olacak 800 ytl gecmeyecek gecen diyor 19 inç ekranlı kafe kurudum sempron 2600 işlemcili 128 fx 5200 bu bilgisayarcının önerdiği
    ben ise AMD - ATHLON 64 3200+ 939 VENICe diye ağzımdan cıtı sen dedi o kadar para verilmez sen ticaret yapacan en ucuz olcakmış o sistemin sana geri dönüşü olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: balıkesirli

balıkesirde internet kafem var bu gün bilgisayarları aldığım şahsa gittim muhabbet esnasında ne gerek war 800 dolara bilgisayar almaya dedi alacaksın sempron en fazla 600 dolar ver başka para verme diyor sana bu paranın dönüşü olsun hemen hesap yaptı 600 dolar bana geriye 1,5 ayda geri dönüyormuş bilgisayara cok para vermeye gerek yokmuş gene kafam karıştı ....şu an çıkan oyunlar özellikli bilgisayar istiyor celeron 333 de counter strike oynanıyor ama 2006 asla

Adamın yaptığı hesap doğru ama al adam gibi makinaları o zaman pc ye verdiğin para 3 haftada geri döner sana..

1 hafta kardasın.. :)

• bu arada sen o bilgisayarcının dediği gibi makineye fx5200 takarsan iflas edersin o kartla iğrenç derecede oyun oynamak bile zor sakın uzak dur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Salla bilgisayarcının deidğini hocam.Fx 5200 stoğu mu eritmeye çalışıyodur nedir?Sen athlon üstüne iyi bir ekran kartı al.Adam sana saçma bi sistem önermiş.Tamam ekonomik olabilir ama iyi olsun sana 1,5 değil de 2,5 ayda dönsün.Çünkü o 1,5 ay içerisinde kar getirecek adamlar çevrelerine dandik lan bilgisayarlar kalkın şuraya gidelim der.Biz ekip olarak öyle dioduk mesela.Bizim takıldığımız yer bereketleniodu.Sonra gelsin beleş counterlar gitsin kolalar baklavalar.Sistemin iyi olsun derim başka bişi demem
  • allaha çok şükür bu zamana kadar hiç kimse bilgisayarlarında oyun oynanmıyor demedi
  • Birincisi ucuz olacak mantığı çok yanlış önemli olan ideal pc yi kurmak, ancak ucuz parçalardan da ideal bir pc kurulabilir beklentilere bağlı olarak... İmzamdaki sistemi incele; rami 1 Gb yaparsan, athlon sistemi ile aradaki fiyat farkına 6800 gs gibi iyi bir ekran kartı alırsan internet cafe için gayet iyi bir sistem olur kanaatindeyim.. Zira cafelerde en önemli şey ekran kartıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 21 Mart 2006; 16:19:32 >
  • Merhaba dostum Athlon almanı tavsiye ederim, sempronlar da kendi çapında iyi ama bi yere kadar...Bu arada Balıkesir de hangi net cafe senin?...Ben 5 sene Balıkesir de kaldım öğrenci olarak, takıldığımız bir net cafe vardı, gimanın karşısındaki pasajdan giriyodun zemin katta Cartoon diye... Sahibi de ben giderken mümin diye bi arkadaştı...Hey gidi günler hey, az red alert 2 oynamadık orda...
  • ucuz etin suyu kara olur derler bizim buralarda atasözüdür.mümini tanırım hacı abide şu an onlar başka yere gittiler şu an müminde 10 lcd ekran aldı ama pişman
  • Dostum ben Adapazarındayım ve burda da gitiğimiz bir net cafe var...Çok da memnunum,sistemleri ahım şahım deil aşağıda yazıyorum...

Athlon 2800
    MSI NF3
    1024 MB ram
    9550GE 128MB
    80GB HDD
    19" Beko CRT

fifa 2006,nfs mw,gta san andreas,CoD 2,HL2 hepsini oynuyor makinalar...Ama ben senin yerinde olsam şöyle yapardım;

Athlon 3000 64 Bit (Venice)
    NF4 + PCIExp. bi anakart
    1024MB ram
    Ekran kartlarını pek bilmiyorum ama 6600 lerin PCIExp. leri uygun galiba, onları düşünebilirsin...
    120Gb HDD aslında 80Gb da yetebilir aralarında pek fark yok
    19" uzun garantili bi monitör (beko,vestel...)

Bu arada görürsen mümine ve babası pehlivan amcaya selamlar eskilerden dallas dersin...
  • rapator kardeş tamam başım üzerine bildiğim kadarıyla onlarda da amd athlon var
  • intrenet cafe için en iyi işlemci amd 64 işlemcileridir.birde orta halli ekran kartı aldınmı tamamdır.diğer parçalar o kadr da önemli değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.