< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (452. sayfa)

-
-
Ortopedik minderleri tavsiye ederim. Hem yüksek oluyor hem oturuş şeklini düzeltiyor.
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sipariş vermeyi düşünüyordum, kaçırdık. :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 27 Aralık 2021; 2:16:51 > -
Hocam daha önceki mesajlarda bolca yazdık.
Fiyatının çok iyi olduğunu.
İşte insan karamsar yaklaşıyor şunu olsun bumu olsun. Belki daha da iner fiyat felan derken, Fırsatlar kaçıyor malesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de genel olarak dik durma pozisyonu hariç çok memnunum, her ne kadar evdekiler ilk aldığımda karşı çıksada, gereksiz olduğunu söyleseler de, eve her geldiğimde iyi ki almışsın diyorlar, ben işten dönene kadar kullanmayan kalmıyor galiba :) 11/11 indirimlerinden 960 TL' ye gelmişti, iyi ki almışım modundayım.
-
O moddada kalın zaten :) bir daha göremeyeceğimoz fiyat.
Evdekiler herkesin korkusu :)
hocam ben yükseklik şikayetleri nedeniyle arvo almadım.. benim boyum 180e yakın kısa sandalyede acı çekerim...
şimdi ne alsam diye düşünüyorum ya.
-
Selamlar. Yok öyle pek ürün iade etme huyum yoktur.
Aynen artmış fiyatı 1 2 gün daha kullanıyım beğenmezsem gruptan ilgilenen olursa aldığım fiyata veririm duruma göre.
-
Aynen mantıklı en azından başkasının işi görülür
merhabalar
amazon
Uzay Ofis Tiffany Bel Destekli Şef Koltuğu - Mavihttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B08B29HVT1?psc=1&ie=UTF8&th=1&utm_source=spydrophttps://i.ibb.co/rwJRT5D/1124da9d6ca8.png
fiyat kendi sitesinde 6000 tl görünüyor balon fiyat gibi sanki. an itibariyle 1382 tl. alınır mı bu fiyata ?
https://www.uzayofismobilya.net/file-koltuklar/file-sef-koltuklari/prd-uzay-ofis-tiffany-bel-destekli-sef-koltugu-mavi-uzayofs544
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll06 -- 27 Aralık 2021; 14:9:28 >
-
Kullanan var mı acaba ben de merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Mekanizması aynı gibi duruyor. Yorumunuzu bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll06 -- 27 Aralık 2021; 14:53:36 >
Tabiki paketi açıp kurulum yapınca mutlaka fotoğraf ve fikrimi yazarim
sünger kısmı nasıl acaba, zamanla incelip altındaki metaller batmaya başlar mı ?
Yani 97 kiloyum :) öyle birşey olursa rahatsız eder. Fakat benim başıma gelmez diye düşünüyorum. Çünkü ben 1-2 saat felan oturuyorum PC basinda.
Bu ürünü fiyatı düştü diye. Mutfak sandalyesinde oturacagima bunda daha rahat konforlu sağlıklı oturalım diye aldım.
Ama alt minder kalitesi ve kalınlığına bakarım. 1-2 saat de test eder ondan sonra sizlere bilgi veririm.
-
Ya arkadaşlar bi koltuk alamadım maalesef. Markusu denedim ikeada gayet hoş güzel ve konforlu bence. Benim olmazsa olmazım bel. Bel ağrısı olduktan sonra koltuğun bi manası yok tabureye de otururum ağrıyacaksa. Mee too çok konuşulmuş ya bu kadar farklı mı gerçekten bu koltuk kullananlardan yorum bekliyorum. Bir de decofis lumbar çok konuşulmuş ancak bel desteği nasıldır acaba? Yani mee too ile markus arasında neredeyse 3 katı fiyat farkı var. Çok arada kaldım bel desteğinden ve bütün beli kavramasından memnun olan arkadaşlar koltuk önerebilir mi acaba? Yaklaşık 8 saat fcivarı bilgisayar başında olacağım. Teşekkürler şimdiden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi günlerde kullanın,kolçakları ileri-geri gidiyor mu yoksa sadece aşağı yukarı yükseklik ayarı mı var kolların
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X