Şimdi Ara

Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (449. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.675
Cevap
540
Favori
1.184.429
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nuisance kullanıcısına yanıt

    Bana gelen de böyle bir telefon açıp sormak lazım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 2 senedir İkea markus kumaş kullanıyorum,1.81 78kg ölçülerim. Bana kalırsa en zayıf kısmı bel desteği süngerinin uzun oturuşlarda beli ve sırtı ağrıtıyor olması (kişiye göre değişebilir tabi ki) ve kolçaklarda bir opsiyonun olmamasıydı. Markus kullananlar İnce ortopedik Sırt desteği ve kafa kısmına yastık desteği ile daha rahat oturabilirler fakat sınırlı bir rahatlık oluyor. Ben de bu yüzden yeni bir koltuk arayışına başladım ve bir 150 sayfa okudum galiba. Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] 


    Bugün Ankara Siteler' de mobilyacıları gezme fırsatı buldum. Farklı isimlerdeki yerel satıcıların sattıkları büyük markaların modelini bile bilememesi şaşırttı açıkçası. Rapido ve Nurus yetkili satıcıları içlerinde en ilgilileriydi kendilerine teşekkür ediyorum. Decofis, Rapido, Casella, Nurus'un en çok bakılan bir kaç modelini deneme imkanım oldu. Grammer ile 1 gün önce iletişime geçmiştim, malesef Ankara'da elinde 4me, trevo 9 deneyebileceğim bir bayi olmadığı yanıtını verdiler. Bence en önemli farklar bir koltukta kesintisiz 7-8 saat oturduktan ortaya çıkıyor bu yüzden 4-5 dk lık denemeler yanıltıcı oluyor bunu akılda tutmakta fayda var. Kısaca aklımda kalanları yazayım:


    Decofis: Bugün denediklerim arasında bence en konforlu koltuk Atlantis'ti fakat plastik kısımları çok uzun süre dayanacakmış izlenimi vermedi uzun süre kullanan kişilere sormak lazım kesinlikle. Decofis Lumbar plus'ta bel desteği konforlu gelmedi açıkçası bana fakat koltuk oldukça sağlam kaliteli bir izlenim bıraktı.

    Nurus: Me too baş desteği bence çok iyi değildi geriye yaslandıktan sonra başı destekliyor ancak, daha önce bahsedildiği gibi sırt kısmı esnekliği güzel fakat oturak kumaşı uzun kullanımlarda kendini salacak gibi duruyor nitekim kendilerinin kullandıkları sandalyede de durum öyleydi. Bu koltuğu masa başında sürekli en geriye yaslanarak uzun süre kullanmak baş desteği yüzünden çok zor geldi bana. Fiyat vermelerini bekliyorum fakat çok umutlu değilim o konuda :). Tulya modelini denedim eski fiyatlarında olsa daha alınabilir bence.

    Rapido: Svago daha önce yazıldığı gibi bel ve sırt kısmı vücudu bütün hareketlerde destekliyor uzun süreli kullanan arkadaşlar 7-8 saatlik oturma deneyimlerini yazsalar ön planda bu koltuk düşünülebilir. A-one modeline de oturdum fakat aklımda çok ayırt edici bir özelliği kalmadı açıkçası.

    Casella: Malesef relax modelini deneyemedim, satıcının ismini bilmediği Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]  diğer modelleri de konforlu gelmedi bana.


    Son olarak Grammer kullanan arkadaşlar Trevo 9 mfa nın sırt ve bel kısımlarından memnunlar mı bunu merak ediyorum açıkçası.4ME Mesh modeli bir gün önce çok güzel fiyatlara sitelerindeydi fakat bugün baktığımda 3 bin lira artmış malesef. Bu işin sonu nereye varacak merak ediyorum.


    Şuanda aklımda Grammer Trevo 9 ve Rapido Svago var. Decofis Atlantis çok pahalı olmasa onu alırdım, Casella Relax'ı deneyemedim. İçimizde Trevo 9 kullananlar özellikle sırt kısmından memnunlar mı ? ya da başka önerisi olan tavsiye verebilirse güzel olacak açıkçası.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperneon -- 15 Aralık 2021; 22:54:29 >




  • Calitte Sporte SRT kullanan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hyperneon kullanıcısına yanıt

    hocam ne aldınız?

  • carente C kullanıcısına yanıt

    Şuan ben markus la devam ediyorum. Grammer'i deneyemediğim için sipariş vermedim. Pazartesi iade şartlarını ve fiyat konusunu görüşeceğim firmayla. Uygun olursa Mesh modelin süngerli sırt opsiyonlusunu almak istiyorum. Bu süreçte şunu farkettim esnemeyen file kumaş (markus böyle) uzun sürede sırt ağrısı yapıyor kesinlikle. Şuan Markusu modifiye edip kullanıyorum.

