Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (451. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.675
Cevap
541
Favori
1.184.321
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güzel koltuk piyasa fiyatına bakarsanız çok iyi fiyata almışsınız ...  

• tamyak kullanıcısına yanıt
    Tşk ediyorum
    Sizin üründe güzel gelince görüşlerinizi yazarsınız artık :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kasım ayındaki indirimden (1060TL) Decofis Arvo almıştım bende. Kargoyu teslim aldılar evden fakat şehir dışında olduğum için koliyi geçen hafta açabildim. Koltuğun oturma yerinin altındaki plastik kırıktı. Taşıma esnasında ezilerek kırıldığı belliydi. İletişime geçtim firma yetkilileriyle ve siparişin üzerinden 1 aya yakın geçmesine rağmen kırık ürünü alıp yenisini gönderdiler ikiletmeden. Müşteri desteği açısından şaşırttılar ve mutlu ettiler.

Ürün ile ilgili detaylı yorum yapılmış zaten. Verdiğim rakam için hakkını verecek standartta kesinlikle ama koltukta konfor tamamen kişisel.

• Arkadaşlar 2.000’e sizce ne almalıyım bel boyun rahatsızlığım var.. 180-60 kiloyum. Dolar indi çıktı kaldım öyle kararsızlıklarla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carente C kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli alırsanız alın, yeni seneye girmeden dolar düşmüşken 1 hafta içinde almış olmanız lazım.
    Öneri olarak şuanda decofis arvo 1600 liraya en iyi seçeneklerden bir tanesi. Fiyat takibi yapıldığında

• Birde şu marka var alman markasi, vergi kargosuyla birlikte Almanya'dan 1670 liraya geliyor. Fiyatı şuanda dolardan dolayı düştü ben daha uygun fiyata başka ürün almasaydim. Arvo ve bunun arasında idim.

amazon
    Songmics Bürostuhl mit hoher Rückenlehne, langlebig und stabil, höhenverstellbar, ergonomisch, Schwarz, OBG22BUK
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0787PL2PV/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_DME7HJ9QM9PPE38SWBBC?_encoding=UTF8&psc=1

• alizel A kullanıcısına yanıt

Kasım indiriminde burası sayesinde yakaladım, çek ve puanla 900 küsürlere geldi. O boy-kilo kombinasyonunda arkadaşım oturmadığı için sizi yanlış yönlendirmek istemem; sırtlık ve kafalık ayarı yapılabildiğinden kurtarırsınız belki. Yalnız bazı yorumlarda en yüksekte bile alçak bulanlar vardı, bu konuda ben sorun yaşamadım.

• Decofis Arvo kullanan arkadaşlarım minderin uzunluğu (bacaklara doğru olan) kaç cm acaba?

bir de trendyol yorumlarda en yüksek ayarın bile çok kısa olduğunu okudum (1.84 olan bir arkadaş yazmış ben de 1.80im) korktum açıkçası ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carente -- 25 Aralık 2021; 22:24:10 >
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    Tşkler. Güzel fiyata almışsınız günümüz fiyatları baz alindiginda.
    Bende yukarıda paylaştığım ürünü sipariş verdim 1 tane var kalmış diye. Mesaj yazdıktan sonra.

• Son sayfalarda Decofis Arvo çokca konuşulmuş, benim de hoşuma gitti açıkcası.Benim kullanan arkadaşlara sormak istediğim soru şu:

Koltukta normal-dik bir vaziyette otururken belinizi ve sırtınızı aynı anda yaslayabiliyor musunuz?Garip bir soru gibi gelebilir ama bazı koltuklarda bel yaslama kısmı çok fazla çıkık oluyor ve sırtınızı yaslayamıyorsunuz veya tam tersi şekilde sırt kısmı önde kalıyor ve bel kısmı çok geride oluyor, bu sefer de belinizi yaslayamıyorsunuz. (Üst seviye koltuklarda çok fazla tecrübem olmadı, genelde ucuz modellerden bahsediyorum tabii ki.)

Bu modeli veya benzeri modelleri kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

• Çok şükür burada Seduna Thunder Pro konuşulmuyor artık. Adamların Hepsiburada'da 1300'den fazla değerlendirmesi var, aylarca burada da konuşuldu ama beş para etmez. 1.5 sene oldu alalı ama aldığım günden beri pişmanım. Malzeme kalitesi falan çok kötü, bel desteğini zaten ilk ayın sonrasında kırmayan yok. Aldığım güne nazaran boynumdaki kütürdemeler inanılmaz ölçüde arttı çünkü boyun desteği diye bir şey yok.

