Şimdi Ara

BİLGİSAYAR VE YAZILIM MÜHENDİSLERİNE ACIYORUM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
4
Favori
8.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam siz Cidden inandınız mı bu arkadaşın dediklerine 2 yıl da aşırı güvenlikli yerleri hackleme olayına falan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    Birader işine bak boş yapma
  • Muhammed0123 M kullanıcısına yanıt
    O cihanın yarışma programındaki konuşmasını dinlersen ne kadar yalancı birisi olduğunu görürsün. Arkadaşın attığı videoyu o yüzden izleme gereği duymadım :D
  • Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:8:32 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    ya o adam twitterdan sf'ya çağrıldı mı sence cidden inanıyor musun 1-2 yılda böyle bir şey olacağına dünyanın en zengini diye bir doktor duymadım ama bildiğim bir kaç yazılımcı örneği var gibi saymayayım onları ya ya da dur dur Jeff Bezos'u ortaya atıp kaçayım ben de şirketindeki en düşük maaşla çalışan kişinin ortalama-ortalama üstü bir doktordan fazla aldığını ssöyleme ama kimseye
    aynen
    2017 yazın forumdaki gecmişe baktım 10-15k yapan insanlar itü inşaat gelmicek diye ağlıyorlardı.bu dediğim sadece 2-3 sene öncesi.şuan 57k bu bölüm
  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:8:44 >
  • BEYLER SUSUN DELİ KONUŞUYOR,BUYUR KONUŞ DELİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhammed0123 M kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:8:55 >
    Bahçeşehirin pr reklamı hocam :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:9:16 >
  • Üniversite görmemiş böyle liseli veletlerin bölüm ve meslek hakkında yorumları acayip komik oluyor. Konu sahibi arkadaş son derece zavallı, kendisinin herhangi bir mühendislik bölümü tutturabileceğini düşünmüyorum. Bu arkadaşı sallamayın. Çalışmaya devam.
  • Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:9:30 >
    Yahu burada biz ne tartışıyoruz sen işi nereye getirdin? bir insan bu kadar mı salak olabilir. Her seferinde konunu niye tıp ile mühendislik kıyaslamasına getiriyorsun? Senin daha önceki konularında hep tıp üzerine şeylerdi zaten. Bak işine ne gerizekalı insansın sen.
  • yoqartık kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:9:43 >
    adamın bana gittiğini sadece 1 fotoğrafla kanıtlarsan yemin ederim gerçekten sana helal olsun derim..adam o kadar iyi yetenekli ve maneviyat,maddiyattan daha önemli olduğu için Türkiyede değil mi .d
  • Hyper1001 H kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:9:56 >
    400binmi yuhhh

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:10:11 >
  • Ülkemizdeki en saçma şey insanların alakası olmayan şeylere zorlanması ve saçma sapan matematik soruları ile sınanması

Ben bu ülkede teknolojiye ilgili epey fazla sayıda yetenekli veya potansiyeli olan gençler olduğundan eminim
    Ama bu ülkede birazcık da olsa iyi eğitimi alacak olanlar yine bu saçma sınavda iyi puan alanlar

Teknoloji ile ilgili bir alanda eğitim verilecekse bu eğitimi teknoloji ile alakası olan kişiler almalı, bir gencin anlamsız bir sınavda yaptığı sonuca göre eğitim hakkı tanınması sizce de çok saçma değil mi veya sağlık alanında çalışmak icin can atan birisinin matematikten iki soru az yaptığı için başka bir yere gitmek zorunda kalması(çalışsaydı kazansaydı o zaman diyorsanız okumaya devam etmeyin)

Elimizde iki kişi olsun birincisi
    Sadece sınava çalışmış, hayatı boyunca komut istemini kullanmamış bi şahıs, geleceğin mesleğii bilgisayar morukk, falanca bitirdi şurda başladı yeeea, para var para hem de oturduğun yeerrden diyen kişiler bu bölümleri seçiyor ve hangiokulda olduğuna göre bir eğitim alıyoor

Diğer kişi de çocukluğundan beri bilgisayarların işleyişine ve uygulamarın çalışma prensiplerine aşırı ilgili ve meraklı, evinde araştırmaya alışkın, kendini geliştirmeye veya pratik yapmaya devam etse ortaya çok güzel sonuçlar çıkarabilecek, ilgili olduğu için de bilgisayar mühendisliği veya yazılım mühendisliği düşünüyor ama o da neee biyolojiden full yapamadığı için istediği yere giremiyorr, ilgisi olmayan başka bir alana yöneliyor

Bu tarz alanlarda "kendini geliştirmek" dediğimiz şey çok önemli, ister okulunda okurken ister evde
    İkisinin farkı ise birinde saçma sapan ödevler dersler boş şeyler ile uğraşırsın ama diplomayı alırsın ikincisinde vaktini daha verimli geçirip kendini geliştirmek istediğin alanda geliştiririsin kısa süre içinde ortaya somut işler koyabilirsin. İş hayatına gelince olacak şeyi düşünmek de size kalmış bir yanda falanxa puanla mezun mühendis diğer tarafta ufak da olsa birşeyler yazmış planlamış kurgulamış ilgili ve istekli bir insan

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.