Bende bekliyorum hala zam olacak mutlaka ama ona gore para atiyorum kenera Buyuk ihtimalle riske girmeyip 10 yil grantili ikea alirim gibi geliyor hangi modelini almak lazim nilgim yok deniycem bir ara. Songamics alip kullanan vwrsa yorumlarini merak ediyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (539. sayfa)

-
-
ikea markusun kutusu taksi bagajına sığıyor mu bilen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arka koltuğa banko sığar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Markus sipariş geçtim. Teslim bedeli ödemek üzdü ama yapacak bir şey yok. Sol kürek kemiğim ve sırtım ağrıyor artık...
-
şu 800 lira civarına satılan standart ofis koltuklarından almak istiyorum ama çekincem bunların süngeri zamanla deforme olur, rahatsız eder.
sünger kalitesi iyi olan f/p model var mı bildiğiniz ? altı üstü ofis koltuğu, 10 bin lira neden verelim ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o 800 liralık koltukların içindeki bulaşık süngeri. 10 bin liralık koltuklardaki dökme sünger.
800 liraya fp koltuk nerde var hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.pttavm.com
CLK Ev Ofis Çalışma Sandalyesi Bilgisayar Kolt - PttAVM.comhttps://www.pttavm.com/clk-ev-ofis-calisma-sandalyesi-bilgisayar-koltugu-clk01mkm-p-114299623
f var, p 'den emin değilim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
işte orda bi katakulli var, dökme sünger olup 1500e sağlam bişey varsa alcam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, ikea jarvfjallet ve adore manager arasında kaldım, 10 garanti açısından ikea daha cazip geliyor açıkçası. Önerisi olan var mı?
-
İkeadan jarvfjallet aldım. Gerçekten çok rahat. Tek sıkıntı minder kısmının deri olması. Yazın terletiyor. Bir de kolları biraz dandik gibi geldi ama şu an için herhengi bir sorun yok.
Kumaş olanı alsaydınız keşke. İkea'da sandalye minderleri var, onlar çok güzel oturuyor o koltuğa. Onlara bakabilirsiniz eğer çok terletiyorsa. İyi geliyorlar.
-
Kumaş olan satıştan kalkmış. Dediğiniz minderin linkini atabilir misiniz? Ya da adını yazabilir misiniz?
Az öne sipariş verecektim ki 770TL kargo alıyor, mağazaya gidip almak daha az maliyetli :)
-
Ben bunu kullanıyorum 2 yıldır. Çok güzel oturuyor kaymıyor da çok. Deride kayar mı bilmiyorum ama, kayarsa cırtcırtlarından bir şekilde sabitlersin.
https://www.ikea.com.tr/urun/malinda-ekru-40-35x38x7-cm-sandalye-minderi-10209202
-
Adore Gaming Master Pro Nasil arkadaşlar ? Mağazaya gittim. Bu ürünü bitiriyorlarmış ellerinde kalmamış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Markus geldi. Kurdum, gayet iyi görünüyor. Monitör biraz aşağıda kaldı sanırım onun için kompresörlü olan monitor tutma kollarından alacağım.
-
Adore Manager Techno Çok Fonksiyonlu Yönetici Koltuğu - Bauhaus
Mağaza stoğunda bulunuyor, fiyat baya uygun, yakında olan varsa değerlendirsin.
-
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Seduna Thunder Pro Fab Yönetici Koltuğu | Ofis Sandalyesi amazon
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Seduna Thunder Pro Fab Yönetici Koltuğu | Ofis Sandalyesihttps://www.amazon.com.tr/dp/B0B4WP124P?ref_=cm_sw_r_apan_dp_SRB6XDVYR04KDWPS71NF
Bu koltuk alınır mı? Oturma yeri geniş iyi gibi duruyor, bilen bilgilendirebilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
1 aydan biraz fazla bir süre önce bir çift aldım, kurdum fakat henüz taşınmadığımız için kullanma fırsatımız olmadı. Sadece kurulum ve sonrasınaki az bir deneme süresince edindiğim tecrübe gayet olumlu. Süngeri bu fiyat bandındaki koltukların neredeyse 2 misli kalın ve geniş. Hatta bazı yorumlarda görürsünüz minder genişliğinden dolayı kısa boylu insanların baldırları rahatsız olmuş. Masanın altına ufak bir ayak altı taburesi koyarak kullanırsanız baldırınız mindere temas etmeyecektir. Bu sayede daha rahat ve ferah kullanırsınız diye düşünüyorum. Bizim çalışma masasının alt bağlantı demiri ayagımızı koyabileceğimiz bir konumda olduğu için o sorunu yaşamadık. Genel olarak ben kendi adıma hem rahatlık hem estetik olarak koltugu çok beğendim. Fiyatının hakkını verdiğini düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X