Hocam siz de benim gibisiniz. Kafaya birşey takınca takıyorum. Aynı hesaplamaları ben de yapıp çevreme anlatmaya çalışıyorum, çoğunlukla yok birşey diyorlar. Özetle Allah yardımcınız olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadillakkk -- 18 Kasım 2022; 20:9:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (514. sayfa)

-
-
Umarım sorununuz çözülür hocam. Ben hawk yöneleceğim sanırım ya da orta seviye ofis koltuğu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başta yenisini gönderelim dediler direk sonrasında dediler eskiyi bize paketleyin :D hocam dedim ben bunu tekrar paketleyemem tuğla gibi ağır bu 20 kg var herhalde birde istiyorlar onların gönderdiği gibi evde paketliyim dedim siz bana oturak gönderin anlaştık o şekilde bakalım kaç yüzyıla gelecek
-
Umarım sorununuz çözülür
Hocam hayırlı alsın Markus u kaça aldınız.? şimdi 4099 tl olmuş da zam ne zaman geldi onu öğrenmek için soruyorum.
-
Teşekkür ederim, maalesef o fiyata aldım. Zam da 2-3 hafta önce geldi.
-
XDrive 15'li veya Akdeniz modellerinden birini almaya karar verdim sizce hangisini seçmeliyim 170 boy?
Sizce bu ürün bu fiyata alınır mı?
amazon
Hawk Gaming Chair FAB V4 Oyuncu Koltuğuhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09QCZB2YC?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_EW3KN87SQE2FZA7R03Z3 -
Ben bu markayı anlamadım hepsi aynı model ama fab1-2-3-4-5-6 var hepside aynı fiyat. Neden model numaraları farklı o zaman?
-
Ben de bilmiyorum ki ne alacağıma karar veremedim
-
Rengi farklı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alınır. Ben aynı fiyata aldım çok memnunum. Daha ucuza iyileri olabilir ama ürün hakkını veriyor her türlü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler.
-
Merhaba ikea markus modelini inceliyorum ancak kafama birşey takıldı. Sırt kısmı file olduğu için dayanıklı mıdır? Yani bu filenin deforme olma, yırtılma durumu var mıdır? Teşekkürler
koçtaştan xdrive toryum alarak koltuk arayışımı sonlandırdım. %10 indirim kodu + 150tl worldpuan + 270tl worldpuan + 9 taksit ile baya uyguna gelmiş oldu.
Edit: 100tl worldpuan da beyaz eşya&mobilya kampanyasından gelmiş, onu görmemiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 23 Kasım 2022; 8:56:21 > -
Yok, file kısmı çift kat ve arada boşluk var, 95 kilo insanım ve bence çok sağlam ve sivri bir alet ile çizmediğin sürece yırtılma vs. olmaz bence.
-
hp omen 5 küsüre düşsede alıp şu dertten bir kurtulsam keşke kasım bitmeden amazon bir güzellik yapsa iyi olacak
-
Hocam süper yakalamışsınız. Az önce world mobilde koçtaş kampanyalarını gördüm ama katılmadım, kartı hazırlayıp almak için karar verdim ve uygulamaya girdim kampanyaları kaldırmışlar :) şaka gibi :) neredeyse 1000tl avantaj sağlıyordu yazık oldu...
-
şu abidik gubidik ''oyuncu'' koltukları dışında sağlam önerisi olan var mı ?
-
Buyrun "abidik gubidik" olmayan "NORMAL?!" sağlam koltuk.
amazon
Nurus ME TOO Fluid Motion Plus Çalışma Koltuğu-Başlıklıhttps://www.amazon.com.tr/ME-TOO-Fluid-Motion-Plus%C2%AE/dp/B098W3G6V9/ref=sr_1_11?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=1OA3THG02NLMZ&keywords=nurus&qid=1669165789&qu=eyJxc2MiOiI0LjY0IiwicXNhIjoiNC4xMSIsInFzcCI6IjMuNDYifQ%3D%3D&sprefix=nurus%2Caps%2C133&sr=8-11
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X