Şimdi Ara

BİLGİSAYAR VE YAZILIM MÜHENDİSLERİNE ACIYORUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
210
Cevap
4
Favori
8.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adam oran yapıyor neyini anlamıyorsun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    ahahahs

umrumda değil yazılımcı olmak.ama sen olabilirsin.ol hatta.ileride işverenler döner ayrana sana işlerini yaptırırlar.sende o itaatkarlık ve aşağılık kompleksini görüyorum.
  • Yazılımcı arkadaşlar bu konuyu ciddiye alıp cevap vermesinler bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski_nesil -- 21 Nisan 2020; 19:30:58 >
  • Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    olabilir sorun değil hayatta her zaman ağırbaşlı olduğum için,kazanamayacaksın ama diyem oldu senin 4000 lira alarak devam edeceğin yaşamından çok daha mutlu olacağım sana söz
  • Hyper1001 H kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:7:17 >
    Sen yazılımla uğraşıyor musun hocam , eğer uğraşıyorsan senin ne tür projelerle uğraştıgını öğrene bilir miyim .
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Bende okula gitmeden yazılımda kendini geliştirenlerden birisiyim zaten. Buradaki sorun okula gidip veya gitmemek değil. Devletin şuanda yazılımcı yapmak için yüklediği videolar zaten udemyde satılıyordu. Eğitimcilere bir miktar para verip videoları kendi bünyelerine katmışlar ve o videolar ile yazılımcı falan olunmaz. Ciddi emek isteyen bir iş öyle bir kaç sene bakıp kimse yazılımcı olamaz.
    cihan nalbant
    bu adamın gerçek hikayesini bilmeden bile bau bayraklarının olduğu bir videonun linkini atıyorsun bize.bende seni zeki sanmıştım oysa demek ki bir video çeksem evden nasıl 1 milyon kazandım diye sende ona inanacak kapasite bile varmış
    bir şeye inanmadan önce bir araştır sen en iyisi ya valla hemen inanma her şeye koyun gibi benden tavsiye
  • yigit1044 kullanıcısına yanıt
    bu yazı unilerin işveren düşüncesi olduğu kanıtıdır (en azından trde). Yani demek istediğim hep düz mantıkla bakıyoruz , uniye gireceksin yazılımı öğreneceksin , iyi yazılımcı olup yüksek maaş alacaksın . Böyle bir şart yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adisdasdadas -- 21 Nisan 2020; 20:45:10 >
    Ahhahabhaha hocam bu arkadaşı iyi araştırın derim düzenbaz olduğu ortaya çıktı bunun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:7:46 >
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:7:33 >
  • Arkadaşlar benim demek istediğim
    o 1 milyon insan içinde tabiki boş beleş insan olucak.ancak yksye çalışmadıgı ıcın istediği pcmuh bölümünü kazanamayan / zorunluluktan başka bölüme giden / üniye gitme fırsatı veya durumu olmayan insan için mükemmel bir fırsat.
    1 milyon çok büyük bir sayı.bu 1 milyonun içinden %10 bile düzgün adam çıksa bilgisayar mühendisliği patlar ve 2. inşaat mühendisliği vakası gelir.
    Tamam eğer öyleyse herkes yazılımcı olsun ne diyim :D
  • adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:8:13 >
  • hacettepe ceng gtü ceng eski günlerine geri dönecek
    :)))
    2023te hacettepe 35k gtü 45k
    mühendislikler yarış atı gibidir
    2016dan beri devir bilgisayar mühendisliğinindi.
    süresi dolmak üzere.2023te devri bitecek.

gıda patladı ınsaat patladı bılgısayar da patlıyor.acaba sıradaki patlayan mühendislik ne olucak?
  • Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    ne yalan söyleyeyim ceng düşünüyordum muallakta kaldım şimdi. Hükümet nereye elini atsa orda yığılma oluyor maalesef
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:8:0 >
  • ağzı olan konuşuyor. ilk 100 ilk 10 kazan ondan sonra konuş bunları.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.