Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (527. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.618
Cevap
543
Favori
1.175.744
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

takip ediyorsan 4.750 liraya düştüğünde alacaktın hocam. fiyat geçmişine baktım da 6 aydır sadece bir kere 5 binin altına inmiş zaten. hep 5200 lerin üstündeymiş fiyatı.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    param yoktu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bürosit banzai 2 kullanan/alan var mıdır memnun mudur bu kadar para vermeye değer mi?

ikea dan markus sandalyem vardı ama son zamanlarda boyun ve sırt agrım cok arttı

3. kez mekanizmasını değiştirdim hala bozulmaya devam ediyor

• Değerli Donanım Haber Üyelerine selamlar;
    https://forum.donanimhaber.com/xprime-oyuncu-koltugu-donanim-haber-foruma-ozel-indirim-ve-kampanyalar--154969518-6#155286747

Yukarıdaki Konu içerisinde ofisel.com ve xprime.com.tr sitelerinde geçerli 3.000 TL ve üzeri alımlarınızda Donanım Haber Kullanıcılarına özel 250 TL'lik indirim kodu tanımlanmıştır.
    Yeni Modelimiz olan Premium ve Profesyonel Business Çalışma ve Oyuncu Koltuğu Modelimiz XPrime Soft Profesyonel Çalışma ve Oyuncu Koltuğu inceleme videosunu aşağıda bırakıyoruz.

Tüm Kredi Kartlarına Peşin Fiyatına 6 Taksit Fırsatı da Kampanya Kapsamında devam etmektedir.

YENİ MODEL PREMİUM ÇALIŞMA VE OYUNCU KOLTUĞU
    XPRİME SOFT PRO. OYUNCU VE ÇALIŞMA KOLTUĞU

Link Ofisel:
    ofisel
    XPrime Soft Profesyonel Çalışma ve Oyuncu Koltuğu
    https://ofisel.com/xprime-soft-profesyonel-calisma-ve-oyuncu-koltugu

Link Xprime:
    xprime
    XPrime Soft Profesyonel Çalışma Koltuğu
    https://xprime.com.tr/xprime-soft-profesyonel-calisma-koltugu-199.html

Moleküler Smart Sünger Teknolojisi mevcuttur.
    İtalyan Yarasa mekanizma (Multi Tilt)
    4D Metal Hareketli Kollar
    180 Derece Geriye Yatabilme
    CLASS4 AMORTİSÖR
    Kalın Metal Ayak
    160 KG AĞIRLIK KAPASİTESİ

Sormak istediğiniz her soruyu 0850 302 10 83 Müşteri Hizmetlerimizi Mesai Saatlerinde arayabilir veya 0850 302 10 83 WhatsApp Destek Hattımızdan Aklınıza takılan Her detayı sorabilirsiniz.

iyi forumlar dileriz;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofisel -- 10 Mart 2023; 3:40:10 >

• Ofisel kullanıcısına yanıt

Sevgili Ofisel. İncelemerinizi yapan beyfendi kim bilmiyorum. Fakat yaptığı her incelemedeki koltuk aşırı rahatsızmış hissi oluşturuyor bende. Bi ara xprime cool incelemesini izlemiştim. Bir ekran görüntüsü atıcam sizlere.

Şu oturuş şekli beni bakarken bile rahatsız etti. Bacaklarının yarısı boşta. Otururken aslında aşırı rahatsızmış fakat hissettirmemeye çalışıyormuş hissiyatı var. Kendisinin boyu falan kaç bilmiyorum. Fakat ben bu incelemeden şu oturuştan sonra tekrar bakmadım bile xprime cool seçeneğine  

Size başkasına inceleme yaptırsanız daha iyi olur diyemem. Belki benim gibi düşünen başkaları da vardır. Fakat böyle bir görüşüm vardı belirtmek istedim teşekkürler.  

• 6 bin lira buradaki örneklere vereceğine 7 bine omen alınır. geçen gün amazondan 7196 liraya düşmüştü, akbanktan kart alırken troy kart seçmiştim yerli olsun diye, amazon da onu kabul etmiyormuş, alamadım. yoksa sipariş verecektim.

önceki haftalarda da teknosada 7200 liraya düşmüştü, ara ara düşüyor o fiyata.

• Selamlar herkese. Belimde fıtık var 5 dk normal bi koltukta oturamıyorum. Okudum konuyu ancak aynı dertten müzdarip arkadaşlar varsa özellikle önereceğiniz modeller nelerdir? Boyum 165, kilo 60.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Selamlar;

Geri bildiriminiz bizim için çok değerli lakin ilk kez böyle bir yoruma denk geldik desek yalan olmaz. Aksine videolarımız icin cok güzel yorumlar duyuyorduk fakat ilgili dakika araliginda anlatılan bölgeyi vurgulamak için bir duruş söz konusu.

Tek bir kare üzerinden konuşulacak bir koltuk değil xprime cool modeli. Ciddi anlamda piyasadaki en geniş oturma alanına sahip ve yüksek konfor alacağınız bir koltuk modeli olduğunu belirtmek isteriz.

İatanbul ve izmir deneyim magazalarimizda ürünlerimizi bire bir deneyimleyebilirsiniz. Xprime cool modelinin birde siyah renginin inceleme videosu mevcut. Linkini aşağıdaki bırakıyorum birde bu videoyu izlemenizi rica ediyoruz efendim. 🫠

XPrime Cool Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu inceleme videosu.

