benim hawk geldi bu gun kurdum guzel baya tekerleri dandik eski koltugum ile ayniydi oturma yeri bekledigimden rahat sert bekliyordum bu fiyata baska ne alinir bilmiyorum sag kolcak sola gore biraz yukarida onu tam anlamadim |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (495. sayfa)

-
-
mee to ben de arkadasta deneme firsati buldum gercekten cok iyi koltuk ama fiyatina gore hawk da su an fena gelmedi
-
Sedunayi denedikten sonra bir oyuncu koltuğunda girinti ve çıkıntı ne kadar azsa o kadar iyi kanisina vardim hawk ta baya azdı görsellere göre.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seduna thunder pro fabric'te güzel koltuk ofis koltuğu düşünenlere tavsiye ederim (oyuncu koltuğu düşünmeyin bence) zaten orada çalışanlar da onu kullanıyor deneme fırsatım oldu gerçekten rahat bir koltuktu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iceberg_Lettuce -- 5 Eylül 2022; 19:46:31 > -
Girinti çıkıntıdan kastınız nedir hocam?
-
Sırt kısmının yanındaki çıkıntılar, baldır desteği(hiçbir işe yaramıyor sadece dik durmanızı engelliyor), yine alt kenar kısımdaki yarış koltuklarında bulunan çıkıntılar sadece bacağınızı esnetmeye çalıştığınızda rahatsızlık vermek dışında bir işe yaramıyor. Bunlar ne kadar az ise o kadar iyi benim gözümde. Örnek olarak hawk verilebilir galiba fotoğraflara bakarsak. Aynı markanın yeni çıkacak Hettz serisi koltuklarda bunlar kaldırılmıştı ve çok daha rahattılar bu yüzden.
-
Dediğiniz HAWK FAB serisinde de mevcut
-
Yok demiyorum zaten fotoğraflara göre çıkıntıların boyutu ve yüksekliği daha az, geçişler daha düzgün daha yumuşak gibi yapılmış gözüküyor.
-
NURUS Me Too kullanıcılarından tavsiye var mı acaba? Günde 12 saat bilgisayar başındayım, xdrive'dan sonra Rapido Aktif'e geçtim ama aradığım rahatlığı bulamadım. Artık son koltuğum olsun istiyorum.
-
Deneyimleriniz nasıl? Tavsiye eder misiniz?
-
Ürünler elinize ulaştı mı hocam? Kullandıysanız eğer deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
-
ikiside kargo şubesinde yarın gelirlerse fotoğraf ve konforu kurar yazarım
xdrive atak elime ulaştı hiç beğenmedim ne mekanizma ne amortisör ne malzeme kalitesi kesinlikle uzak durun bu fiyatı kesinlikle hak etmiyor.
Seduna heaven aldım amazonda 2566tl 12 taksit. Uygun ödeme imkanı bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fiyatina gore fena degil oturagi rahat baya ama ofis kotuguda denemek lazim bu fiyat araliginda sonra karar vermek gerektigini dusunuyorum.
-
Hocam deneyebildiniz mi ?
-
Xdrive akdeniz aldım bel ağrısından duramıyorum aynı şekilde. İade etmek de bir sürü iş ne yapsam bilemedim.
Ben iade oluşturdum bekliyorum kargoyu xDrive kesinlikle fahiş fiyattan satıyor ürünleri. 3400 TL saydık koltukta yaylanma bile yok 1000 TL lik koltuklarda ki mekanizma ve amortisör konulmuş ben niye o zaman 3400 sayıyım size hocam siz bir şey alırsanız bana da haber verin ben tam karar veremiyorum siz belki bulursunuz.
stokları da bitmek üzere o yüzden ben de kararsız kaldım. ofis koltuğu bu fiyatlarda önerebileceğiniz model var mı? amazonun iyi yanı vadesiz 6 taksit imkanı olması.
-
Normalde bel ve kafa desteği rahatlık sağlar Akdeniz'de koltuktaki bel ve kafa desteğini çıkartınca daha rahat oluyor. Markus stoktaydı kaçırmayın. Bugün üç dört saat oturup yarın iade konusunda son kararı verecem. Bacaklarım bile ağrıyor ilginç şekilde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X