Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.675
Cevap
542
Favori
1.184.130
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Markus öneriyorlar ama fiyatını ikea çok zam yapmış geçen ay 2900 şimdi 3600 Markus en son çare bakarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Seduna thunder pro fab'a bakabilirsiniz denediğimde oldukça rahattı bunu Nurus kullanan biri olarak söylüyorum ama uzun vadede ne gibi sorunlar çıkar bilemiyorum tabi.

• TLamir kullanıcısına yanıt
    ikisi de geldi kurulumlarını zor bela yaptım. tavsiyem şarjlı matkap kullanmanız daha hızlı olur. iki koltuğu da denedim ikisini de sevdim ama zio cidden kaliteli ve geniş. 185 100 kilo adam olarak beni çok rahat tartiyor. ikisinin arasında devasa bir fark yok bu yüzden zioyu kullanmaya devam edeceğim hawkı da karıma verdim o kullansın diye.
    terletme yok rahat geldi bana arkadaşlar.
    hawkı odama sığmadığı için çekemedim kusura bakmayın çok farkı yok ama zio daha uygun geldi bana.
    ha bu arada baya heybetli duruyor odama zar zor sığdı.
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arelz -- 8 Eylül 2022; 16:47:37 >

• arelz kullanıcısına yanıt
    hangi özelleştirmeler ile aldınız ne kadara aldınız acaba ve alt tarafını çekip atar mısınız?

• emirhansuzer E kullanıcısına yanıt

kampanya bölümünden biraz daha ucuza adım. 180 derece yatar 2d kol salıncak modu ve bu renk. 3150tlye aldım hızlı kargo ve kol pedleri hediye idi. alttarafı müsait olduğumda atarım. kilolu biri olmama rağmen yatar pozisyonda rahatlıkla yatıyorum tabi rahatlığı kişiden kişiye değişir.

ben xdrive almıştım birdaha bakmam zio almayı düşünüyorum taksit seçenekleri olsa iyi olurda en fazla 3 taksit veriyor vade farksız indirimden yakalarsam kaparım büyük ihtimal.

arada düşüyor kampanyaya instagramdan takip ederseniz görürsünüz düşerse taksitle almak mantıklı olur bu fiyata ben bu kadar iyi olacağını düşünmedim. xdrive atak alacaktım stok tükendi gittim zio aldım 250daha aşşağısına. neden xdrivedan memnun kalmadınız?

bende atak aldım işte mekanizma ve amartisörleri çok kötü sallanma özelliği bile yok 1000 tl lik koltuklarda olan mekanizmadan koymuşlar. rahatlığı güzeldi kumaşı kötüydü her an yırtılacakmış gibi hissi vardı. kısacası parasına değmez.

• arkadaslar buna ne dıyorsunuz: 3.6k

msi ch120x alacaktım fakat vazgeçtim amazon.com.tr de 4k ya satıldı

• anaksimenes35 kullanıcısına yanıt

burdaki çoğu kişi çok övüyor ama bana ofis koltukları çok yapay ve kırılacakmış gibi geliyor. ch120x gamingecesinde düşüyor diye biliyorum fiyatı baya ama o fiyatı haketmez bence.

• 2197₺ satıcı Amazon. Boyut olarak diğerleri kadar büyük değil. Ayaklar da plastik ancak çocuk veya zayıf bireyler için fiyatı iyi gibi gözüküyor.

• Nurus me too da indirime girmis ama hic o parayi hak etmiyormus gibi bir izlenim veriyor. Fikri olan var mi

2 tane farklı oyuncu koltugum var. markus uda ankarada biraderimin evinde deneyimledim. hemde yeni modelini. ben tavsiye etmiyorum hocam. 3600 luk bi koltuk degil. 1500 2000 seviyelerinde. öyle abartıldığı hicbir espirisi yok.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    teşekkürler zaten alma niyetinde değilim her ay zam yapıyorlar ne alacağıma da karar veremiyorum.

• Xdrive toryumun alt takımı oturma yerine montajlayan vidaları arası mesafe kaç cm? Sahip olan biri ölçebilir mi?

• nerede hocam indirim göremedim ben

• tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Amazon

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Hic bi fikrim yok nurusu herkes cok ovuyo ama benim dandik seduna thunder proya cok benziyo diye guvenemiyorum. Ben 6 aydir bu konudayim deri istemedigim icin alamadim bisey. Markusunda kolcaklari hareket etmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nurusu denemedim bende sadece. Onun dısında markus iyi fakat kolcaklar kalitesiz kesinlikle. Aynı zamanda boyunuz kısaysa baş yaslama kısmını kullanmayı unutun. oturma kısmı iyi. üzerine 10 sene garanti

hawk future da denedim. 4d kolcaklar, belde ki yastık rahat, kafa kısmı eh işte ama 2 sene garanti. birde markus 3.2k iken future 4k idi. markus 3.6k oldu future hala 4k. birde amazon 6 taksit sıfır faiz. üzerine birde markusa minimum yüzde 5 kargo parası. 3.8k ya geliyor bilemedim.

keşke nurus biraz uygun olsa. ama seduna thunder pro ile kıyaslanamaz haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonbalıklı -- 11 Eylül 2022; 23:28:44 >
  • 
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.