OFİSELyoutube
    Xprime Cool Siyah Oyuncu Koltuğu - Buisness Tarz Oyuncu Koltuğu İnceleme ve Deneyim
    https://www.youtube.com/watch?v=MWEAAwsNkKs&feature=youtu.be

Donanım Haber üyelerine özel 250 TL’lik indirim kodu ve Tüm Kredi Kartlarına Peşin Fiyatına 6 Taksit imkanı ile çok cazip bir hal almaktadır.

Kodu kullanmak için sadece online magazadan alim yapmaniza gerek yok. İstanbul veya izmir magazalarimızdan ürünlerimizi deneyimleyip indirim kodu ile mağazadan da siparişini oluşturabilirsiniz.

Xprime Cool Oyuncu Koltuğu Siyah ve Gri rengi 24 saatte hızlı kargoya sahip şu anda bilginiz olsun.

24 saate kargo is günlerini kapsamaktadır.

24 saatte Kargolu modelleri icin ve Donanim haber 250 TL’lik indirim kuponunu asağıya bırakıyoruz. İlgilenmek isteyen kullanıcılarımız faydalanabilir.

24 saatte Kargo Ürünler

DH Üyelerine Özel 250 TL değerinde indirim kodu:
    DH-XPRİME

İNDİRİM KODU 3000 TL ve Üzerinde Geçerlidir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt

Arkadaşın boyu biraz kısa, koltuğun üst noktası arkadaşın neredeyse omzuna geliyor. HP Omen Citadel'ın en üst noktası -ki kendisi dev gibi bir koltuktur- benim neredeyse karnıma geliyor. Arkadaş da bu karede öne kaykılmış. Xprime Cool modelini benim arkadaş kullanıyor. Güzel bir ürün, memnunum diyor. Ben de oturdum, denedim. Fiyatına göre iyi derim. Her ne kadar ilk aldığım günden beri kendi koltuğumdan çok memnun olsam da, 8-10 bin liraya HP Omen Citadel alacağıma bu koltuktan alırdım. Ekstra indirim de varmış.

Ofisel, bir tane ücretsiz ürün yollarsın artık.

• ADORE ALMAYIN ARKADASLAR GACIR GUCUR SESLER GELİYOR KOLTUKTAN

• Hangi koltukları önerirsiniz arkadaşlar. Özellikle bel kısmı rahat olacak şekilde. Bütçe maksimum 3 bin tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasuta kullanıcısına yanıt

Özelden de bana sonra arkadaşlar olmuş o nedenle bir güncelleme yapayım. Adore Manager Techno File Sırtlı Ofis Koltuğu'nu gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. 3 yıldır kullanıyorum. İyi ki aldım dediğim ürünlerden. Koltuk sağlam rahat, kaliteli. Adore genel olarak bütçe odaklı bir marka olsa da bu modelde yüksek kaliteli malzeme kullanmışlar. Benim boy 192 kilo 90. 3 yıldır yoğun şekilde kullanıyorum bir problem yaratmadı. Eğer boyunuz kısaysa (170 ve altı belki biraz büyük gelebilir sadece, küçük bir koltuk değil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 13 Mart 2023; 13:33:1 >
  • İkeada bugün indirim başlamış. Birçok sandalyede indirim mevcut, bir göz atın derim.

• Merhaba arkadaşlar,

Ev kullanımı için maksimumu 2000 TL bütçe ile 1.90 Boy 100 Kilo birisine hangi sandalyeyi önerebilirsiniz ?

Evet şartlar bütçe kısıtlı biliyorum ama ev kullanımı olacak yeri gelecek belki hiç oturulmayacak belki 1,2 saat oturulacak çok çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok. Geri dönüşünüzü bekliyorum, şimdiden teşekkürler

• Merhaba ben de 3000 4000 bandinda bilgisayarda kullanmak icin oyuncu sandalyesi ariyorum nenonerirsiniz fiyat performans olarak

• Prime Üyeleri için günün fırsatı: Future Kumaş Oyuncu Koltuğu (Gray)

Sonunda karar verip coal modelini aldım geçtim. Amazondan almak hem taksit hem de teslimat bakımından iyi oldu.
    Hayırlısı

• Bulabildiniz mi hocam ?

• Arkadaşlar çok fazla sırt boyun ağrılarım var, bana adam akıllı bir ürün tavsiye eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Luc4sHood

Prime Üyeleri için günün fırsatı: Future Kumaş Oyuncu Koltuğu (Gray)https://www.amazon.com.tr/dp/B09TFC7RDT?ref_=cm_sw_r_apin_dp_KV1D9G0E5N18YNDKN1S2

Sonunda karar verip coal modelini aldım geçtim. Amazondan almak hem taksit hem de teslimat bakımından iyi oldu.
    Hayırlısı
    Dün aldığın koltuğu bugün kargoya verdiler. Umarım iade ürün gelmiyordur

• Merhaba, Amazon'dan linkteki koltuğu 3200 TL ye satın aldım. Kullananlar veya bilenler tavsiye eder mi? kendi sitesinde 5000 TL ye satılıyor, 3000 TL ye daha iyi bir koltuk bulunur mu?

amazon
    xDrive BORA Profesyonel Oyun | Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08GJ8Y8FV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnifeRex -- 29 Mart 2023; 13:18:8 >
  • 
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.