fiyat diğer yerlere göre iyi 3761 tl https://www.teknosa.com/adore-gaming-master-pro-profesyonel-siyah-oyuncu-calisma-koltugu-p-788130117 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 5 Temmuz 2023; 23:53:49 > |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (538. sayfa)

-
-
Kaliteli ergonomik ofis koltuklari cok pahali, ucuzlari da cok ucuz degil ve kucuk ustune 1-2k koyup HP Citadel alayim diyip aldim 190cm, 106kg bir birey olarak, buradaki yorumlari da okuduktan sonra. Umarim dogru bir secim yapmisimdir.
Citadel kullananlar varsa eger, kurdum, sirt duzenleme kolunu en bas konumuna getirdigimde neredeyse sandalyeden dusecegim en dik konumundan ileriye dogru daha da bukuluyor, bu normal mi? Dogru mu kurmusum? Soylebilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 11 Temmuz 2023; 13:45:9 > -
merhaba. oğlum evde pc başında kullansın diye koltuklara bakıyorum. kalite ve fiyat farkları çok fazla. maksimum 1 K ya kadar koltuk önerisi olan var mı?
HB bir kaç model beğendim. ömrü kısa, kullan at şeklin olmasından çekiniyorum.
-
Ben aylarca fırsat aradıktan sonra 2 adet Seduna Thunder Pro Fab alarak bu işi kapattım. Oyuncu koltugu tarzı estetikten hoşlanmayanlara tavsiye ederim. Minder süngeri bir çok koltuktan daha kalın ve konforlu. Şu an için tercihimden memnunum. Arayışta olanlara kolaylıklar dilerim.
-
Hawk Gaming Chair FAB V1 Oyuncu Koltuğu
Nasıl arkadaşlar tavsiye edermisiniz. 3900 civarı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 14 Temmuz 2023; 23:48:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hawk Future veya Zio venom fabric arasında kaldım. Zio 500 lira kadar daha pahalıya gelecek gibi görünüyor ve 3 hafta teslim süresi istiyorlar. Bunlardan hangisine güvenip almak mantıklıdır var mıdır kullanan arkadaşlar? hızlı cevap verebilirseniz çok makbule geçer.
-
future al hocam. fab < venom < future
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben de bu ikisi arasında kaldım. tek cekindigim konu zionun teslimat süresi
-
Bende zio venom fabric var memnunum ancak alacaksanız yarasa mekanizma alın üzerinde gelen mekanizmanın salıncak özelliğini beğenmedim
-
IKEA Flintan aldım merak eden varsa. Pek rahat değil ama baya sağlam duruyor. Gıcır gıcır ses çıkarıp ya da ufak bir hareketinizle eğilip bükülmüyor. Düşük bütçeli ürün arıyanlar için tavsiye ederim.
-
hp omen citadel hepsiburada sepette 6900TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qonte -- 28 Temmuz 2023; 0:50:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
babalar razer enki vs hp omen citadel koltukları arasında kaldım farklı koltuk tavsiye de edebilirsiniz
-
Ne kadara almıştınız hocam
-
Ben aldığımda kendi sitesinde 3200, PttAvm'de 3000 liraydı. Oradaki satıcı da seduna. Kendilerine mail de attım aynı fiyata indirin doğrudan sizden alayım diye yapmadılar, ben de pttavm üzerinden 2 adet hardal rengi aldım.
-
arkadaşlar boyun/baş kısmı ileri geri giden bir ofis koltuğu var mı geneli yukarı aşağı hareket ediyor. Tam boyun hizasını yaslayınca tavana bakıyorsunuz bu halde.
-
Geçen senelerde bu konuda paylaşılmış bir iki üretici vardı şu son 10 sayfada filan yok, Bu markaları hatırlayan varmı özel üretim gibi biraz daha pahalı ama malzeme kaliteleri ve özellikleri çok iyiydi kaydetmemişim o sayfalarıda bakmıştım ama
Şuan Adore max racing kullanıyorum ortalama olarak 5-6 seneye yakın olmuştur, Artık değiştirme vakti geldi, Deri kısımları iyice dökülüp saçılmaya başladı etrafa;
Şöyle bir olayım vardı hatta bu koltukla bakmanızı öneririm, Artık o sağlam yerlerde iyice gitti bu yüzden yeni bir koltuk şart gibi, Ve deri tarzı istemiyorum bunun gibi.
Piyasada düzgün bir şey olsun dersek sanırım 5-6K gözden çıkacak bari iyi birşey olsun diyorum, Bu koltuktan sonra rahat olacağını bildiğiniz ürün tavsiyelerini verirseniz sevinirim.
Birde TV için almak istiyorum ama onlar daha uçuk gibi.
Seduna modelleri var bir iki tane uygun diyebileceğim gördüğüm kadarıyla tavsiye edilirmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Glorfindel -- 5 Ağustos 2023; 11:2:7 >
-
Bende HP Omen Citadel aldım çok terletiyor, yana yana kılıf arıyorum arkadaşın buldu mu hocam?
-
yok normal oturuyor terleye terleye. O değil benim koltuk kumaş o bile çok terletiyor. Bileydim deri alırdım vallahi. Kumaş alalım terletmesin diye diye düşünmeyin, kaliteli omen gibi derisi olan bir marka olursa yapıştırın geçin. En azından temizliği rahat, ter süngere geçmez. Ben altıma havlu koyup oturuyorum o halde bile terliyorum bu sıcaklarda
Hele oyun oynarken falan stressden daha da terliyorsun :D
aklıma oto aksesuarcılarda satılan kılıflar geldi onlara bakacağım bir ara.
-
Suni deri her koltuk pul pul dokuluyor zamanla ozellikte oturdugun kisim benim xdrive garanti suresinde yasadi bunu degisim icin butun koltugu kutlayip gonderin dediler ugrasmadim.
Ikea jarvfjallet mi almak lazim? Yoksa songmics mi(https://www.amazon.com.tr/dp/B01HAVJUNO?ref_=cm_sw_r_apan_dp_V56QA1JXDP28H269PY9Y)?
Veya adore boston mu? Oyuncu koltugu aldim dxracer ve xdrive in 1 -2 modeli disinda hepsi ÇÖP. Hawk duz sirti ilan da fena degil gibi ama zaten racer model degil.
177cm 62 kg icin tavsiye nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam songmics benimde dikkatimi çekti, oyuncu koltuğu tarzı istemiyorum, fiyatına göre nasıldır bilemiyorum ama binlerce yorum var:
amazon
Songmics Ofis Koltuğu, Döner Sandalye, Yönetici Koltuğu, Başlıklı Ofis Döner Koltuğu, Katlanabilir Kolçaklar, Sallanma Fonksiyonu, Siyah Obn86Bk, 64 X 54 X (113-123) Cmhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B077MYVDQY/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1bir de bu modele rastladım site güvenilir mi bilmiyorum ama hoşuma gitti.
www.sandalyedeposu.com
Samuraj Başlıklı Çalışma Koltuğuhttps://www.sandalyedeposu.com/samuraj-baslikli-calisma-koltugu.htmlsiz ne yaptınız?
jarvfjallet miktarlarına çıkarsak STYRSPEL modeli de güzel.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X