Ben freelance çalışan biriyim ve günümün büyük kısmı bu koltukta geçiyor. O yüzden verdiğin paraya her türlü değecek dediğiniz bir koltuk yok mu hiç? Tabii öyle 10 binlik şeylere falan çıkmam ama Seduna'dan sonra gözü kararttım sanırım. Ucuz ürüne para harcayacak kadar zengin değilim diye bir laf vardır. Seduna'nın koltuğu bana bunu hatırlattı tekrardan.

• carente C kullanıcısına yanıt

Minder uzunluğu (bacaklara doğru olan) 50 cm. Bacak boyum için biraz fazla bile.

Benim boyun 170 civarı boyun desteği en aşağıda anca oluyor. Sizin boyunuz için daha ideal olacaktır şahsi kanaatim.

Oturma yerinin yerden yüksekliği ise en üst kademede 51.5 cm. Ben en alt kademede kullanabiliyorum o da 43 cm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangontight -- 26 Aralık 2021; 0:47:25 >
  • Juvixted kullanıcısına yanıt

Ben tarif ettiğiniz şekilde yaslayabiliyorum ama mükemmel bir kavrama olduğunu söyleyemem. Fileli koltuklarda nedense o hissiyatı genel olarak alamıyorum.

Ayrıca bel desteği aşağı-yukarı hareket edebiliyor. O da yaklaşık 3-4 cm hareket sağlıyor.

• Ikea koltuklar hakkindaki yorumunuz nedir dostlar? Saglamlik en az konfor kadar onemli benim icin.

• hangontight H kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler hocam.

Ikea'nın Matchspel modeli ile aynı fiyatta, hangisi beni daha çok memnun eder acaba, keşke deneme şansımız olsa bu tarz ürünleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 26 Aralık 2021; 19:17:6 >
  • Arkadaşlar Decofis arvo koltuğum geldi.

Ürün hakkında ilk izlenimlerimi belirtiyim...

Sırt desteği hafif öne eğildiğim de yetersiz bir tık daha dik olabilirdi...

Bende sırt ağrısı yapar gibi sırta takviye bir şey koyacağım.

Oturma bölümü nü en üst ayara aldığımda bir önceki koltuğuma göre bir tık aşağıda kullandığım masanın yerden yüksekliği 71 cm onunla alakalı olabilir...

Açıkçası beğenmedim tavsiye etmiyorum.

Boyum 174 kilom da 74...

Uzun vadede fikrim değişir ise yazarım.

İlk izlenim olarak almasaydım keşke modundayım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamyak -- 26 Aralık 2021; 19:45:10 >

• Juvixted kullanıcısına yanıt

Valla ben İkea Flintan modelini bekliyorum minik basit bi model 1100 gibi bir fiyatı vardı. 3 haftadır ne İzmir şubesine ne int mağazası stoklarına gelmiyor anlamadım yani. Arvo boy konusnda sanıyorum sıkıntılı cidden o yüzden decofis star modeline kaydım ben de 1.200 civarı o da... :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı olsun.
    1600 liraya başka alternatifi varmı bilemiyorum.
    Yani bu nedenle daha fazla bütçe yok ise kendinizi fazla karamsar tutmayın :)

• kullandığım koltuğun sünger deforme oldu, yeni koltuğa da boşa para vermek istemiyorum. sünger bakıyorum. yüksek ama yumuşak modellerden, şu tarz birşey aslında. 150 tl

urun.n11.com
    YER/BAHÇE MİNDERİ 40X40-50X50-60X60-70X70 SU GEÇİRMEZ/SOLMAZ Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/minder/yerbahce-minderi-40x40-50x50-60x60-70x70-su-gecirmezsolmaz-P433844478

var mı başka tavsiyesi olan ?

edit = şu ürün iş görür sanırım.

urun.n11.com
    İç Mekan Yıkanabilir Balkon Teras Çocuk Odası Yer Minderi Pufu Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/minder/ic-mekan-yikanabilir-balkon-teras-cocuk-odasi-yer-minderi-pufu-P501991847

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 27 Aralık 2021; 0:1:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Birde iade felan etmeyin sakın :) fiyatı arttı an itibariyle.
    En ucuzu artık 2200 ve ilerleyen zamanlardada sanmıyorum artık 1600 olmaz fiyati

• 
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.