  • arkadaşlar son kez rahatsız ederek: 

    Hawk oyuncu koltuğu mu decofis arvo fileli / lumbar fileli mi? şu an fiyat olarak aralarında 200tl oynuyor bugün alıp kurtulmak istiyorum :D

    Ben İzmir'de yaşıyorum deneme fırsatım yok bu ürünleri o nedenle insan da o kadar para verecekken en ortopediğini almak istiyor kusura bakmayın mesajlar için




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carente -- 19 Aralık 2021; 19:32:24 >
  • carente C kullanıcısına yanıt

    Uzun süredir Adore VLT-380 Manager Techno Fileli koltuk kullanıyorum. Aldığım zaman "oyuncu" koltuklarını da değerlendirmiştim. Normalde deri mobilya/koltuk seven birisiyimdir ama ofis/oyun vs. gün içinde ve geceleri uzun süre üzerinde oturacağım koltuk olarak deri modelleri tercih etmedim.


    Decofis modeli kullandığım VLT-380 modeline oldukça benziyor gibi. Hawk oyuncu koltuğu da piyasadaki diğer deri koltuklara benziyor. Benim tercihim bu marka ve modellerden bağımsız olarak kumaş/file karışımı bir model olurdu.


    Ama renkli bir koltuk öncelik ise o zaman "oyuncu" koltuk modelleri öne çıkacaktır. Bir de İzmir'de olduğunuzdan sanırım hem bahar hem de yaz ayları sıcak geçiyordur. Kumaş/file kombinasyonu bence daha doğru bir seçim olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 19 Aralık 2021; 20:15:38 >
  • https://www.hepsiburada.com/xdrive-sancak-profesyonel-oyuncu-koltugu-sari-siyah-p-HBV00000NZ2UV


    çoğu yerde fiyat 2.300 tl üstü şuanki zamlara göre iyi fiyat bence.

  • Wadjet kullanıcısına yanıt

    Ben de sipariş ettim bir sürü kırığı çıkığı ve kumaş hatası vardı. İade ederken de adam gibi muhattap bulamayıp onunla da uğraştım. Zar zor bir şekilde iade ettim. Satış sonrası hizmet çok kötü ve ilgisizler. Ikea markus almayı düşünüyorum ben de o yüzden.

  • Arkadaşlar IKEA Markus alınır mı? Çok övüldüğünü gördüm. Ayrıca sade ve şık bir tasarımı var bana göre. Stokları bitmiş IKEA'da hala bekliyorum.

  • MonarJuu kullanıcısına yanıt

    Markus sabit koçakları ve yetersiz bel desteği yüzünden eleştiriliyor. Şu an bunu düşünüyorum ben. https://www.hepsiburada.com/decofis-lumbar-plus-fileli-yonetici-koltugu-p-HBV000017RAOB?magaza=DECOF%C4%B0S&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.96.9

  • budbundy kullanıcısına yanıt

    Rapido Svago'dan memnun musunuz hocam hala? İnternette bulamadım, sanırım üretimden kalkmış.

  • 1000 lira bandında tavsiyesi olan var mı acaba ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir bitlik hissediyorum ama amazona güvenerek aldım. en kötü ihtimalle iade gönderirim.

    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]amazon
    Uzay Ofis Tiffany Bel Destekli Müdür Koltuğu - Mavi
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08B28TQ5Z
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]akakce.com
    Uzay Ofis Tiffany Bel Destekli Müdür Koltuğu Plastik Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/yonetici-koltugu/en-ucuz-uzay-ofis-tiffany-bel-destekli-mudur-koltugu-plastik-fiyati,893590937.html




  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt

    bu ürünleri tavsiye ediyor musunuz? ben de ortopedik ürün arıyorum max 2000e.

  • oup59 kullanıcısına yanıt

    merhaba adore T relax önerir misiniz acaba?

  • carente C kullanıcısına yanıt

    Kullandığım VLT-380 modeline benziyor. Kendi kullandığım koltuktan memnunum. T-Relax modelinin oturma kısmı değişik bir minder olmuş. Açıkçası direk kullandığım bir model olmadığından iyi veya kötü bir yorum yapamam. Ama alışveriş sitelerinde varsa kullanıcı yorumları bir fikir verecektir.

  • vallahi bu kurdan zamlardan delireceğim. İzmir'de deneme şansı da yok çoğu yerin şubesi yok...

    bütçem 1900 tl kaldım ortada, belim tutmuyor artık, güzel denen modeller olmuş 3000-4000 valla pes ne diyeyim... Kasım'da almadım hata ettim....

    belimi rahat ettirecek oturma kısmı sert olmayan var mı arkadaşlar max1900 öneriniz acaba.... kumaş file fark etmez, yatması da önemli değil sadece belim rahat etsin geriye meriye esnerim bazen.

  • sarperfb1907 kullanıcısına yanıt

    Kendi kendime cevap vereyim arayan arkadaşlara. Goldsit Merkür aldım arkadaşlar az önce mağazada deneyerek. Bence baya iyi, sırt desteği kafa desteği kol desteği hatta oturma yeri bile hareketli.

    Herkese tavsiye ederim.


    Ayrıca Quatro modeline de oturdum o da baya iyiydi. Kolçakları sadece yukarı aşağı oynuyor diye onu tercih etmedim.

  • sarperfb1907 kullanıcısına yanıt

    güle güle kullanın kolçaklar sağlam değil anlamın da mı oynuyordu?

  • 
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.