Çok iyiymiş fiyatlar, yazık oldu ya... Tekrar girer mi acaba? İnsan bu fiyatları görünce normal fiyattan alamıyor... |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (529. sayfa)

-
-
XDrive Altay için çok iyi fiyatmış... Görsem hemen alırdım...
Ya Altay, ya HP Citadel alayım hangisi düşerse diyordum, yazık oldu...
Nasıl haberiniz oluyor fiyat düşüşlerinden?
-
Valla önce Toryum fiyatini firsat paylaşımlarında görünce, sitede dolaşırken bu modelin fiyatında bir hata var diye 3 kere yenile yaptım. Fiyat orada 1.5 saat kadar (yatincaya kadar) duruyordu. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün de erken yatacağım tuttu... Tekrarlanır umarım ya..
-
Gün içinde Altay 5300 tl, Akdeniz modelini de 3700 tl ye yakaladım ama almadım, gözüm HP Citadel de diğerlerine elim gitmedi biraz daha indirim bekleyeceğim.
-
5.878
amazon
xDrive Altay Business Çalışma Koltuğu Kumaş Tabahttps://www.amazon.com.tr/xDrive-Altay-Business-%C3%87al%C4%B1%C5%9Fma-Koltu%C4%9Fu/dp/B09SH973MG -
xDrive Altay'ın hepsiburada yorumları çok kötü. Kumaş olanıyla ilgileniyordum okuduğum yorumlardan sonra tercih etmeyeceğim.
Ikea STYRSPEL hakkında yorumu olan var mıdır?
https://www.ikea.com.tr/urun/styrspel-gri-kirmizi-oyuncu-sandalyesi-60526085
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirable -- 31 Mart 2023; 16:57:50 > -
Hocam üzülme şunda kaliteli dedikleri amortisör sistemi bana hiç sağlıklı gelmedi cins bir şeye benziyor videosunu izle döndürdüğü teker kısmının dandikliği buradan belli oluyor, sırt mekanizmasına da olumsuz yorum yazmışlar ayrıca buna bir şey oldumu yedek parçası bulunmaz, bu tarz unique ürünler TR'de cesur işi bence o topa girilmez.
HP Omen güzel tamam indirime girse düşünülür de çok ağır, hantal be kardeşim ya tam 29kg hadi diyelim buna göz yumduk birde deri kaplama bu ikinci sıkıntı oluyor o kadar para ver sıcak havada konforsuz olsun, en ufak bir sorun çıksa iadesinde rezil olursun (burası TR olduğunu unutma) veya parçasını nereden bulursun bilinmez.
Hawk'a iyi bakarsanız malzeme çok cılız duruyor, genelde sertlikten şikayet edilmiş muhtemel bu yüzden ucuz anlıyoruz da her gün alınan şey de değil.
Bu ürünlerde kâr marjı çok yüksek eline üç kuruş geçiren koltuk yapmaya başladı, depolaması sıkıntı elden çıkarılmak istenecek ürün grubu zaten şuan satılmıyor elde kaldı görüyorsunuz sadece indirim olursa biraz hareketleniyor o yüzden hiç acele etmeyin mecburen elden çıkartmak zorundalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 31 Mart 2023; 17:54:3 >
-
Benim çocuk darlamasa beni HP OMEN da indirim yakalayacam da işte ne zaman yakalarım:) Fiyatı çok uygun olmadıkça yerli üretim koltuk da almak istemiyorum çünkü çok uzun ömürlü olmuyorlar.
Daha önce Adore mobilya'dan aldığım Vento koltuğun kısa süre içerisinde mekanizma demiri kırılmış yere kapaklanmıştım, kaynakla vs uğraşamam deyip çöpe atmıştım koltuğu. O dur budur yerli üretime çok sıcak değilim.
5 bin 6 bin gibi rakamlara çıkılıyorsa üzerine az daha ekleyip AKRacing, DxRazer yada HP OMEN koltuk almak daha mantıklı geliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Legend 61Benim çocuk darlamasa beni HP OMEN da indirim yakalayacam da işte ne zaman yakalarım:) Fiyatı çok uygun olmadıkça yerli üretim koltuk da almak istemiyorum çünkü çok uzun ömürlü olmuyorlar.
Daha önce Adore mobilya'dan aldığım Vento koltuğun kısa süre içerisinde mekanizma demiri kırılmış yere kapaklanmıştım, kaynakla vs uğraşamam deyip çöpe atmıştım koltuğu. O dur budur yerli üretime çok sıcak değilim.
5 bin 6 bin gibi rakamlara çıkılıyorsa üzerine az daha ekleyip AKRacing, DxRazer yada HP OMEN koltuk almak daha mantıklı geliyor.
Katılıyorum hocam daha önce de yazmıştık bunları
Cougar Armor Pro 5k ortalama iyi duruyor, 22.2kg - 4.7k ve altına düşerse düşünülür.
MSI CH 120 iyi ama 7.5'tan aşağı kalmamış, 27kg
Corsair T1 Race 6.4k tekerlekleri scooterdakiler gibi, 22kg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 31 Mart 2023; 18:45:52 >
-
Doğrudur hocam, maalesef fiyatlar bu seviyelere kadar geldi, iyi bir model için bu hatırı sayılır bir rakamı gözden çıkarmak gerek. Sonra orası bozuldu burası kırıldı, gıcırtı geldi vs. uğraştırınca bir kıymeti kalmıyor.
-
acaba kullanan varmı rahatmı bende böyle pofuduk rahat yumuşak böyle muhasebecilerin kullandığı yönetici koltukları çok iyidi zamanında.
-
arkadaşlar bende arıyorum ama oturduğum kısım sert değil yumuşak rahat olmasını istiyorum 175 85 kg şeklinde ne önerirsiniz. hp omen çok pahalıymış.
-
xdrive akdeniz 3700e düşmüştü 5 dakika ile kaçırdım lumbarı da kaçırdım bi koltuk nasip olmayacak galiba :D
-
https://www.ikea.com.tr/urun/jarvfjallet-grann-beyaz-calisma-sandalyesi-40521852
https://www.ikea.com.tr/urun/styrspel-gri-kirmizi-oyuncu-sandalyesi-60526085
https://www.ikea.com.tr/urun/markus-acik-gri-calisma-sandalyesi-10521858
Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz veya bu fiyatlarda olursa da daha düşük fiyatlı önerebileceğiniz koltuk var mı acaba oyun oynamak için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özggür -- 31 Mart 2023; 20:20:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hocam markus jarvfjalelletten daha iyi bana göre diğer koltuk yeni çıktı onun hakkında fikrim yok
-
Koltuğu aldık şimdi masa kaldı. Minimum 170 cm genişlik ,80 cm derinlik gerekiyor. Var mıdır öneriniz?
-
Özellik olarak jarvjallet iyi gibi geldi oturulan yerin genişlemesi kolumuzu koyulan yerin ayarlanabilmesi markus daha kullanışlı mı acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam genişleme kısmında markus zaten kendiliğinden geniş. boyunuz kaç bilmiyorum ama genellikle herkes en genişinde kullanıyor zaten gereksiz bir şey. oturduğunuz minder markusta daha iyi. kolçak konusunda da jarvfallet daha iyi. ben de denemeden önce jarvfallet daha iyi diyordum fakat markusta daha rahat ettim.(3 kişi gittik 3müzde markusu daha rahat bulduk)
-
Anladım hocam teşekkürler bilgilendirme için. Jarvjallet düşünüyordum markusa yönelcem o zaman. Tekrar teşekkürler boy 1.72
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özggür -- 31 Mart 2023; 20:40:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X