< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (496. sayfa)

-
-
Seduna thunder pro fab'a bakabilirsiniz denediğimde oldukça rahattı bunu Nurus kullanan biri olarak söylüyorum ama uzun vadede ne gibi sorunlar çıkar bilemiyorum tabi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
hangi özelleştirmeler ile aldınız ne kadara aldınız acaba ve alt tarafını çekip atar mısınız?
kampanya bölümünden biraz daha ucuza adım. 180 derece yatar 2d kol salıncak modu ve bu renk. 3150tlye aldım hızlı kargo ve kol pedleri hediye idi. alttarafı müsait olduğumda atarım. kilolu biri olmama rağmen yatar pozisyonda rahatlıkla yatıyorum tabi rahatlığı kişiden kişiye değişir.
-
ben xdrive almıştım birdaha bakmam zio almayı düşünüyorum taksit seçenekleri olsa iyi olurda en fazla 3 taksit veriyor vade farksız indirimden yakalarsam kaparım büyük ihtimal.
arada düşüyor kampanyaya instagramdan takip ederseniz görürsünüz düşerse taksitle almak mantıklı olur bu fiyata ben bu kadar iyi olacağını düşünmedim. xdrive atak alacaktım stok tükendi gittim zio aldım 250daha aşşağısına. neden xdrivedan memnun kalmadınız?
-
bende atak aldım işte mekanizma ve amartisörleri çok kötü sallanma özelliği bile yok 1000 tl lik koltuklarda olan mekanizmadan koymuşlar. rahatlığı güzeldi kumaşı kötüydü her an yırtılacakmış gibi hissi vardı. kısacası parasına değmez.
arkadaslar buna ne dıyorsunuz: 3.6k
www.ikea.com.tr
MARKUS dönen sandalye, vissle koyu grihttps://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/70261150/markus-calisma-sandalyesi.aspxmsi ch120x alacaktım fakat vazgeçtim amazon.com.tr de 4k ya satıldı
-
burdaki çoğu kişi çok övüyor ama bana ofis koltukları çok yapay ve kırılacakmış gibi geliyor. ch120x gamingecesinde düşüyor diye biliyorum fiyatı baya ama o fiyatı haketmez bence.
-
amazon
xDrive Toryum Oyuncu Koltuğu Mavi/Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09QB9LHBN?_encoding=UTF8&psc=1&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_6B0ZNZDHXDBZ5T0K4RMH2197₺ satıcı Amazon. Boyut olarak diğerleri kadar büyük değil. Ayaklar da plastik ancak çocuk veya zayıf bireyler için fiyatı iyi gibi gözüküyor.
-
Nurus me too da indirime girmis ama hic o parayi hak etmiyormus gibi bir izlenim veriyor. Fikri olan var mi
-
2 tane farklı oyuncu koltugum var. markus uda ankarada biraderimin evinde deneyimledim. hemde yeni modelini. ben tavsiye etmiyorum hocam. 3600 luk bi koltuk degil. 1500 2000 seviyelerinde. öyle abartıldığı hicbir espirisi yok.
-
teşekkürler zaten alma niyetinde değilim her ay zam yapıyorlar ne alacağıma da karar veremiyorum.
Xdrive toryumun alt takımı oturma yerine montajlayan vidaları arası mesafe kaç cm? Sahip olan biri ölçebilir mi?
-
nerede hocam indirim göremedim ben
-
Amazon
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tesekkürler peki sizce nurus me too mu yoksa hawk future mu yoksa ikea markus mu?
-
Hic bi fikrim yok nurusu herkes cok ovuyo ama benim dandik seduna thunder proya cok benziyo diye guvenemiyorum. Ben 6 aydir bu konudayim deri istemedigim icin alamadim bisey. Markusunda kolcaklari hareket etmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nurusu denemedim bende sadece. Onun dısında markus iyi fakat kolcaklar kalitesiz kesinlikle. Aynı zamanda boyunuz kısaysa baş yaslama kısmını kullanmayı unutun. oturma kısmı iyi. üzerine 10 sene garanti
hawk future da denedim. 4d kolcaklar, belde ki yastık rahat, kafa kısmı eh işte ama 2 sene garanti. birde markus 3.2k iken future 4k idi. markus 3.6k oldu future hala 4k. birde amazon 6 taksit sıfır faiz. üzerine birde markusa minimum yüzde 5 kargo parası. 3.8k ya geliyor bilemedim.
keşke nurus biraz uygun olsa. ama seduna thunder pro ile kıyaslanamaz haberiniz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonbalıklı -- 11 Eylül 2022; 23:28:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X