< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (450. sayfa)

-
-
ikeanın haftasonu modellerini denedim. bir tek gruppspel modeli içime sindi. ancak fiyatı 2349 tl gibi birşeydi. seduna thunder pro bile 1500-1600tl lere çıkmış iken ikea gruppspeli almak mantıklı olur mu? bu koltuğu kullanan var mı?
not: koltuğu çoğunlukla çocuk biraz da ben kullanacağım. boy. 180
-
-
1000 liraya bunu aldım. Hadi bakalım yarın teslimat diyorlar. Sadece bir hafta önce 800 liraymış ama sonraki hafta artmıyacağı da belli değil ki bu ekonomide.
-
Rapido Aktif Sırt Destek Sistemli koltuk kullanan var mı? Koltuk işinde paraya kıyacağım, xdrive fırtına var , sırt ağrısı yapmaya başladı artık. Nuruslarda da Black Friday fırsatlarını kaçırdım, bu fiyatlara elim gitmiyor :( Biraz indirim olsa yapıştıracağım ama.
-
Hepsiburada'da Ofis ve Oyuncu koltuklarında %15 indirim var saat 12ye kadar.
-
Yukarıda paylaştığım rapidoyu aldım bakalım hb üzerinden.
Decofisin iki koltuğunda indirim var
www.amazon.com.tr
Decofis Çalışma Koltuklarında Yıl Sonuna Özel İndirimlerhttps://www.amazon.com.tr/deal/5c827ef1?ref=dlx_deals_gd_dcl_img_827_5c827ef1_dt_sl15_66Arvo 1599
Meridyen 699
-
önerir misiniz bunları acaba
-
Forumu pek inceleyemedim ama indirimi görünce arvo modelini aldim , umarim pişman olmam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun gelince yorumlarınızı eklerseniz seviniriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 24 Aralık 2021; 0:53:4 > -
Arkadaşlar, satın aldığım Arvo'yu yorum yapabileceğim kadar kullandım sanırım. Boyum 173, kütlem 75 kg;
- Tasarım şık, arkadan bayağı fütüristik duruyor hatta.
- Kolçakların yukarı aşağı hareketi yeterli, daha fazlası olabilirdi diyenler için fiyatlar çıldırıyor. Benim masa yapımdan dolayı çalışırken ya da oyun oynarken kolçağa çok ihtiyaç duymuyorum.
- Taban süngeri çok iyi bence, uzun süre oturumlarda beni rahatsız etmedi.
- Sırtlığını beğendim, bel desteği güzel. Normalde bu fiyat bandındaki ürünlerde başlık sadece bir aksesuar, ama boyuma rağmen bu koltuktaki başlık ensemi dolduruyor ve ayarlanabiliyor, bunu da beğendim.
- Mekanizması farklı, tek kolla her şeyi halletmişler. Çok işlevsel bulmadım ama tilt mekanizması vb sorunsuz. Sadece dün, hidrolik pistonu içeren dikey kol ile minderin tabanına giren kısmı arasında minik bir boşluk hissettim. Umarım zamanla artmaz.
- Yaklaşık 15 yıldır kullandığım Goldsit öğrenci koltuğundan sonra çok iyi geldi, tekerleklerinin sessizliği de hoş.
Burayı uzun zamandır takip ederek 1.000 TL'nin altında böyle bir koltuğu yakalayabildiğim için şanslı hissediyorum.
-
Hocam nekadara sipariş verdinizde geri satışı iptal ettiler.
Hocam ne zaman bin liraya almıştınız.
Yazımızda okuduğum kadarıyla memnunsunuz arvo dan degilmi.
Ben 193cm 97 kiloyum sizce benim.icin uygun olurmu
Arkadaşlar boyum 1,74 kilom 74 bu koltuğu düşünüyorum. 1600 TL ye geliyor bu fiyatlara bu ürünü tavsiye edermisiniz . Ya da o fiyatlara biraz daha üstü de olur şunu al diyeceğiniz bir model var mıdır...
amazon
Decofis Arvo Yönetici Koltuğu Arvo03https://www.amazon.com.tr/gp/product/B092QZBVYG/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2UGE0SQKVHKQH&psc=1 -
2-3 mesaj önce aynı fizikte başka arkadaş görüşlerini yazmış. Memnunmusquote:
Orijinalden alıntı: tamyakArkadaşlar boyum 1,74 kilom 74 bu koltuğu düşünüyorum. 1600 TL ye geliyor bu fiyatlara bu ürünü tavsiye edermisiniz . Ya da o fiyatlara biraz daha üstü de olur şunu al diyeceğiniz bir model var mıdır...
amazon
Decofis Arvo Yönetici Koltuğu Arvo03https://www.amazon.com.tr/gp/product/B092QZBVYG/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2UGE0SQKVHKQH&psc=1
1600 lira uygunmu diye soruyorsanız. Benim çoktandır sepetimde dolar arttığında 2600 liraya kadar çıktı. Sepete ekledigimden buyana en düşük 1875 liraya gördüm. Bu zaman dan sonra dolar düşmezse 1600 liraya bu ürün bir daha rast gelmez diye dusunuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Okudum onu teşekkürler. Biraz daha gaza ihtiyacım var almak için fiyat bana da çok mantıklı geldi
-
Gaza ihtiyacın var ise 😬
2 aydır bakıyorum oyuncu veya bu şekilde ürünlere takibim sırasında bir çok ürün kaçırdım doğrusu.
Benim naçizane fikrim bu ürünü bir daha rast gelinemeyecegi yönünde olucaktir. Hatta bende alicaktim. Daha ucuz fiyata başka bir ürün siparişi geçtim. Müşteri hizmetlerini aradım gönderim yapiyormusunuz diye bir sorun görünmüyor bugün yarın kargoya verilir dendi. Yoksa bende bu üründen sipariş geçecektim. Hatta benim boyum 1.93 seninki daha da makul, bence değerlendir istersen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alizel -- 24 Aralık 2021; 13:47:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. Aldım az önce zaten şu an kullandığım koltuktan sonra aşırı rahat geleceği kesin...
Sizde iyi günlerde kullanın yeni koltuğunuzu
-
Merhaba hocam. Hiç birini bilmiyorum ama geçmiş mesajlarda kullanan arkadaşların yorumları var. Oradan aklımda kalmış, fırsatı görünce yazdım buraya yararlanmak isteyen olur diye. Bugün bir arkadaş da yorum yazmış, inceleyin isterseniz. Ben bu başlıktaki nerdeyse tüm yorumları okudum ama gittim hakkında tek yorum olmayan koltuğu aldım :) Bakalım göreceğiz gelince.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X