Çavuş
09 Nisan 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 77 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba,

hali hazırda 3senelik bir masaüstü sistemim var. içerik;

-r5 1600

-rx 5500 xt

-16 gb ram-

-550 watt corsair psu ve kasa

-b450 a pro max anakart

-1 tb ssd şeklinde.

şu an dota 2 haricinde oyun oynamıyorum onda da oyun sonunda bilgisayar kapanıyor cpu ısınmasına bağlı olarak. bunda kasayı uzun zamandır temizlememem de etkili olabilir. 6-7k bütçem mevcut. öncelikli olarak işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorum. bu konuda bir tavsiyeniz var mı yavaş yavaş nasıl kasamı yükseltebilirim?

Merhabalar,

Kardeşime telefon alacağım da poco f2 pro, x3 pro ve s20 fe arasında kaldım. önemli olan özellikler kamera ve depolama. epey sitesinden kıyasladığımda x3 pro ve f2 pro s20 feden çok daha üstün gözüküyor ama forumda hep s20 fe önerilmiş. sebepleri neler acaba?

merhaba arkadaşlar,

oyundaki bütün sbcleri bitirdim. marquinhos ve alex sandro dışında kayda değer bir drop alamadım. rivalsta da disconnectler sebebiyle kötü sonuclar aldım. sizce şimdi tekrar silip başlasam mantıklı olur mu? objectivelerden gelen gold packleri alamayacağım silersem de. şu an 200k değerinde bi takımım var

Merhabalar,

i5 1035G1, 8 GB DDR4, 256 GB SSD 1 TB HDD, NVIDIA® GeForce® MX330 2 GB hp marka laptop buldum fiyat 4800 tl sizce de çok uygun mu? bu fiyata daha uygun ne vardır?
merhabalar,

yeni oyunlar dünyasına biraz yeniyim. 92 tl steam bütçem var. torrentten edinemeyeceğim steamden almamın mantıklı olduğu oyun önerisi yapabilir misiniz? genellikle rpg türünde oyunlar seviyorum. witcher 3 tarzı lore'u güzel oyunları seviyorum. grafikleri de iyi olsun istiyorum.
Merhabalar. Bozuk bir laptopumun hard diskini cikarip yeni laptopuma taktim simdi laptopum acilmiyor. Bozuk laptopa 3 sene once su dokulmustu daha sonra acilmadi. Ne olmus olabilir?
merhabalar,

corsair vs 550w psu
r5 1600 12 nm
asus dual rx 5500 xt 8gb
apacer 3000 mhz ram
msi a pro max 4133 mhz sistemimdan riske girmeden daha fazla verim almak için ne ölçüde bir oc yapmalıyım acaba?
Merhaba arkadaşlar,

Sistemimin parçalarını sipariş verdim.

Ryzen 5 1600 12nm
B450 A-PRO MAX 4133 Mhz
Asus Dual O8G Evo RX 5500 XT
Apacer 8 gb 3000mhz ram
adata 240 gb ssd
corsair carbide spec-05 550watt
LG 22MK430H

Totalde indirimlerle 4600 tlye geldi. Yorumlarınızı ve önerilerinizi almak istiyorum. bilgisayar işinde yeniyim uyumsuz bir şey varsa söylemeniz çok iyi olur
merhaba arkadaşlar ttnet 24 mbps internet kullanıyorum. ben yeni toplayacağım maasaüstü sistemi wifiya bağlamak için ne almalıyım?
Hakkında
Forum İmzası:
ASUS RX 5500 XT 08G EVO, MSI B450M A PRO, APACER PANTHER 8 GB 3000 MHZ, JD480, SU630, CORSAIR SPEC-05, LG MK430H-B. ENVIRONMENTAL ENGINEER.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 91
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 52)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.