Sizce kalite olarak IKEA'nin yeni JARVFJALLET (hareketli kolçak ve deri olan) koltuğumu yoksa standart kafalıklılı NURUS TULYA mı? ikisi de aynı fiyata geliyor. JARVFJALLET çalışma sandalyesi, Glose siyah https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/80510639/jarvfjallet-calisma-sandalyesi.aspxNURUS TULYA - Çalışma Koltukları https://shop.nurus.com/tr/urunler/calisma-koltuklari/tulya-siyah-kumas-baslikli< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance -- 4 Aralık 2021; 0:15:51 > |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (448. sayfa)

-
-
İkisini de iade etttim.
Deri koltuk çekilecek dert değil dediler. Deri Jarvfalleti açmadan iade ettim. Kumaş koltuk olsaydı tereddüt etmeden açıp kullanırdım
Tulya’yı da iade ettim. Tulya yerine de Casella Tekno’yu tercih ederdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermano -- 4 Aralık 2021; 0:51:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende ikisi de var. İkea daha kaliteli duruyor ancak tulya bence daha rahat. Özellikle dik konumda çalışmak istiyorsanız kesinlikle tulya. Baş desteği ve bel desteği ikeanın, oturma süngeri tulyanın daha konforlu. İkeada tahtaya oturuyorsunuz hissi var. Benim benim toto zayıf olduğundan öyle geliyordur. Mee tooyu da denemek isterdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jarvfjallet'in kumaş olanını kullanıyorum, oturma minderi pek yumuşak değil. Pek rahat diyemem. Deri olanına da oturmuştum Ikea mağazasında o biraz daha yumuşaktı.
Tulya'nın genel olarak oturma minderi daha rahatmış. Her şeyden öte üşenmeyin gidin deneyin. :)
-
Xprime Cool (Gri) bir koltuk sahibi oldum.
Üretim aşaması yaklaşık 7-8 iş günü sürdü. Kargoya verildikten sonra Yurtiçi Kargo ile 24 saatten kısa bir sürede elime ulaştı. Yaklaşık 3 gündür aktif olarak kullanıyorum.
Kargo elime hasarsız bir şekilde ulaştı. Üründe gördüğüm kadarıyla kozmetik bir hata, simetrik bir hata da çıkmadı. İşçilik güzel seviyede. Kurulum çok basit ancak sırt bölümünü tek başıma oturtmak biraz zamanımı aldı. Onun dışında gayet basitti.
Koltuğun kumaş olması gerçekten mükemmelmiş. Uzun süreli kullanımlarda deri koltuk ile özellikle sıcak havalarda sırılsıklam oluyordum. Yaklaşık 7-8 yıldır deri koltuk kullandıktan sonra kumaş koltuğa geçince kış olmasına rağmen oh be dedim.
Ayarlanabilir bel desteği ve boyun desteği olması gerektiği gibi. Kullanılan materyaller de gayet güzel. Koltuğun sırt bölümü 90 derece oturaktan bağımsız yatabiliyor. Kullanacağım bir özellik değil ancak güzel çalışıyor.
Kolçakların üst bölümü çok yumuşak. Kolu dayarken hiç rahatsızlık hissetmedim.
Oturma bölümünü de oldukça beğendim. Bazen bağdaş kurarak otururum koltuklarda. Hiç bir sıkıntı yaşamadan bağdaş kurup oturabiliyorum. Genişliği ve derinliği bana fazlasıyla yeterli geldi.
Benim boyum ve kilom için(188cm, 78kg) ideal oldu bu koltuk. Almadan önce mutlaka vücut ölçülerinize göre bir model bakın. Koltuk kadar vücut tipinize uygun model seçmekte çok önemli. Mağazada deneme imkanınız varsa mutlaka deneyin.
Kumaş bir oyuncu koltuğu arıyorsanız tercih edilebilecek başarılı bir model. Çok kısa süreli deneyim olarak gayet beğendim. Bakalım uzun süreli kullanımda ne gösterecek..
-
www.hawkchair.com
Fab v3 Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğuhttps://www.hawkchair.com/urun/fab-v3-oyuncu-koltuguhttps://www.hepsiburada.com/xprime-cool-kumas-oyuncu-koltugu-p-HBCV000006405C
ben de bu 3 ürün arasında kaldım arkadaşlar bel omuz ağrım için istiyorum bütçem de 2bin. daha üste çıkamam maalesef :(
-
Merhaba arkadaşlar, oyuncu koltuklarını uzun süre kullanan arkadaşlar herhangi bir bakım yapıyorlar mı ? Yapıyorlarsa ne yapıyorlar ? XDrive için soruyorum. Mekanik aksamda yağlama vs. yapmak gerekir mi ?
