Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (514. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.678
Cevap
539
Favori
1.184.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt

Hocam siz de benim gibisiniz. Kafaya birşey takınca takıyorum. Aynı hesaplamaları ben de yapıp çevreme anlatmaya çalışıyorum, çoğunlukla yok birşey diyorlar. Özetle Allah yardımcınız olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadillakkk -- 18 Kasım 2022; 20:9:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Umarım sorununuz çözülür hocam. Ben hawk yöneleceğim sanırım ya da orta seviye ofis koltuğu

• kadillakkk kullanıcısına yanıt

başta yenisini gönderelim dediler direk sonrasında dediler eskiyi bize paketleyin :D hocam dedim ben bunu tekrar paketleyemem tuğla gibi ağır bu 20 kg var herhalde birde istiyorlar onların gönderdiği gibi evde paketliyim dedim siz bana oturak gönderin anlaştık o şekilde bakalım kaç yüzyıla gelecek

Umarım sorununuz çözülür

• Feather kullanıcısına yanıt

Hocam hayırlı alsın Markus u kaça aldınız.? şimdi 4099 tl olmuş da zam ne zaman geldi onu öğrenmek için soruyorum.

• SERENGETİ ASLANI kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, maalesef o fiyata aldım. Zam da 2-3 hafta önce geldi.

• XDrive 15'li veya Akdeniz modellerinden birini almaya karar verdim sizce hangisini seçmeliyim 170 boy?

• Sizce bu ürün bu fiyata alınır mı?

• BlackFeel B kullanıcısına yanıt

Ben bu markayı anlamadım hepsi aynı model ama fab1-2-3-4-5-6 var hepside aynı fiyat. Neden model numaraları farklı o zaman?

• Ben de bilmiyorum ki ne alacağıma karar veremedim

• imfatalty kullanıcısına yanıt
    Rengi farklı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BlackFeel B kullanıcısına yanıt
    Alınır. Ben aynı fiyata aldım çok memnunum. Daha ucuza iyileri olabilir ama ürün hakkını veriyor her türlü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • butxy kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• Merhaba ikea markus modelini inceliyorum ancak kafama birşey takıldı. Sırt kısmı file olduğu için dayanıklı mıdır? Yani bu filenin deforme olma, yırtılma durumu var mıdır? Teşekkürler

• koçtaştan xdrive toryum alarak koltuk arayışımı sonlandırdım. %10 indirim kodu + 150tl worldpuan + 270tl worldpuan + 9 taksit ile baya uyguna gelmiş oldu.

Edit: 100tl worldpuan da beyaz eşya&mobilya kampanyasından gelmiş, onu görmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 23 Kasım 2022; 8:56:21 >
  • unfortunately kullanıcısına yanıt

Yok, file kısmı çift kat ve arada boşluk var, 95 kilo insanım ve bence çok sağlam ve sivri bir alet ile çizmediğin sürece yırtılma vs. olmaz bence.

• hp omen 5 küsüre düşsede alıp şu dertten bir kurtulsam keşke kasım bitmeden amazon bir güzellik yapsa iyi olacak

• Katalikitci kullanıcısına yanıt

Hocam süper yakalamışsınız. Az önce world mobilde koçtaş kampanyalarını gördüm ama katılmadım, kartı hazırlayıp almak için karar verdim ve uygulamaya girdim kampanyaları kaldırmışlar :) şaka gibi :) neredeyse 1000tl avantaj sağlıyordu yazık oldu...

• şu abidik gubidik ''oyuncu'' koltukları dışında sağlam önerisi olan var mı ?

• Okan Akgönül O kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 512513514515516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.