-
Hocam me too hakkında bir sorum olacak. Koltuğun sol tarafında iki adet kol var bir tanesi aşağı yukarı yaparak sırt eğimini ayarlayıp kilitlemeye yarıyor. Diğeri ise dışa-içe doğru çekerek öne eğim ayarı verildiği yazılmış ancak ben dışa çektiğimde koltuk hiçbir şekilde ileri geri vb hareket etmiyor yani o kol ne işe yarıyor ben bir fark göremedim. Sizde de bu şekilde mi yoksa 2. bahsettiğim kolu dışarı doğru çektiğinizde bir hareket yapılabiliyor mu?
-
Hocam malum normal çalışma koltuklarının sırtlıkları geri doğru hareket edip ayarlanabiliyor ve kilitleniyor. Mee too’da ise buna ilaveten sırtlık öne doğru 7 derece daha gelebiliyor.
O kolu dışarı doğru çektiğinizde bu kilidi açıyorsunuz ve sırtlık öne doğru eğilebiliyor. İçe doğru ittiğinizde sırtlık maximum dik pozisyona gelebiliyor. Öne doğru 7 derece gelemiyor.
Bu 7 derece öne eğim özelliğini çok beğendim. Bugün neredeyse tüm gün bu açıda çalıştım saat 9-18 arası. Hiç boyun-bel ağrım yok şu anda.
İlaveten IKEA Bekant masamı da kurdum. Ergonomik ve yeterince kaliteli görünüyor. Çalışma masası ve sandalyesi işini keşke pandeminin başında halletseymişim. Hem üçte bir fiyata halletmiş olacaktım hem de bu kadar süre sehpa, yemek masası sandalyesi üstünde eziyet çekmeyecektim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermano -- 7 Aralık 2021; 22:24:3 >
Bilgilendirme için sağolun hocam. Ben hep sırt kısmı kilitli kullandığım için 2.kolu dışarıya çekmem bir şey değiştirmiyormuş, kilitsiz durumdayken dediğiniz gibi ekstradan öne gelebildi.
Son olarak başlık kısmını sorayım, bana biraz arkadaymış gibi geldi. Yani başlığa kafayı yaslayabilmek için aşıdı dik durmak gerekiyor açıkçası hiç rahat edemedim başlık konusunda. Siz nasıl buldunuz?
-
Hawk'ın V4 kumaş olanı var bende simsiyah olan. Aldığım günden beri neden bugüne kadar beklemişim ki dedirtti. :)
Boyun 1.76 kilom 70 ona rağmen en altta kullanıyorum arada sırada yükseltiyorum. Sorunuz olursa cevaplarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 8 Aralık 2021; 2:4:1 > -
Future serisine baktınız mı merak ediyorum onu ama fiyat farkı çok.
-
Ben memnunum başlık ayarından şu ana kadar
tulya ve me too bugün geldi, direk kutusunda çıkarıp kurulu teslim ettiler.
ofiste me too kullanan birisi olarak tulya beklediğimden iyi çıktı diyebilirim, şimdi hangisini iade etsem diye kararsız kaldım.
me too 3950tl, tulya ise 2250tl ye almıştım.
https://shop.nurus.com/tr/urunler/calisma-koltuklari/tulya-siyah-kumas-baslikli
https://shop.nurus.com/tr/urunler/calisma-koltuklari/me-too-fluid-motion-plus-siyah-kumas
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance -- 10 Aralık 2021; 15:0:3 >
-
nurus me too icin soyle bir sorum var, gri renk siparis etmistim fakat gelen modelde gorseldeki gibi degil oturma yeri daha koyu ve kumasi kecemsi bir yapida kotu gozukuyor.
ustelik oturma derinligi 46cm demesine ragmen 41cm sadece.
Hangisini kullanıyorsun hocam benin de akıncı alasım var
Sancak kullanıyorum. Aldığım 1,5 yıl oldu. Genel olarak memnunum.
Bugün Ankara IKEA da ikisini de denedim. Aslında utespelare yi deneme amacı ile gittim.
Utespelare felaket kötü bir sandalye. Görüntü olarak bir şeyler vaat ediyordu yalnız oturduğumda taş gibi bir sandalye, ayarlanamaz ve çok kötü ince kol destekleri ve vücudu hiç sarmayan bel ve sırt destekleri var. Asla tercih edilmeyecek bir sandalye bence.
Matchspel'in bel boşluğunu tam kapatan bir desteği ve vücudu saran destekleyen genel bir yapısı var. Kol destekleri geniş ve hem ileri-arka hem aşağı yukarı hareket ediyor. Kafa desteği ise hem aşağı yukarı hem de dairesel olarak aşağı yukarı iniyor. Çok çok başarılı buldum ve düşünmeden aldım bir tane.
Akbankta IKEAda 400e50 chip ve garanti de yapı markette 750ye25 bonusları var. 2 Akbank kartından çektim onlar geldi ama bonus gelmedi, gelecek mi emin değilim.
-
Resim ekleyebilir misiniz acaba ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X